|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Κάθε φορά που σαλιώνεις ένα γραμματόσημο καταναλώνεις 1/10 της θερμίδας | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2792 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Τι ωραια ματσακια που γινονται αμα δε κλεινεται μια ομαδα ρε πουστη μου. Βεβαια ειχαμε κι ενα κεντρο που εκανε λαθη και επετρεψε τις αντεπιθεσεις.
Για τη φαση του μπεναρντ...δεν υπαρχει σε καμια περιπτωση πεναλτυ. Πιστευω οτι ξεγελιεται ο διαιτητης επειδη τους βλεπει απο πισω. Νομιζω υπεθεσε οτι ο Παντος του πηρε ποδια. Μαγκια του παντως που το πιστεψε το εδωσε και εβγαλε και την καρτα. Ειναι οι χεσμενοι διαιτητες ρε Ζηκο... |
|
|
|
|
|
|
#2793 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Ντάξει,με όλους τους βασικούς στο κέντρο εκτός πάλι καλά να λέμε σήμερα.
Μου άρεσε ο Κατσικογιάννης,δεν μου πολυάρεσε ο Μενδρινός που έκανε πολλά εύκολα λάθη. Ο Νούνιεζ τι δουλειά έχει στον Ολυμπιακό; Πέναλτυ φυσικά και δεν υπάρχει και πάλι καλά που το έβγαλε ο Νικοπολίδης γιατί θα είχαμε άλλα τώρα. Αλλά ρε Σέζαρ... ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΥΡΝΑΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟ 85? Ελπίζω να γυρνάει κάποιος από τα αμυντικά χαφ με Ηρακλή και κανα αριστερό μπακ γιατί αν πάμε με τόσες απουσίες δύσκολο να κερδίσουμε. Βέβαια θα μπορούν να παίξουν και οι μεταγραφές αλλά μόνο ο Σίσιτς θα προλάβει λογικά. |
|
|
|
|
|
#2796 (permalink) | ||
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ... | ||
|
|
|
|
|
|
#2798 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#2799 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Μ αρεσε παρα πολυ ο Κάκος στο αρης-παο. Καιρο ειχα να δω τοσο καλη διαιτησια στο ελληνικο πρωταθλημα
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:16.

...

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο