|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η Peugeot αγόρασε από παλιά τα δικαιώματα ώστε τα μοντέλα της να έχουν ονόματα τους αριθμούς από το 101-909; για να καμουφλάρεται με το μηδέν η τρύπα της μανιβέλας! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#181 (permalink) | |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Παράθεση:
1ον: Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. 2ον: Μπορείς να μου πεις πόσα πρωταθλήματα κατά την άποψη σου δεν άξιζε και τα πήρε ο Κόκκαλης με τα μέσα για να καταλάβω ακριβώς τι εννοείς γιατί όπως είπα παραπάνω συμφωνώ απόλυτα μαζί σου απλά να καταλάβω πως έφτασες στο παραπάνω συμπέρασμα. | |
|
|
|
|
|
|
#182 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
π.χ.: Μια χρονιά επί Κυράστα που ομολογουμένως ο ΠΑΟ έπαιζε την καλύτερη μπάλα συστηματικά κάποιες αποφάσεις των διαιτητών του στερούσαν βαθμούς, ενώ ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός σε κάποια παιχνίδια που δεν έπαιζε καλά έπαιρνε κάποια ύποπτα πέναλντι κλπ κλπ. Μην μου πεις ότι δεν το θυμάσαι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το ίδιο δεν έχουν κάνει και στον ΠΑΟ παλιότερα. Απλά δεν είναι ρόδινα και καθαρά τα πράγματα και αυτό αν μη τι άλλο μας το έχουν αποδείξει περίτρανα οι παράγοντες του ποδοσφαίρου. Γι' αυτό υποστηρίζω ότι αν ο Κόκκαλης αποχωρήσει για κάποιο λόγο, δεν υπάρχει άνθρωπος πίσω του που να έχει τις κατάλληλες διασυνδέσεις. Να σου πω και ένα άλλο παράδειγμα. Φέτος έγινε η σουπερλίγκα και ο Μητρόπουλος ήταν εναντίον όλων Κόκκαλη-Τζίγγερ κλπ. Το Αιγάλεω λοιπόν φέτος έχει παίξει σε 25 ματς με κόντρα διαιτησία. Θα πέσει δεν αμφιβάλω καθόλου, από καιρό τον έχουν άχτι το Θωμά και τον βρήκαν μπόσικο και τον κοπανάνε. Καταλήγω λοιπόν ότι επειδή ο Ολυμπιακός έχει μονοπωλήσει το ποδόσφαιρο τα 10 τελευταία χρόνια, έχει κάνει πολλούς εχθρούς. Είτε επειδή αδίκησε κάποιους είτε από ζήλια απλά. Τότε λοιπόν που θα φύγει ο Σόκρατες θα χρειαστεί κάποιος με διασυνδέσεις, κάτι που δεν είναι ούτε ο Αγγελόπουλος, ούτε ο Πετράκης...
|
|
|
|
|
|
|
#184 (permalink) |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() Εγγραφή: Jun 2006
![]() |
Kαι κατι συζηταγατε πριν για το Τζιγγερ.Απλα τα πραγματα.Δεν ξερει απο ποδοσφαιρο ο ανθρωπος και οσοι ειναι γυρω του ειναι ασχετοι και αυτοι.Ενω θελει να δωσει τα δινει στο τελος για Σεριτς και Ρομερο.Η ουσια ειναι οτι επειδη δεν βλεπω κατι ν αλλαζει και θα συνεχισει να παιρνει αστοχες αποφασεις και ατομα που δεν κανει να παιζουν ουτε πληρωνοντας στο Παναθηναικο καλυτερα να το βλεπουμε χαλαρα και να γελαμε με τα χαλια μας.Ελεγε προχτες ο Σερετης σκεφτονται να ανανεωσουν και μετα το 2008 το συμβολαιο του Γκουμα.Απο κει καταλαβαινεις οτι δεν προκειται ν αλλαξει τιποτα.
|
|
|
|
|
|
|
#185 (permalink) | |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Παράθεση:
εχει πει απειρες μουφες, ακομα και την ωρα οταν ελεγε εγω κοιταγα το ρολοι για να δω αν οντως λεει αληθεια αλλα μιας και οι φημες κυκλοφορουν δεν πειραζει κανεναν να τις λεμε. υποτιθεται λοιπον οτι ο αγγελοπουλος, που οντως εχει κανει επενδυσεις στα μμε τελευταια, θελει κοινο για τον τυπο του, για λογους προφανεις που εχουν να κανουν και με πολιτικα παιχνιδια. αν παρει τον ολυμπιακο δεν το κανει επειδη ειναι φανατικος, το κανει για να αποκτησει δυναμη. υποτιθεται οτι μεχρι το καλοκαιρι ο κοκκαλης θα εχει ανανεωσει τον ριβαλντο και θα εχει κλεισει τουλαχιστον ενα μεγαλο ονομα, για να μην ειναι η ομαδα τελειως μπουρδελο οπως ειναι τωρα οταν θα την αναλαβει υποθετικα ο αγγελοπουλος. για αυτο λεω οτι αν οντως εχει πουληθει ο φλας και το ματζικ τοτε τα σεναρια εχουν καποια υποσταση. | |
|
|
|
|
|
|
#186 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
μπα,δεν παιζει να αλλαξει ι ιδιοκτησια...
τωρα που εχει στρωσει η δουλεια ,τωρα θα φυγει ο σωκρατης;... παντως,αν μια στα χιλια αλλαξει,πιστευω οτι θα κανει μια ελευθερη πτωση ο ολυμπιακος για τα επομενα 5 χρονια.. |
|
|
|
|
#187 (permalink) | |
|
Skouliki
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#188 (permalink) | |
|
![]() |
Παράθεση:
Έχω και το τέλειο παράδειγμα : Πέρσι η Λάρισα είχε αδικηθεί κατάφορα. | |
|
|
|
|
|
|
#189 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Τωρα ποιος φταιει ρε χοντρε που εχασες μες στο ΣΕΦ απο τον Πανιωνιο?
Το μεγαλυτερο μπατζετ του πανιωνιου η ο κοσμος που μετεδιδε αρνητικη ενεργεια? Ουστ απο δω ταβερνιαρη,ε ταβερνιαρη.Μπαγεβιτς του μπασκετ ![]() |
|
|
|
|
|
#190 (permalink) | |
|
![]() |
Παράθεση:
30 φορές είπε ο Πολίτης ότι δεν γίνετε Πανιώνιος να κάνει σκρην και ο παίχτης να βγαίνει ελεύθερος για τρίποντο χωρίς η αμυνόμενη ομάδα να μην κάνει αλλαγή παίχτη πάνω στο σκριν. Αυτό το ξέρω και εγώ που δεν είμαι κανένας ειδικός. Το ότι στον ολυμπιακό δεν έγινε σήμερα και φάγαμε τόσα τρίποντα ελεύθερα είναι για μένα περίεργο και δεν είναι για μένα θέμα προπονητή. Ο Μασιγιάουσκας όπως έβλεπα κυνήγαγε τον παίχτη του σαν τρελός. Μου δείχνουν οι παίχτες του Ολυμπιακού σαν να μην ξέρουν να κάνουν τα λεγόμενα βασικά του Μπάσκετ. Είδατε πόσο ωραία έπαιζε το πικ εν ρολ ο Μάτσε με Μπουρούση. Το ίδιο και ο Ντόμεργκαντ με Μπουρούση. Αυτό γιατί το είδαμε μόνο σήμερα; Απορώ με πολλά πράγματα που δεν μπορεί κάποιος να μου τα λύσει μόνο αν μου πει ότι φταίει μόνο ο προπονητής. Πάντως όποτε ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να πάρει συμαντικό παιχνίδι δεν τα κατάφερε ποτέ εκτώς ελαχίστων εξαιρέσεων. | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:56.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο