Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-02-2008, 01:17   #3350 (permalink)
Don Vito
Νέο Μέλος

Το avatar του χρήστη Don Vito

Don Vito is on a distinguished road
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο anthropas Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν εχω πληρη αποψη για τους παοκτσηδες...εχω πληρη αποψη για αυτα που γινονται καθε χρονο στην τουμπα.
Και ειμαι σιγουρος πως αν ο Γεωργιαδης επαιζε στον οσφπ και η ποινη 5 αγωνιστικων εσβηνε τωρα θα μιλουσαμε για σαπιλες και λοιπες καραμελιτσες.Εμενα δε με νοιαζει αν θα παιξει ο Γ.Χ,αν ειναι δυνατον να φοβομαστε εναν παιχτη...απλα θελω να μου πεις πως θα αντιδρουσες αν γινοταν κατι αντιστοιχο στον οσφπ και αν στην τελικη θεωρεις δικαιη την αθωωση

Κανονικα πρεπει να φαει οχι μονο 5 αλλα 10 αγωνιστικες γιατι πηγε να κοψει τη μπαλα και το ποδι του καραμπελα.Κι ας αρχισουν οι αγωνιστικες να μετρανε μετα το ματς με τον ολυμπιακο
Ειναι εμπαιγμος να μιλας για "σαπιλες και λοιπες καραμελιτσες" για θεματα εξωαγωνιστικα οταν εισαι οπαδος του οσφπ... Το πως θα αντιδρουσα εξαρταται απο το ιδιο το γεγονος που οδηγησε στην ποινη.

Για την φαση με τον Καραμπελα τοποθετηθηκα ουτως η αλλως αμεσως μετα το ματς. Επομενως θεωρω οτι η δικαιωση επηλθε δικαια και φυσικα. Μα καλα πιστευεις πραγματικα οτι πηγε να κοψει "τη μπαλα και το ποδι του καραμπελα"?

Του καραμπελα?
Ο χρήστης Don Vito δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση