|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στην αιματηρή μάχη του Ρούρκ (1789), ένας Άγγλος στρατιώτης γλίτωσε από την μανία των Ζουλού, μπαίνοντας σε μια ντουλάπα! Οι ιθαγενείς, οι οποίοι δεν είχαν δει ποτέ τους ντουλάπα στη ζωή τους, πίστεψαν πως ήταν κάποιο είδος δέντρου και δεν ασχολήθηκαν μαζί της. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#291 (permalink) | |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Παράθεση:
Γιατί οι κ.κ. Τζίγκερ και Βανδής με συγχωρείτε Ντέμης δεν ανακινούν καθόλου την υπόθεση αυτή και την άφισαν να μπει στο αρχείο; | |
|
|
|
|
|
|
#292 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
ΥΓ:Αν θες να συνεχισουμε την συζητηση να την συνεχισουμε στο καφενειο των φιλαθλων γιατι ηδη εχουμε βγει απο το θεμα! | |
|
|
|
|
|
|
#297 (permalink) | |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#299 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Ωραίο το ματς σήμερα, καλή μπαλίτσα είδαμε. Αν δεν έμενε με 10 η Εσπανιόλ το είχε πιστεύω,η Σεβίλλη έπαιζε λες και έκανε χάρη που κατέβηκε στο γήπεδο. Μεγάλο τέρμα τελικά ο Πάλοπ αν και δεν τον είχα σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Αν συνυπολογίσουμε και το γκολ που είχε βάλει με τη Σαχτάρ νομίζω πως δικαιούται να πάρει την κούπα σπίτι του!
Ο Κερζάκοφ πάντα τόσο τραγί ήταν; Τον θυμάμαι να σπέρνει κάποτε... |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:13.

Έλα μωρή αρρώστια Τόρο με το διπλό μέσα στη Ρώμη 

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο