WORLD.gr

WORLD.gr (http://www.world.gr/forum/)
-   Fight Club @ SuperSport FM 94.6 (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/)
-   -   Fight Club on air (http://www.world.gr/forum/fight-club-%40-supersport-fm-94-6/fight-club-air-2053.html)

nibr 24-09-2007 14:35

Απάντηση: Fight Club on air

Ψαχνώ καιρό τώρα τρόπο (προγράμματα κλπ) να επεξεργαστώ (κόψε-ράψε) ένα αρχείο wma χωρίς να το μετατρέψω σε mp3.

Έχω πάρα πολλές εκπομπές σε μορφή wma και θέλω να βγάλω τις διαφημίσεις που παίζουν κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Xavier 24-09-2007 14:38

εγώ χρησιμοποιώ το soundforge το οποίο ήταν της sonic foundy και νομίζω ότι πλέον είναι της sony. δουλεύει με όλους τους τύπους αρχείων ήχου και κάνει τα πάντα.

aitherovamon 24-09-2007 16:21

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο nibr (Μήνυμα 31053)
edit: Η εκπομπή για το στρατό από το προσωπικό μου αρχείο εδώ

http://rapidshare.com/files/57891570/-20-07.wma

Είναι απ'ευθείας rip από το stream του Sport FM και δυστυχώς περιλαμβάνονται και οι διαφημίσεις.

Αν μπορεί να βοηθήσει κανείς στην επεξεργασία wma αρχείων χωρίς μετατροπή σε mp3 κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Χιλια ευχαριστω......:worship::worship:

nibr 24-09-2007 19:41

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Xavier (Μήνυμα 31059)
εγώ χρησιμοποιώ το soundforge το οποίο ήταν της sonic foundy και νομίζω ότι πλέον είναι της sony. δουλεύει με όλους τους τύπους αρχείων ήχου και κάνει τα πάντα.

Δεν το'χω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια.

Στο παρελθόν δοκίμασα διάφορα δίχως τύχη. Ελπίζω να τα καταφέρω.

Υ.Γ Αυτό το δελτίο ανάμεσα στη πρώτη και τη δεύτερη ώρα να το κάνεις fastforward όταν παίζει στον mp3 player είναι μεγάλο ξενέρωμα. Γι'αυτό θέλω κάποιο πρόγραμμα να το ξεφορτώνομαι.;);)

Xavier 27-09-2007 16:57

λοιπόοοοοον, η εκπομπη της δευτέρας ηχογραφήθηκε κανονικα αλλα καθυστερημενα κατα καποια λεπτα. έτσι το αρχείο της 24/9 είναι το αρχείο του φίλου nibr (που τον ευχαριστώ για την προσφορα) αφου πέρασε από τη διαδικασία της απαλοιφής διαφημίσεων. ο ήχος πριν την επεξεργασία ήταν μονοφωνικός και έτσι παρέμεινε μια και σε στερεο δεν μεταβαλλόταν. επίσης μετα την επεξεργασία έχασε και σε ποιότητα. το μονο καλο σε αυτην την ιστορια είναι ότι είναι αρκετά μικρο σε μέγεθος. θα το βρείτε στην πρώτη σελίδα όπως πάντα και σε λίγο (μέχρι να ανέβουν δλδ) θα βρείτε και τα 2 που χρωστάω 25 & 26.

Xavier 17-10-2007 11:04

από σήμερα το απόγευμα θα ανεβαίνει πάλι η εκπομπή. κάποια αρχεία έχουν χαθεί λόγω σκασμένου δίσκου.

Dionisisp 03-01-2008 00:37

Παράθεση:

από σήμερα το απόγευμα θα ανεβαίνει πάλι η εκπομπή. κάποια αρχεία έχουν χαθεί λόγω σκασμένου δίσκου.
Φίλε Xavier είμαι και εγώ ένας τρελός με αυτήν την εκπομπή.

Για να σου πω την εκπομπή του Στρατού την έχω ακούσει 5 φορές και θα συνεχίσω να την ξανααούω.

Βάλε ότι έχεις να κατεβάζουμε.

aitherovamon 03-01-2008 18:16

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Dionisisp (Μήνυμα 40078)
Φίλε Xavier είμαι και εγώ ένας τρελός με αυτήν την εκπομπή.

Για να σου πω την εκπομπή του Στρατού την έχω ακούσει 5 φορές και θα συνεχίσω να την ξανααούω.

Βάλε ότι έχεις να κατεβάζουμε.

βασικα εχει καιρο να δωσει σημεια ζωης ο χαβιερ αλλα αν θελεις καποια εκομπη η στειλτου μαιλ η pm μηπως και τα δει και εχει αυτα που θες.!

Dionisisp 03-01-2008 23:40

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο aitherovamon (Μήνυμα 40173)
βασικα εχει καιρο να δωσει σημεια ζωης ο χαβιερ αλλα αν θελεις καποια εκομπη η στειλτου μαιλ η pm μηπως και τα δει και εχει αυτα που θες.!

Πιο είναι το email του; Με ενδιαφέρουν όποια εκπομπή και αν έχει. Τις ξαναακούω όλες πολλές φορές κυρίως παίζοντας Manager. Οχι το Football αλλά το Lma Manager 2007.

Θα του στείλω pm.

Τελικά το βρήκα να του στείλω email θα δούμε. Πάντως καλά θα ήταν να ανέβαζε και πάλι στο Forum εκπομπές να τις κατεβάζουμε όλοι μας.

ayor77 14-01-2008 23:53

re paidia kserete pou mporw na vrw ton kazamia se ixitiko????????

Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:32.

WORLD.gr Copyright ©2004 - 2026 | Powered by vBulletin

Search Engine Optimization by vBSEO 3.2.0