|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Τα κραξίματα της πάπιας δεν έχουν αντίλαλο | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#992 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Eίσαι ο νέος Ρονάλντο, δεν με έχεις απογοητεύσει ποτέ.
Καρίμ Μπενζεμά εμφανίσου. Ένας πιστός σου οπαδός σε χαιρετά.... ![]() ![]() Mε δικαίωσε που τον είχα βασικό φορ στην ομαδα μου στο Fantasy League. Θυμίζει τον Ρονάλντο σε κινησιολογια, ρεπριζ με την μπάλα στα πόδια ακόμα και σε εμφάνιση. Είναι ο καλύτερος φορ της γενιάς του και θα γίνει και ο καλύτερος φορ στην Ευρώπη σύντομα... Mεγάλη εμφάνιση της Λυών απόψε που κέρδισε με 0-3 τους Ρέιντζερς και πέρασε στους 16 του Τσουλου.... Τεράστια εμφάνιση του Ζερεμί Τουλαλάν. Ο με διαφορά καλύτερος Γάλλος αμυντικός χαφ αυτή την στιγμή έδειξε το ποιος είναι και προσέθεσε αλλη μια επική εμφάνιση στο ενεργητικο του. Το παλικάρι είναι 24 ετών και παίζει με μυαλο 30αρη (έχει και την εμφάνιση τριαντάρη λόγω του γκρίζου μαλλιού του). Αλλά είναι πραγματικος κυματοθραύστης.... ![]() Τέλος έχω να πω και κάτι άλλο.... Είδαμε σήμερα και ποιον κυνηγά για δεξι μπακ ο Σερ Αλεξ.... Άλαν Χάτον σε πάμε. Σε πάμε γιατί είσαι Σκοτσέζος, σε πάμε γιατί ξέρεις τρελή μπάλα και σε πάμε γιατί είσαι μάγκας και δεν πέφτεις με τίποτα κάτω.... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#993 (permalink) |
|
Proud Member of Γ.Α.Κ And Π.Ε.Λ.Π.Α
![]() Εγγραφή: May 2005
Περιοχή: Μπραχάμι
![]() |
Συμφωνώ Νίκο παιχταράς ο Μπενζεμά,αλλά αν δεν ήταν μ@λ@κ@ς ο
![]() θα γινόταν 1-1 το σκόρ........ RESPECT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#994 (permalink) | |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Μεγάλος παίχτης ο Μπενζεμά. Δηλαδή η σουτάρα που πιάνει στο 3ο γκολ δεν υπάρχει. Ελπίζω να μη πάει σε καμιά Μπαρτσελόνα. Ο άλλος ο Tουλαλάν δεν μ' αρέσει.
Η Ρέιντζερς έκανε καλό τουρνουά αλλά στο δύσκολο ματς κλάταρε.. Η φάτσα του πιτσιρικά Σκωτσέζου στο τέλος, τα λέει όλα. Παράθεση:
Έπρεπε να περάσει η Λίβερπουλ και πέρασε. Είναι δύσκολο άλλωστε να έχεις στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ ομάδα που ανεβάζει και εκφράζει τις ιδέες των Ζαπατίστας, των Παλαιστίνιων κτλκτλ Τόσο χθες, όσο και των ματς των πουληταριών του ΟΥΕΦΑ των βρωμοφασιστών των Τούρκων. Μείνε χαρούμενος όσο μπορείς. Μέχρι να έρθεις στο Μιλάνο. Άσε το πανηγυράκι της ΟΥΕΦΑ δεν είναι για μας. Μας το απέδειξε με τον πιο εμφατικό τρόπο. Είναι για τη νέα τάξη πραγμάτων, του you will never walk alone... Σε δύσκολη θέση Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ του κόσμου, δεν πρόκειται να βρεθεί ποτέ. Ξέρεις γιατί; Γι' αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=RWt0nk6bg3g Όταν μάθεις λοιπόν τι είναι αυτό το τραγούδι, τι αντιπροσωπεύει γενικά αυτή η ομάδα τα ξαναλέμε... Όσο "άμπαλοι" κι αν είναι οι παίχτες που παίζουν σ' αυτή. Car c'est la fleur du partisan Tombé pour la liberté. | |
|
|
|
|
|
#995 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Αλλα έχετε σκατα ομάδα παραδέξου το.... ![]() Που πας με Ζεντεν ρεεεεεεεεεεεε.... | |
|
|
|
|
|
|
#996 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Εχω ακουσει για διαιτησιες, εχω ακουσει για στησιματα, εχω ακουσει για γκαντεμια, αλλα οτι ρουφηξατε 4 και φταιει η παγκοσμιοποιηση πρωτη φορα το ακουω...
Ανεξαρτητα του ποσο μισω τη λιβερπουλ και ποσο λαικιστικη(προσοχη-οχι λαικη) και εμπορικη ομαδα ειναι, τι να κανουμε ρε καρμα μπαλα ειναι. |
|
|
|
|
|
|
#998 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
..παντως και να μην ηταν πεναλντυ και να μην ειχαμε βαλει γκολ στο 4 με τετοια υπεροχη που ειχαμε στο γηπεδο χαλαρα θα νικουσαμε πιστευω. τεσπα,, ξερει κανεις ποτε ειναι η κληρωση και αν τη δειχνει η νετ; | |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:32.

..αλλοι τωρα θα βρισκονται στο τσου λου αλλοι στο ουεφα και αλλοι σπιτια τους...

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο