|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Πριν το θρίαμβο του Κώστα Κεντέρη, οι Αμερικανοί ήταν αήττητοι στα 200 μ. από το 1976. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#743 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
ΡΕ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΑΜΠΑΛΕ, ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΣΩΜΑ ΔΕΞΙΟΥ ΜΠΑΚ, ΒΑΛΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.
ΡΕ ΝΤΑΡΚΟ, ΤΙ ΠΛΑΣΕΔΑΚΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΔΕΞΙ ΦΑΛΤΣΑΚΙ? ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, Ο ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΓΕ ΚΟΡΝΕΡ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΑΚΛΙΝ. |
|
|
|
|
|
|
#744 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Για το ματς: Μπαλάρα. Το μόνο νεκρό διάστημα από το 1-0 ως το ημίχρονο και χάσαμε και λίγο τη συγκέντρωση μας από το 1-1 μέχρι το 1-2. Τον Γκαλέτι τον άλλαξε γιατί τα έφτυσε και δικαιώθηκε. Ο Μπράβο ο μόνος που υστέρησε και απλά μέτριοι Λεντέσμα και Τζόλε. Οι άλλοι εξαιρετικοί. Ειδική μνεία στον Άκαρο τον Στολτίδη. ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ
ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ.Αυτός ο κόσμος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Δεν κάναμε διπλό ρε,ΕΝΤΟΣ ΠΑΙΖΑΜΕ. ΥΓ: ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ. |
|
|
|
|
|
|
#745 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
τι εγινε? δεν ειχε αλλα ματς σημερα? δεν υπαρχει διαθεση για σχολιασμο? εγω παντως δε ξερω, αλλα εχω τρελη ορεξη
|
|
|
|
|
|
|
#746 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Νταξ, δεν μας χάλασε. Υπομονή, πόσο να κρατήσει 2-3 βδομάδες; Οπλιστείτε με υπομονή. Ματς είδατε καθόλου να μας πείτε κι εμάς που δεν το είδαμε τι έγινε ή είχατε τα μάτια σας αποκλειστικά στραμμένα στα
των παιχταράδων;Απ' όσα είδα στη ΝΕΤ, συμφωνώ εν ολίγοις με τον Τάκη (Γκώνια )Αλλά εγώ σήμερα θέλω τον Αιθεροβάμων ![]() ALLEZ ALLEZ ALLEZ MARSEILLAIS MARSEILLAIS MARSEILLAIS ALLEZ ALLEZ ![]() Mathieu Valbuena, τρελό ψυχάκι, αρρωστάκι... ![]() ![]() : p Λιβερπουλάκια, αρχίζω και ονειρεύομαι το πεδίο του αποκλεισμού σας ![]() |
|
|
|
|
|
#747 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
![]() Τι να γίνει μωρέ... Κοιμήθηκε ο Θεός,γλίστρισε το στόπερ, τα έπνιξε το τέρμα, έσπρωξε ο θείος τα μπικικίνια και το πήραμε το παιχνίδι... Μαλακίες δηλαδή... Άλλωστε η Βέρντερ παραπαίει... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#748 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
Στο πρωτο παιξαμε πολυ πισω, πρεσαραμε στο 1/3 του γηπεδου και το ενα που φαγαμε ηταν λιγο αν και ακομα κι ετσι ειχαμε ευκαιριες για γκολ ακομα και στο πρωτο επειδη ειχαν δυναμεις Γκαλετι και Λουα Λουα. Στο δευτερο πρεσαραμε πολυ πιο ψηλα κι ετσι κλεβαμε μπαλες και στις ευκαιριες που καναμε ειχαμε πιο πολλους παιχτες μεσα στην αντιπαλη περιοχη. Κρατησαμε μπαλα, ριξαμε και καμια ψιλη. Ο Λεντεσμα κυνηγαγε τον Ντιεγκο παντου.Στο πρωτο εκανε πολλα γιατι ειναι και παιχταρας, στο δευτερο δεν υπηρχε ομως κι ετσι κοπηκε η Βερντερ. Πες μου που διαφωνεις ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ | |
|
|
|
|
|
|
#749 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Δεν διαφωνώ κάπου. Εξάλλου δεν είδα το παιχνίδι. Από φάσεις, είδα ότι πίεσε μετά το '70 ψηλά, έκλεψε μπάλες, έκανε πάσινγκ γκέιμ παίρνοντας το κέντρο και κρατώντας ψηλά τα αντίπαλα σέντερ μπακ με τον Κοβάσεβιτς και βρήκε τρύπιο το αντίπαλο τέρμα. Αυτά είπε και ο Γκώνιας πάνω κάτω. Που διαφωνείς
![]() |
|
|
|
|
|
#750 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
δε διαφωνω ουτε και συμφωνω με κανενα. Τη μπαλα τη βλεπω μονος μου κ οπως ξερω. καλυτερα απ ολους δλδ.απο δημοσιοκαφρους, απο δημοσιοανυπαρκτους, σχολιαστες κλπ κλπ
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:51.

ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ.
)

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο