|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο ήχος ταξιδεύει 15 φορές πιο γρήγορα μέσα από το ατσάλι, παρά μέσα από τον αέρα | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ??? Στο ματς της ΑΕΚ δεν έχει ανοίξει την μπάλα,είναι στην ευθεία του τέρματος και κατευθείνεται κάθετα προς αυτό (5ο δευτερόλεπτο του βίντεο). Στο χθεσινό έχει ανοίξει ΠΟΛΥ το κοντρόλ,είναι στην ευθεία της πλάγιας γραμμής της μικρής περιοχής και κατευθύνεται προς τα έξω (40ο δευτεόλεπτο στο βίντεο).
Καλά ρε,είστε τυφλοί, άσχετοι ή μας κάνετε πλάκα; Ντάξει,ας μιλήσουμε για κυνήγι και βολβούς καλύτερα. Εγώ λέω να πάω για αγριογούρουνο φέτος και να φυτέψω καρότα, εσείς; Δεν το πιστεύω πως με κάνετε να ασχολούμαι με αυτό το μπ**ρδέλο με τις κόκκινες φανέλες με αυτά που λέτε. Νίσελ δεν απολογούμαι για τίποτα. Αυτά τα πράγματα τα έκραξα τη μέρα που δίωξανε τον Λεμονή,πολύ πιο πριν από εσένα δηλαδή και οποιονδήποτε εκτός Ολυμπιακού (και πολλούς εντός φυσικά). Τα τωρινά είναι φυσικό επακόλουθο και απόλυτα αναμενόμενα (από μέρους μου τουλάχιστον). Στην τελική εγώ Ολυμπιακός είμαι, σιγά μην κάτσω να απολογηθώ για τον Κοκκαλιακό... |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
Είναι ίδιες αυτές οι φάσεις; Έλα,ντάξει... Ό,τι πείτε... Σας κλέβουν το πρωτάθλημα πάλι, το κράτος του Κόκκαλη. Βέροια έξω, Λάρισα μέσα, Ατρόμητος έξω , Ηρακλής έξω, ΠΑΟ μέσα, Καλαμαριά έξω. Σφαγές ΑΕΚ. Είναι φανερό πως θέλουν να σας φρενάρουν με κάθε μέσο. Είστε απίστευτοι,έχω ξενερώσει με την ομάδα μου και δεν με αφήνετε να το κάνω με την ησυχία μου με τις παπαριές που λέτε. | ||
|
click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatoni : 07-04-2008 στις 13:51. |
|||
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:09.

Υβριδικός τρόπος