![]() |
Απάντηση: Fight Club on air
Παραδοξως, εχουμε το ιδιο κολλημα οσον αφορα στη γλωσσα...
Σ' ευχαριστω πολυ παντως οπως και να 'χει!:) |
Εμένα τώρα τελευταία μου έχει έρθει το κόλλημα. Κυρίως όταν έβαλα adsl και μπαίνω στο Internet. Μιλάω σε όλους αγγλικά παίζω βλέπεις πολύ Poker και έτσι τα βαρέθηκα. Ούτε Ok δεν λέω. Τι καλύτερο από το εντάξει.
|
Δεν μπορώ τελικά να στo στείλω γιατί είναι πολύ μεγάλο και έτσι δεν κάνει attach. Προσπάθησα και με το WinRar αλλά δεν μπόρεσα τελικά να το στείλω.
|
Μπορεις μηπως εσυ (ειτε καποιος αλλος που το εχει) να το ανεβασει σε rapidshare, οπως λεει ο Panagioths, για να το κατεβασουμε ολοι ευκολα; ;)
|
Διονύση ξέρεις να χρησιμοποιείς FTP;
|
Ούτε από Ftp ούτε από Rapishare. θα το δοκιμάσω στο Rapidshare και θα σας πω.
http://rapidshare.com/files/90529193...ratou.wma.html Πρώτο που ανεβάζω στο Rapidshare γενικώς. Όσοι πιστοί προσέλθετε. |
Παράθεση:
Ελπίζω να βρείτε και να ανεβάσετε και άλλες εκπομπές γιατί μου αρέσει να τις ξαναακούω |
Τι συγγνωμη ρε συ, πλακα κανεις; :P
Ευχαριστω πολυ.... kthnxbai |
Παράθεση:
1ον : Έμαθα πως να αναιβάζω στο RapidShare. 2ον : Σας έδωσα κάτι που φαντάζομαι θέλετε αρκετοί έως πολλοί. 3ον : Ελπίζω και εσείς αν μπορείτε και βρείτε οτιδήποτε να τα ανεβάσετε στο RapidShare. 4ον : Η συγνώμη σου με έκανε να δω ότι εδώ σε αυτό το Forum είμαστε όλοι φίλοι , ευγενείς αφού ζητάμε συγνώμη για κάτι τόσο απλό έστω και αν δεν γνωριζόμαστε από κοντά. 5ον : Απλά εγώ εξήγησα γιατί δεν το ανέβασα αμέσως στο RapidShare και έκανα 2 μέρες για να σας στο δώσω. Πάντως χωρίς να χρειαζόταν συγνώμη την δέχομαι. |
Μην παρεξηγείσαι. Για καλό στο είπε.
|
| Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:32. |
WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin