|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μετά την περίφημη εισβολή των Η.Π.Α. στην Γρενάδα, τον Οκτώβριο του 1983, ο αμερικανικός στρατός έκανε 9.000 παρασημοφορήσεις. Αν και στην απόβαση συμμετείχαν μόνο 7.000 άνδρες... | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Και ο ΠΑΣ Γιάννενα ήταν ο καλύτερος στο κύπελλο, μέχρι που έσπασε τα μούτρα του πάνω στη Λάρισα. Έτσι είναι αυτά. Είσαι καλύτερος μέχρι να βρεις το μάστορά σου. Τώρα το θεαματικός αν αυτό εννοείς είναι άλλη ιστορία. Αλλά ο καλύτερος συνήθως είναι ταυτόχρονα και ο πιο αποτελεσματικός...
|
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Παράθεση:
Ή η αρμάδα του Ράφα που είδαμε την τρίτη και στην Κων/πολη. Δλδ πόσο μονομερής πρέπει να είσαι για να βλέπεις την Μίλαν άθλια και την Λίβερπουλ ή την ΜανΓιουν θεαματικές; Μάλλον προσπαθείτε να γίνετε Σερ, αλλά πολύ αμφιβάλλω ότι η Ελισάβετ διαβάζει το world.gr ![]() | |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
Λιγο με ενδιαφερει η "αρμαδα" του Ραφα!Για αυτην ας μιλησει ο aitherovamon!Ωστοσο απο την αρχη ειπα οτι ουτε η Λιβερπουλ ειναι ομαδα για τελικο Παράθεση:
Παράθεση:
Καλο!Οχι ρε π**στη μου!Δηλαδη τζαμπα η προσπαθεια μου να γινω και εγω Σερ σαν τον Κονερι ή τον Σερ Αλεξ![]() | |||
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Ποιός παίζει τσουκου τσουκου μπολ? η Μίλαν δε σου άρεσε? Σε όλα της τα ματς βλέπεις μπάλα, συνδιασμούς και πάνω απο 2 γκολ ανα ματς πράγμα πολυ σπάνιο σε προημιτελικούς και ημιτελικούς...Αυτό είναι καλός οιωνός. Και το 2005 είχαμε δει απίστευτο τέλικο ίσως τον θεαματικότερο και συναρπαστικότερο τελικό του θεσμού...Δε καταλαβαίνω την γκρίνια και δε πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να μη τον δει κανείς.
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |||
|
You know it.
![]() |
Παράθεση:
Οχι μονο γι'αυτο αλλα εννοειται πως μια 7αρα απεναντι σε μια ομαδα που απεκλεισε τη Λυον ειναι κριτηριο. Παράθεση:
Η Μαντσεστερ φετος κανει μια υπεροχη χρονια σε ολες τις διοργανωσεις και η Μιλαν μεχρι πριν λιγο καιρο παλευε στο ιταλικο πρωταθλημα για την τεταρτη θεση. Παράθεση:
Και κατι αλλο. Αν χασει η Μιλαν στον τελικο, μετα ελατε να μου πειτε οτι εχει κανει πιο επιτυχημενη χρονια απ'τη Μαντσεστερ. Αν ειναι δυνατον δηλαδη να συγκρινουμε μια (νεα εκτος των αλλων) ομαδα που φετος τα παει περιφημα σε ολες τις διοργανωσεις με μια ομαδα που επιλεγει να παιξει καλα μονο στο Τσαμπιονς Λιγκ. Για τα χαφ της Λιβερπουλ, ελεος μονο χαφ εχει η Λιβερπουλ μην πατε να τα βγαλετε και αυτα αχρηστα. Ο οσο δεν παει αλλο light Πιρλο με το βλεμμα της αγελαδας Γκατουζιο και Τζεραρντιο τακλιν και γρηγορο σπριντ δεν τον εχω δει να κανει. Σιγα μην τον συγκρινω με τον Μασερανο και τον Τζεραρντ. | |||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Λογικά για το καλό του ποδοσφαίρου πρέπει να το πάρει η Μίλαν. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω παρά ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΜΥΚΟΝΟ και λευτεριά στους Μηχανολόγους του ΤΕΙ Πειραιά. | |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
Πέρυσι δε προκριθήκαμε λόγω Μερκ(ακύρωσε πεντακάθαρο γκόλ του Σέβα) και δεν είπαμε τίποτα γιατί αυτοί είμαστε!!! Μεγάλη ομάδα που δεν κλαίγεται για τίποτα και για κανέναν. Εσείς εδώ μου έχετε καταντήσει για λύπηση επειδή αποκλειστήκατε fair and square επειδή παίζατε όλη την χρονιά ωραίο ποδόσφαιρο. Tough luck, get used to it. | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:28.

Υβριδικός τρόπος