Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Don Vito
Εγω ομως μπορω να μιλαω για σαπιλες. Ασχετα που αποφευγω να το κανω... Ο δικος μου ο παικτης αλλωστε δεν εκανε κεφαλοκλειδωμα σε κανενα αντιπαλο, ουτε εδωσε κανενα μπουκετο(  ).
Ο δικος μου ο παικτης το μονο που εκανε ηταν ενα σκληροτατο μαρκαρισμα κατα τη διαρκεια του αγωνα. Και γι αυτο επρεπε να τιμωρηθει κατα τη διαρκεια του αγωνα και ΜΟΝΟ. Εφοσον δεν εγινε ετσι, δεν υπαρχει λογος να γινει αυτο με ποινη 5 αγωνιστικων μετα το ματς. Οποτε μπορουμε να πουμε σ' αυτη την περιπτωση οτι εστω και καθυστερημενα διορθωθηκε το λαθος...
Αυτο που βλεπω και αυτο που ξερω τοσα χρονια απο το Γεωργιαδη δεν το "αποφασισα" πριν 2 αγωνιστικες. Δεν περιμενα να διαμορφωσω αποψη γι αυτον τον παικτη στα 36 του...
|
Απο τη στιγμη που υπαρχει δεδικασμενο τιμωριας με βαση το βιντεο δεν εχει βαση αυτο που λες (βλ τιμωρια τσιριλο για τη σκαρια στο Μιετσελ)
Υπαρχει καποιος νομος που λεει οτι αν καποιος δεν εχει ξαναφαει μπαμπεσικα αντιπαλο ποδοσφαιριστη δεν πρεπει να τιμωρειται?
Ασε που αν θυμαμαι καλα,μπορει να κανω και λαθος,ο Γεωργιαδης ειχε σακατεψει αλλον ενα παιχτη περσι η προπερσι
Διορθωθηκε το λαθος??? ελεος