|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| "Μικρό παιδί" και "Χοντρός άντρας" ήταν οι κωδικές ονομασίες που είχαν δώσει οι Αμερικανοί στις ατομικές βόμβες που έριξαν στη Χιροσίμα (6/8/45) και στο Ναγκασάκι (9/8/45) | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Eυτηχως π ειναι κουλα οι Μολδαβοι...το πρωτο γκολ οποιαδηποτε σοβαρη αμυνα δν το τρωγε.Το δευτερο απλως απιαστο.Δν ξερω αν με κπ σοβαρο αντιπαλο θα τα βγαλουμε τοσο ευκολα περα.Θα το δω την Τεταρτη.
click to show |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() Εγγραφή: Jun 2006
![]() |
Ρε ανθρωπε ειναι καλος παιχτης,τεχνιτακος,φυσικα θα βαζει γκολ αφου ο οσφπ κανει 650.000 επιθεσεις ανα αγωνα αλλα δε παω συνηθως με το ρευμα για να αποθεωνω οποιον μου υποδυκνειουν τα μμε τι να κανω τωρα.Ειναι μεγας καταδυτης ο ανθρωπος τι να κανουμε τωρα,αρκει να δεις τη φαση με το Μαιστοροβιτς στο 10ο λεπτο που κουτουλαει πανω του,κουτρουβαλιαζεται και βαζει τα χερια στο κεφαλι και ζηταει πεναλντι.Εγω 3 ματς τον ειδα με Ξανθη,Αεκ,Οφη και ολη την ωρα στα χορταρια τον εβλεπα.Φερε μου παιχτες σαν το Γκαλετι,Κοβασεβιτς,Μουσλιμ οβιτς και παρε μου τη ψυχη.
|
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
Ναι οντως πεφτει υπερβολικα ο Ντιογκο δεν αντιλεγω... Αλλα δε βλεπω καλυτερο σκορερ στο πρωταθλημα αυτη τη στιγμη Θεωρω πως ειναι καλυτερος του Μουσλιμοβιτς απλα...αποψη μου Οσο για την εθνικη εχεις δικιο. Σιγα μη δωσω 20+βαλε ευρω εισητηριο για να παω να δω ενα 5-4-1 με τη μολδαβια που κανουμε 150 πασες για να παμε απο το ενα τερμα στο αλλο | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:38.

Υβριδικός τρόπος