|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Την πρωταπριλιά του 1957, πολλοί από τους Βρετανούς πίστεψαν την φάρσα που έστησε ένας παρουσιαστής του τηλεοπτικού δικτύου BBC: Στο ρεπορτάζ, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του, Ιταλοί "αγρότες" συνέλεγαν από δέντρα την ανοιξιάτικη σοδειά ζυμαρικών. Για τις ανάγκες της φάρσας, ένας κάμεραμαν είχε κρεμάσει, σ' ένα ελβετικό χωριό, ζυμαρικά στα κλαδιά των δέντρων. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3001 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
αυτες οι δηλωσεις ειναι σαν αυτα που μου λενε ολοι πριν παιξουμε προ και μετα μοκο.ειναι πιο μεγαλη η ηδονη ![]() | |
|
|
|
|
|
#3002 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
συμπληρωματικά με τον προηγούμενο φίλο θέλω να πω ότι ο Κόκκαλης τους το είχε πει αυτό για τη ριζούπολη. Δηλαδή τι μας λέτε συνέχεια για τους δικούς σας διαιτητές αφού όταν πέξουμε σας κερδίζουμε άνετα με τριάρες. Καλό θα ήταν πάντως να αποφεύγονται από όλες τις μεριές τέτοιες δηλώσεις γιατί υπάρχουν είδη αρκετοί άνθρωποι σε αυτοί τη κοινωνία (λόγο αγραμματοσύνης) που τα πέρνουν στα σοβαρά και για τέτοιους γελοίους τύπους σκοτώνονται στη Παιανία και αλλού. Δεν υπάρχει λόγος για βιαιότητες. εξάλλου όποιος είναι μάγκας πραγματικά και του αρέσουν οι μανούρες ας αναμετρηθεί με την αστυνομία και όχι με αυτούς που απλά πάνε σε ένα γήπεδο για χαβαλέ. ή αν μπορούν ας πλακώσουν τον ίδιο τον ραλίστα ή τον Κόκκαλη.
|
|
|
|
|
|
#3006 (permalink) | |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
#3008 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
http://www.youtube.com/watch?v=0qsFb...eature=related | |
|
|
|
|
|
#3009 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΠΑΡΑ ΛΟΥΛΟΥΔΟΥ
![]() ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΑΧΑΧΑ!!! |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7 (0 μέλη και 7 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:49.

cker,burn

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο