|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Λόγω κρουσμάτων κερδοσκοπίας, από το 1950 και έκτοτε όλοι οι νικητές των Όσκαρ υπογράφουν συμβόλαιο, σύμφωνα με το οποίο τους απαγορεύεται να πουλήσουν το πολυπόθητο βραβείο. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Εντάξει οι ιστορικοι του μέλλοντος θα λένε πως ο ΟΣΦΠ πήρε το 2008 πρωτάθλημα Ελλάδος κανείς δεν θα ασχολείται με το πως το πήρε. Και πριν δυο χρονια λέγατε πως τα ματς παιζονται μες στο γήπεδο και δεν είναι σωστό να κρίνονται στα χαρτιά. Aλλά τώρα γαργάρα.... Δεν πειράζει ΑΥΤΟΙ είστε.... Και ξέρουμε ποιον έχετε για ίνδαλμα.... | |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
Kι εσεις που ειστε τερατα ηθικης γιατι δεν βγηκατε να υποστηριξετε τον ολυμπιακο τοτε Μηπως ξερατε τι θα γινει στο μελλον???Και τοτε δεν εφαρμοστηκε κανενας νομος.... Αφου ο οσφπ ειναι η ομαδα του κρατους πες μου γιατι δεν παιζετε δ εθνικη...δεν μου απαντησες | |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Ο ΟΣΦΠ είναι ομάδα του δημοσίου. Το δυναμωμα του έγινε σε εποχές που το κράτος ευνόησε τον Σ. Κοκκαλη με συμφωνίες.
Επειδή η ΑΕΚ είχε δίκαιο αίτημα, ούτε εβαλε στο 44 αμοιβες ποδοσφαιριστών ούτε τίποτα, μόνο χρέη προς τρίτους. Χρέη που δημιουργήθηκαν απο κακη διαχείρηση. Εσύ δεν μας λες γιατι δεν διαλυθηκατε τοτε που υπήρχε σκανδαλο κοσκωτα με την τράπεζα Κρήτης με 33 δισ. δραχμες υπεξαιρεση που αν συνυπολογισεις πληθωρισμούς εκεινης της εποχής και άλλα το ποσο σημερα σε ευρω είναι γύρω στα 300 εκατομμυρια ευρώ. Αλλά εντάξει δεν μιλάμε δώσαμε τον ΟΣΦΠ στον Θειο, και καλα καναμε, σαν κράτος, κοψαμε δικαίως τα πανωτοκια αλλα συγχρόνως συνάψαμε συμφωνιες με τον Σ. Κοκκαλη για να μπορεσει να την παλέψει.... Γι'αυτο σου λεω στο σπιτι του κρεμασμενου μην μιλας για σχοινι.... |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Θα μου επιτρέψετε να κάνω κι εγώ το σχολιάκι μου...
Όταν έγλυφε ο Ντέμης το Γκαγκάτση και το Κράτος γενικότερα για να τον βοηθήσουν με την ΑΕΚ, ήταν καλά, τώρα τον μαράναν... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! Κι επειδή άκουσα κάτι για σχοινιά και κρεμασμένους, έχει ένα δίκιο για τον Κοσκωτά και τα χρέη του Ολυμπιακού. ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΣΑ ΤΗ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΜΑΡΙΓΩ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ!!! ΑΕΚ... Μάρθα Βούρτση να πούνε την ομάδα Υ.Γ. Κυρ Ντέμη αμα θέλετε γήπεδο, μη ξεχάσετε να γλύψετε πάλι... ξέρετε καλά το άθλημα. Μαζί με τη κλάψα. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:29.

Μηπως ξερατε τι θα γινει στο μελλον???
Υβριδικός τρόπος