|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο ελέφαντας είναι το μόνο θηλαστικό που δεν μπορεί να πηδήξει. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1061 (permalink) | |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Παράθεση:
Δεν περιμένω να παίξει ο Ολυμπιακός το ταμπούρι του στην ευρώπη για να δώ μπάλα. Δόξα τον θεό, έχω nova και μπορώ να δώ πραγματική μπαλάρα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θελήσω. Υποδείξεις από το πως αγαπάω εγώ την ομάδα μου, προφανέστατα, και δεν θα δεχθώ από εσένα. Εγώ βαράω παλαμάκια, βλέπω αυτή την ομάδα και θα συνεχίσω να τη βλέπω επειδή την αγαπάω. Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων και ανεξαρτήτως του μεγαλο ή μικρο επιχειρηματία (στην περίπτωση της ΑΕΚ είναι πάντα μικρο) βγάζει λεφτά από την ομάδα μου. Εσύ μπορείς να υποστηρίζεις την ομάδα σου για τους τίτλους που παίρνει και να μπορείς να μπείς σε ένα φόρουμ για να την "πείς" σε κάποιον ή να τονώσεις τον ανδρισμό σου λέγοντας "Φιλαράκο μία είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα". Τώρα τα περί χαχόλων είναι πολύ πονεμένη ιστορία. Τα 5 ποστ σου πάντως, δεν τιμούν τα 34 χρόνια σου... | |
|
|
|
|
|
#1062 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Κρίμα για την Άρσεναλ και άξιζε να φτάσει τουλάχιστον στους 8 φέτος...Σε κάποιον πρέπει να κληρωθεί η Παγκόσμια πρωταθλήτρια(και πρωταθλήτρια Ευρώπης να μην ξεχνάμε) Μίλαν...τι να κάνεις?
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#1065 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Aυτη ειναι ομαδα ρεεε...
Χαλαρα..χωρις να κουραστουμε κ κανοντας συντηρηση δυναμεων πηραμε αυτο που θελαμε κ μετα στη Λεωφορο θα παρουμε αλλη μια προκριση σε ευρωπαικη διοργανωση.Συγκλονιστικοι κ σημερα Γκουμας, Τζιωλης, Νταμε, Βυντρα.Μπραβο στον Πεσειρο που εκανε την εξυπνη κινηση να αφησει εξω Νινη κ Ιβανσιτς κ που δν εβγαλε τον εξαιρετικο Καραγκουνη... Κ παλι μπραβο σας!! |
|
|
|
|
#1066 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
η παναθα οντως σταθηκε. καλα η αεκ δεν υπαρχει στον ποδοσφαιρικο χαρτη
|
|
|
|
|
|
|
#1067 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Μπραβο στον παο, πολυ ωραια μπαλα. Ειδικα στο κεντρο μασαγανε σιδερα οι βαζελοι.
Νατσο Νοβο αγορι μου γραψε ενα βιβλιο για το πως να κερδιζει κανεις λεφτα ως ποδοσφαιριστης χωρις να εχει καμια σχεση με το αθλημα γιατι συντομα θα σε παρουν πρεφα και θα πας για συνταξη στα 27. Σιμαο χαφαρα, λενε οτι ο Ματος την κανει για Αγγλια το καλοκαιρι αλλα σα να μου φαινεται πως τα λεφτα θα τα φερει ο Σιμαο. Η Αεκ ψιλοαθλια δυστυχως, κυριε Μανου ο μπουλος που θα παρετε σας αξιζει, Χαρη Παππα σταματα να νομιζεις οτι εισαι 18 χρονων ταλεντο αν θες καποια στιγμη να γινεις κανονικος παικτης, Παπασταθοπουλε ελπιζω μια μερα να κανεις την καριερα που σου αξιζει, Ριβαλντο λυπαται η καρδια μου οταν σε βλεπω να παλευεις ματαια σ αυτη την κατασταση. Αυτα. |
|
|
|
|
|
|
#1069 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Μπράβο στον Παναθηναικό
![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:19.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο