|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ανακυκλώνοντας ένα γυάλινο μπουκάλι, σώζεται τόση ενέργεια, όση χρειάζεται για να δουλέψει μια τηλεόραση για 3 ώρες | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2827 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
FuCk XmaS
FucK μελομακάρονα FucK κουραμπιέδες FucK δίπλες FucK δέντρο FucK στολίδια FucK δώρα FucK New Year FucK Everything + Partizan Respect PANATHINAIKOS ![]() OE ΑΙΩΝΙΑ ΠΙΣΤΟΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΑΤΗΙΝΑΙΚΟΣ ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2828 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
ΑΟΧάρα μια ζωή!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ!!! ΑΟΧΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΕ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΩ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΜΟΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2830 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
ΑΝΤΕ ΝΑ ΡΘΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Έχουμε κι επιστροφές στην ομάδα με τον πρώτο σκόρερ μας τον Αντώνη το Βασαδάκη να επιστρέφει, όπως κι ο αρχηγός Μπούρμπος. Ο τραυματίας, απο την αρχή της χρονιάς, Περάκης έχει αρχίσει τρέξιμο με την ομάδα και σε 2 βδομάδες θα βάλει και μπάλα στο πόδι του!!! ΑΟΧΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩ!!! |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:43.

(εκεί δεν ήταν; )

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο