|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η ψηλότερη γυναίκα που μετρήθηκε ποτέ είναι μια Κινέζα με ύψος 2.47 μέτρα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2831 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
#2832 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Άσε γιατί είναι "κάτω" το σάιτ μας και δεν έχω που να γράψω το ρεπορτάζ!!! ΑΟΧΑΡΑ ΚΑΜΠΟΥΛ 4 ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! Υ.Γ. Είχαμε ένα παλαβό φίλαθλο που έκανε φαντάρος στη Καμπούλ και πήρε ένα σεντόνι, το έκανε πανό (ΑΟ ΧΑΝΙΑ BLUE BOYS ΚΑΜΠΟΥΛ 4) και το είχε κρεμάσει στο στρατόπεδο! |
|
|
|
|
|
|
#2834 (permalink) |
|
![]() |
Όντως είχε γέλιο σήμερα. Από το πέναλτυ που δεν έδωσε στον Ντάρκο στο Χαριλάου,από το 2-4 που μας ακύρωσε με Εργοτέλη,από το πέναλτυ που δεν έδωσε στη Λάρισα στο ΟΑΚΑ και από το πέναλτυ της Ξάνθης την προηγούμενη βδομάδα έχω να γελάσω τόσο.
|
|
|
|
|
|
#2835 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Εγω γελασα και σημερα. Χερι στο κορνερ που εκτελεσε ο Τζολε στην ευκαιρια του Σεζαρ και φυσικα το γκολ του Ηρακλη που προερχεται απο κορνερ που εκτελεστηκε σχεδον απ τη μικρη περιοχη. Τουλαχιστον 4 μετρα εξω απ το ημικυκλιο του κορνερ ειχε στησει τη μπαλα αυτος που το εκτελεσε.
|
|
|
|
|
|
|
#2837 (permalink) |
|
![]() |
Ένα τράβηγμα φανέλας του Ντάρκο κάπου στο 60 με το σκορ 0-1 δεν ξέρω αν σου θυμίζει κάτι.
Αλλά αν αντί να λέμε "κλαψ,σνιφ,ουά,παράγκα, σφαγήηηηηηηηηηηηηη" λέμε "παιδιά δεν παίξαμε μπάλα σήμερα,τέλος" ξεχνιούνται τα άτιμα τα σφυρίγματα... Από την άλλη το χαίρομαι γιατί γι' αυτό ακριβώς το λόγο θα το πάρουμε και φέτος. |
|
|
|
|
|
#2838 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Επειδή ανακαλύπτετε φάσεις που δεν υπάρχουν; Ή μήπως επειδή οι παραινέσεις του Πετράκη μετά το ματς με τη Ξάνθη (γκολ οφ σαιντ του Λούα Λούα, ψεύτικο πέναλτι στη Ξάνθη κτλ) έπιασαν τόπο;
|
|
|
|
|
|
#2840 (permalink) | |
|
![]() |
Παράθεση:
Όχι επειδή δίνουμε λεφτά και παίρνουμε παίχτες,όχι επειδή πρώτα κριτικάρουμε την ομάδα μας στις στραβές και μετά τον διαιτητή. Γι' αυτό που λες θα το πάρουμε. Στο Χαριλάου δεν το θυμάσαι. Το οφσάιντ που ανακάλυψαν στον Νούνιες στο Παγκρήτιο και το τράβηγμα του Αρουαμπαρένα με Λάρισα το θυμάσαι ή έκανες φορμάτ με την έλευση του νέου έτους; | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:16.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο