|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| "Μικρό παιδί" και "Χοντρός άντρας" ήταν οι κωδικές ονομασίες που είχαν δώσει οι Αμερικανοί στις ατομικές βόμβες που έριξαν στη Χιροσίμα (6/8/45) και στο Ναγκασάκι (9/8/45) | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3342 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
ρε κωλογαυροι τι μιλατε? 7 απ τη Γιουβε, 3 απ τη Μολντε, 1 απ τη Χερενφεν.
|
|
|
|
|
|
|
#3343 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Μεγάλε Ρίμποοοοοοο!!!
Άντε και του χρόνου να έρθεις στον ΑΟΧ!!! Μόνο για Περιφερειακό είσαι του χρόνου!!! Και το ρεπορτάζ μου :Τη Κυριακή θα γίνουν οι αγώνες της αγωνιστικής που αναβλήθηκε τη προηγούμενη Κυριακή. ΑΟΧ και Χερσόνησος μαζί και οι ομάδες που αντιμετώπισαν στους μόνους αγώνες που έγιναν, δε θα αγωνιστούν. ΑΟΧ ολέο μια Κυριακή για τη πάρτη μου σου λέω!ΧΑΧΑΧΑ |
|
|
|
|
|
|
#3344 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις: 1.Εκανε δεκτή, κατά πλειοψηφία, την έφεση του ποδοσφαιριστή Γ. Γεωργιάδη κατά της υπ΄ αριθμ. 60/2008 απόφασης της ΠΕ/Super League. Απαλλάσσει τον ποδοσφαιριστή από κάθε πειθαρχική ποινή".
Το κρατος της αθηνας και οι τσατσοι του ολυμπιακου λειτουργησαν παλι |
|
|
|
|
|
#3345 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Ναι βεβαια, νομιζεις οτι ειναι τυχαιο οτι εχει παιξει στον Ολυμπιακο παλιοτερα ?
|
|
|
|
|
|
|
#3346 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() Εγγραφή: Mar 2007
![]() |
Παράθεση:
Τι θελεις να πεις ρε Anthropa δηλαδη, οτι αθωωθηκε ο Γεωργιαδης επειδη ο ΠΑΟΚ "λυνει και δενει" μεσα στην ΕΠΟ? | |
|
|
|
|
|
#3347 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Oxι θελω να πω πως οι παοκτσηδες πρεπει επιτελους να σταματησουν να κλαιγονται περι κατεστημενου και επιπλεον νομιζω πως αμα ειχε γινει το αντιστοιχο με παιχτη του ολυμπιακου θα ειχαμε bonus 2 τονους τσιμεντολιθους παραπανω στην τουμπα το σαββατο
|
|
|
|
|
|
#3348 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
#3349 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
Δεν εχω πληρη αποψη για τους παοκτσηδες...εχω πληρη αποψη για αυτα που γινονται καθε χρονο στην τουμπα. Και ειμαι σιγουρος πως αν ο Γεωργιαδης επαιζε στον οσφπ και η ποινη 5 αγωνιστικων εσβηνε τωρα θα μιλουσαμε για σαπιλες και λοιπες καραμελιτσες.Εμενα δε με νοιαζει αν θα παιξει ο Γ.Χ,αν ειναι δυνατον να φοβομαστε εναν παιχτη...απλα θελω να μου πεις πως θα αντιδρουσες αν γινοταν κατι αντιστοιχο στον οσφπ και αν στην τελικη θεωρεις δικαιη την αθωωση Κανονικα πρεπει να φαει οχι μονο 5 αλλα 10 αγωνιστικες γιατι πηγε να κοψει τη μπαλα και το ποδι του καραμπελα.Κι ας αρχισουν οι αγωνιστικες να μετρανε μετα το ματς με τον ολυμπιακο | |
|
|
|
|
|
#3350 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Για την φαση με τον Καραμπελα τοποθετηθηκα ουτως η αλλως αμεσως μετα το ματς. Επομενως θεωρω οτι η δικαιωση επηλθε δικαια και φυσικα. Μα καλα πιστευεις πραγματικα οτι πηγε να κοψει "τη μπαλα και το ποδι του καραμπελα"? Του καραμπελα? | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:31.

:

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο