|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι πεθαίνανε πριν τα 30! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
"Εγώ απορώ πως ο Άρης θα χάσει αυτό το Κύπελλο από αυτόν τον Ολυμπιακό που έχει ένα πρόσωπο ασταθές, με καθόλου κίνητρο. Πήρε ένα πρωτάθλημα που το έχασαν οι άλλοι. Απορώ πως αυτή η σταθερή ομάδα, σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, μέχρι και στα παιχνίδια των πλέι οφ. Δείχνει μία αξιόπιστη δυναμική. Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει ακόμη και τώρα στα μπουζούκια το πρωτάθλημα και είναι χαλαρός"
Ταδε εφη χρηστιδης. Συμφωνω.. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Αλλά δυστυχώς προβλέπω Γκαλέτι,Λεντέσμα και λοιπή παρέα με μαύρο γυαλί και σανδάλι και Τζόλε,Μπράβο και λοιπούς αλανιάρηδες άυπνους,κομμάτια και να τρακάρουν με τα δοκάρια λέγοντας τους "συγγνώμη μανδαμ,δεν σας είδα" Βy the way: Θείο δεν ψιχαλίζει,σε φτύνει μέχρι και ο Σεγκούρα... Ρε τον Σεγκούρα... Να αρνηθεί στον πρόεδρα να κάτσει γαι πρώτος προπονητής?? Φαίνεται δεν του αρέσει ο κορνές...Επίσης λέω να μην δω τον τελικό γιατί θέλω να χάσουμε και δεν μπορώ να βλέπω ματς της ομάδας μου και να υποστηρίζω τον αντίπαλο. Όπως με Σιένα στο ΣΕΦ δηλαδή που είναι το μόνο ματς του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα που δεν είδα φέτος. | |
|
click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatoni : 12-05-2008 στις 22:25. |
||
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8 (0 μέλη και 8 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:38.

Φαίνεται δεν του αρέσει ο κορνές...
Υβριδικός τρόπος