|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι περισσότεροι άνθρωποι περπατάνε 185.000 χλμ. κατά την διάρκεια της ζωής τους, τεσσερισήμισι φορές, δηλαδή, τον γύρο του κόσμου. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
Θα μας πει και άμπαλη ο neacel γιατί δε διαθέτουμε #@%τσα. Και εσύ είσαι λοιπόν γραφικός και μυρωδιάς γιατί δε θεωρείς τον Κακά θεαματικό και μπαλαδόρο.![]() | |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
. Σε λέω άμπαλη επειδή μας λες πως ο Κακά είναι παικταράς. Είπαμε εμείς το αντίθετο? Απλά εξηγώ πως ο Κακά δεν μπορεί να κάνει ποικιλίες. Είδες στο βίντεο μέχρι και τον Αντριάνο στο τέλος να κάνει τρελό τριπλίδι..... Γραφικός είμαι, μυρωδιάς δεν είμαι... Είμαι επίσης και κωλοπαίδι γι'αυτό don't mess with me girl.... | |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() |
Παράθεση:
Απλά παραδέξου το, είσαι ξεροκέφαλος και δε θέλεις να το παραδεχτείς γιατί κατά βάθος δε μπορείς να αποβάλεις το μίσος σου για την Μίλαν, ειδικά όταν θα το σηκώνει μέσα στο ΟΑΚΑ. Εμμένω στην αρχική μου άποψη και εξακολουθώ να πιστεύω ότι είσαι μυρωδιάς. Δε μου κάνεις για παιχτούρα. ![]() | |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() |
Παράθεση:
Ξεροκέφαλος δεν είμαι απλά η Μίλαν είναι άθλια ομάδα.... Ποτέ δεν την συμπάθησα από Ιταλία.... Ποιος μίλησε για το αν ξέρω μπάλα ή όχι? Άμπαλος είμαι μπορείς να ρωτήσεις και τους άλλους συναδέλφους που πάμε για μπάλα.... @ Dionisisp: Το υφάκι αυτό σε άλλους..... Πλάκα κάνουμε. | |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() |
Παράθεση:
@Dionisisp: Δεν είναι ανάγκη να τσιτώνεις και να δυσφορείς…Διασκεδάζουμε ο ένας τον άλλον εδώ αλλιώς να το κλείσουμε το μαγαζί… Πλακίτσα = Ζωή | |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:27.

και μυρωδιάς

Υβριδικός τρόπος