|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο πιο παχύς άνθρωπος στον κόσμο ζυγίζει 620 κιλά. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#601 (permalink) | |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Παράθεση:
με πεντε παικτες επρεπε να ειχατε μεινει τον κουαρεσμα θα τον βλεπουν στον υπνο τους τα ταγαρια σας. δεν κατεβαινετε στο Κ1 καλυτερα? ο πεναντ επρεπε να ειχε παρει τριτη κοκκινη σε εκεινη τη φαση οχι δευτερη κιτρινη. αντε γκουτνμπαι | |
|
|
|
|
|
|
#602 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
πολυ αφαντος ο τζεραρντ και για αλλη μια φορα με επιβεβαιωνει οτι μονο αυτος κραταει την ομαδα και οτι ολοι οι αλλοι που λεγαν οτι με αυτες τις μεταγραφες δεν θα εξαρτιωμαστε πλεον απο τον στιβεν κανουν χοντρο λαθος.παιζει και να περασουμε στο παρα πεντε απο αυτον τον ομιλο!
|
|
|
|
|
#603 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() Το γκολ των Λατσιάλι είναι όντως σκάνδαλο που δεν δίνεται οφσαίντ αλλά και το δικό μας ήτανε, απλά στο τσακ οπότε δικαιολογείται να μην το είδε. Πάντως Ο Γκαλέτι, Άντζας, Λεντέσμα είναι πολύ ποιοτικοί παίκτες, μου αρέσει η ομάδα μας. Ρε Αντώνη για το όνομα του Θεού μάθε να καλύπτεις την κλειστή γωνία όταν ο αντίπαλος βρίσκεται σε θέση για γκολ από πλάγιες θέσεις, είναι ανεπίτρεπτο αυτό και δεν συμβαίνει πρώτη φορά...Πάντως μας έσωσε στο τετ α τετ του Πάντεφ. Neacelaki σου άρεσε το αμόρε μου χτες? ![]() | |
|
||
|
|
|
|
|
#604 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
ρε παιδιά τόσο στραβός είμαι εγώ που νομίζω ότι το γκολ του οσφπ είναι πεντακάθαρο? ακούω επίσης ότι στην τελευταία αντεπίθεση του γκαλέτι ο αμυντικός που του κάνει φάουλ στη σέντρα πρέπει να πάρει κόκκινη. προφανώς κάποιοι έχουν μείνει στον κανονισμό του τελευταίου παίκτη. δεν είναι κόκκινη επειδή ο γκαλέτι δεν είναι σε προφανή θέση για γκολ.
|
|
|
|
|
|
|
#605 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Θα πάνε οι ομάδες στην Ευρώπη χωρίς να έχουν παίξει ματς για δυο βδομάδες και θα δυσκολευτούν πολύ. Αλλά ποιος τον ακούει τον δάσκαλο? Πάρτε τα τώρα Η Λάσιο είναι η χειρότερη ομάδα που έχω δει. Το ότι πάει καλά δείχνει το επίπεδο που έχει φτάσει το Καμπιονάτο.... Είναι κρίμα να βλέπεις στην θεση που μάγευε ο Νεντβεντ τον Μουταρέλι, στην θεση του Νέστα τον πορτιέρη του Μινιμα Κλαμπ στο Μπουρνάζι τον Στενταρντο και κάτι απίθανους Σισοστρι Μανφρεντίνηδες και Μουντιγκάνηδες στην θεση των Βερόν και Στάνκοβιτς.... Ξεφτίλα.... Τέσπα Λοιπόν ο ΟΣΦΠ έπαιξε καλά αλλά κρέμασε. Έπαιξε σωστά στην αρχή με πολλές πάσες και άνοιγμα του παιχνιδιου απο τις ακρες. Πολύ καλός ο Γκαγιέτι και με άξιους συμπαραστάτες του τον Λεντέσμα και τον Λουα Λουα τον Ντομί και τον Άντζα.... Όλοι οι άλλοι παίκτες που δεν ανέφερα δεν μου άρεσαν καθόλου.... Τσελσκι - Ροζενμποργκ: Κάτι έχει φέτος η Τσέλσι. Εσωστρέφια τρελή βλέπω. Την έχουν πατήσει τρελα και αυτοι με τον Ντρογκμπα όπως την είχε πατήσει η Μαντσεστερ όταν εξαρτιόταν πλήρως στο σκοράρισμα από τον Ρουντ.... Μαρσειγ - Μπεσικτας: Είναι η χειρότερη ομάδα του τουρνουά αυτοι. Ένα ματσο τσουρουκάδες, με πρώτο βιολί τον Σαμίρ Νασρί τον νέο Ζιντάν. Βλέποντας αυτό το παιδι καταλήγω στο συμπέρασμα πως μάλλον ο Καμέλ Μεριέμ ήταν ο νέος Ζιντάν. Αλλά όπως λέει και μια σοφή παροιμια: "στους Σισσέδες υπερισχύει ο Νασρίς". Ξύλο χθες, πολύ ξύλο τους σαπισαν τα γαλλακια τους Τουρκους που έχουν σαφώς πιο τεχνική ομαδα.... Πορτο - Λιβερπουλ: Η Λιβερπουλ περιμενα να νικήσει. Αλλα η Πόρτο έχει ένα Λουτσο που κοβει, ένα Κουαρέσμα και έναν Μαριάνο που ράβουν και ένα Λυσανδρο Λοπεζ, αυτο το νταμάρι που και μπάλα ξέρει και πολύ δυνατός είναι, που αν θέλουν την κρύβουν την πελότα. Στο τέλος η Λίβερπουλ επιδόθηκε σε διαγωνισμό "Ποιος θα κόψει το νήμα της ζωής του Κουαρέσμα" Σαλκε - Βαλένθια: Υπάρχει διαφορά κλάσης μεταξύ των δυο ομάδων και αυτο φάνηκε και χθες. Η Βαλένθια με τα ψέματα το πήρε λόγω κλασης του Βιγια ενώ η Σάλκε είχε πιο κλασικές ευκαιρίες να σκοράρει.... Σαχταρ - Σελτικ: Ήρθε ακριβώς όπως το προέβλεψα. Έχει πολύ καλή μεσοεπιθετική γραμμή η Σαχτάρ. Ο Λουκαρέλι αρχίζει και ξεπληρώνει τα 5 μύρια ευρώ που κοστίζει στην Σαχτάρ.... Μίλαν - Μπενφίκα: Ο Πίρλο θέλει να πάρει την χρυσή μπάλα. Εδωωωωώ γελάμε. Ε μια συνηθισμένη Μίλαν το πήρε το ματς έτσι όπως τα παίρνει όλα. Διαδικαστικά Ξέχασα την Ρεάλ. Και αυτή ψάχνεται να δει που πάει αλλα μετά απο καιρό φαίνεται πως οι μεταγραφές που έκανε θα τις βγουν όλες. | |
|
![]() ![]() click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neacel : 19-09-2007 στις 12:58. |
||
|
|
|
|
|
#606 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() |
Παράθεση:
Τσούζει που είναι τόσο παιχταράς και έχουν αρχίσει να το αντιλαμβάνονται πλέον όλοι ε?! ![]() Δεν αργήσανε και πολύ...μόνο 5 χρόνια!![]() | |
|
||
|
|
|
|
|
#607 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
||
|
|
|
|
|
#609 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
5 lol και 4 omg μαζι...Δηλαδη για να μπει ωραιο γκολακι πρεπει να χασω εγω 220 ευρω;;;; ![]() ασε που ποτε ξανα δεν εχω ακουσει οτι η αμφιβολια παει στον επιθετικο.. | |
|
|
|
|
#610 (permalink) | |
|
Evil Nazi
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:19.

Δεν αργήσανε και πολύ...μόνο 5 χρόνια!

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο