WORLD.gr
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Connect

WORLD.gr > Φιλοξενούμενες κοινότητες > Fight Club @ SuperSport FM 94.6
Μεγάλες Αλήθειες
Το 1991, ένα αεροπλάνο MD 80 με 100 επιβάτες αναγκάστηκε να κάνει αρκετούς κύκλους πάνω από ένα ισπανικό αεροδρόμιο, περιμένοντας να ξυπνήσει ο μοναδικός ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας, που είχε αποκοιμηθεί εν ώρα εργασίας!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 15-11-2007, 16:01   #2491 (permalink)
Evil Nazi

Το avatar του χρήστη Xavier

Xavier is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Xavier
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

για μενα ο καραγκουνης είναι ένας έλληνας αθλητής που καταξιώθηκε και παίζει μπροστα στο κοινό της χωρας του, στο οποίο και έχει χαρίσει (όχι μόνος βεβαια) μεγάλη χαρα. μου φτανει για να ειναι πιο ψηλα στη συνειδησή μου, από τον οποιοδήποτε προκλητικο τυχαίο στρατηγό ενός λόχου δευτερατζών.
Παλιά 15-11-2007, 16:08   #2492 (permalink)
παμε ρε γαυρε

Το avatar του χρήστη Katalanos

Περιοχή: στον κοσμο μου
Katalanos is on a distinguished road

δλδ το οτι πηραν το euro που εινει απιστευτο κατορθωμα του δινει το δικαιωμα να ειναι και εριστικος καποιες φορες?
σιγουρα βοηθαει την ομαδα του και θα ηθελα να ειχα ενα τετοιο παιχτη αλλα δεν εχει το ακαταλογιστο

Burn motherfcker,burn
Ο χρήστης Katalanos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-11-2007, 16:21   #2493 (permalink)
Evil Nazi

απο που και εως που εβγαλες εσυ το συμπερασμα οτι ήταν ο καραγκούνης εριστικός? ήσουν μπροστα και τον άκουσες? που ξέρεις ότι δεν τον προκάλεσε ανεπανόρθωτα ο φερέρ?

δεν ειπα ότι κάποιος έχει το δικαίωμα να γίνεταια εριστικός. εγώ αυτό που λέω είναι: από τη στιγμή που δεν γνωρίζει κανεις τι παίχτηκε και δεν θα μάθει ποτέ, από που και έως που να ταχθεί κάποιος υπέρ του φερέρ?

τα περί εριστικότητας του καραγκούνη τα βρίσκουν κάποιοι αναλογα με το τι ομάδα ειναι. εσύ λες ότι είναι εριστικός επειδή είσαι ολυμπιακάκιας, το ίδιο και ο νίκος επειδή είναι αεκάκιας. για το φερερ όμως το βιντεο του περσινού αγωνα με τη χειρονομια στο μουνιοθ υπάρχει.

κατι ακομα. ο δελλας πρεπει να τιμωρηθει, όχι ο εντόι. το θεατρο (αν ειναι) είναι μεσα στο παιχνίδι. προσωπικά σιχαίνομαι να βλέπω κριστιάνο ρονάλντο. κάποιοι όμως δεν ενοχλούνται. (αλήθεια γιατί είναι διαφορετικές οι περιπτώσεις?) το να περιμένει κάποιος στη φυσούνα είναι από γκαγκστερική ταινία. όπως επίσης να κανει δηλώσεις και να λεει κάποιος ότι πάρτε τα βιντεο επειδή δεν δείχνουν τιποτα και πηγαίνετέ τα στο δικαστή θυμίζει στησιμο αποδεικτικών στοιχείων από θρίλερ. και επειδή και τα δύο είναι σκηνικά από ταινίες κοινώς παραμύθια απορώ με το ποιος διακωμωδεί περισσότερο το άθλημα.
Παλιά 15-11-2007, 16:36   #2494 (permalink)
παμε ρε γαυρε

Το avatar του χρήστη Katalanos

Περιοχή: στον κοσμο μου
Katalanos is on a distinguished road

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Xavier Εμφάνιση μηνυμάτων
απο που και εως που εβγαλες εσυ το συμπερασμα οτι ήταν ο καραγκούνης εριστικός? ήσουν μπροστα και τον άκουσες? που ξέρεις ότι δεν τον προκάλεσε ανεπανόρθωτα ο φερέρ?

δεν ειπα ότι κάποιος έχει το δικαίωμα να γίνεταια εριστικός. εγώ αυτό που λέω είναι: από τη στιγμή που δεν γνωρίζει κανεις τι παίχτηκε και δεν θα μάθει ποτέ, από που και έως που να ταχθεί κάποιος υπέρ του φερέρ?

τα περί εριστικότητας του καραγκούνη τα βρίσκουν κάποιοι αναλογα με το τι ομάδα ειναι. εσύ λες ότι είναι εριστικός επειδή είσαι ολυμπιακάκιας, το ίδιο και ο νίκος επειδή είναι αεκάκιας. για το φερερ όμως το βιντεο του περσινού αγωνα με τη χειρονομια στο μουνιοθ υπάρχει.

κατι ακομα. ο δελλας πρεπει να τιμωρηθει, όχι ο εντόι. το θεατρο (αν ειναι) είναι μεσα στο παιχνίδι. προσωπικά σιχαίνομαι να βλέπω κριστιάνο ρονάλντο. κάποιοι όμως δεν ενοχλούνται. (αλήθεια γιατί είναι διαφορετικές οι περιπτώσεις?) το να περιμένει κάποιος στη φυσούνα είναι από γκαγκστερική ταινία. όπως επίσης να κανει δηλώσεις και να λεει κάποιος ότι πάρτε τα βιντεο επειδή δεν δείχνουν τιποτα και πηγαίνετέ τα στο δικαστή θυμίζει στησιμο αποδεικτικών στοιχείων από θρίλερ. και επειδή και τα δύο είναι σκηνικά από ταινίες κοινώς παραμύθια απορώ με το ποιος διακωμωδεί περισσότερο το άθλημα.
δεν μιλω για τη συγκεκριμενη φαση που προφανως ξεκινησε ο φερερ μιλαω γενικα για τις συνεχει διαμαρτηριες του καρα

οσον αφορα το θεατρο οποιος και να το κανει πρεπει να τιμωρειτε κατα τη γνωμη μου.κατι αλλο για τον εντοι.πως γινετε συνεχεια το κοκκινο πανι?απο τα φιλικα μεχρι με τον αντζα και μεχρι προχθες με την αεκ?οκ ισως ειναι τυχαιο αλλα αν ηταν ο νερι στη θεση του θα του ειχαμε σουρει οτι μπορεις να φανταστεις και μην μου πεις οχι σε αυτο.

τελος για τα γκανκστεριλικια δεν σου ειπα οτι συμφωνω για τον αγωνα το μονο που ειπα ηταν πως κατα τη γνωμη μου πρεπει να τιμωριθει ο εντοι.

Υ.Γ.πως δικαιολογεις τον καρα και και οχι το δελλα που ηταν και αυτος στο euro και παιζει και αυτος στη χωρα του?

Burn motherfcker,burn
Ο χρήστης Katalanos δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-11-2007, 18:04   #2495 (permalink)
Evil Nazi

c/p δεν κάνει κοπο

ο δελλας πρεπει να τιμωρηθει, όχι ο εντόι. το θεατρο (αν ειναι) είναι μεσα στο παιχνίδι. προσωπικά σιχαίνομαι να βλέπω κριστιάνο ρονάλντο. κάποιοι όμως δεν ενοχλούνται. (αλήθεια γιατί είναι διαφορετικές οι περιπτώσεις?) το να περιμένει κάποιος στη φυσούνα είναι από γκαγκστερική ταινία. όπως επίσης να κανει δηλώσεις και να λεει κάποιος ότι πάρτε τα βιντεο επειδή δεν δείχνουν τιποτα και πηγαίνετέ τα στο δικαστή θυμίζει στησιμο αποδεικτικών στοιχείων από θρίλερ. και επειδή και τα δύο είναι σκηνικά από ταινίες κοινώς παραμύθια απορώ με το ποιος διακωμωδεί περισσότερο το άθλημα.
Παλιά 15-11-2007, 20:54   #2496 (permalink)
Flamboyant....

Το avatar του χρήστη Neacel

Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
Neacel is on a distinguished road

Κάτσε μάστορα, κάτσε.....

Δηλαδή επειδή πήρε Εuro 2004 o Kαρα τον νομιμοποιει να κάνει καραγκιοζιλικια?.... Διαμαρτύρεται για την κάρτα του Σέριτς (την πρώτη κίτρινη), διαμαρτυρεται εκει που κανει φαουλ στον Παπασταθοπουλο και ο Σοκρατες βουτά λίγο εύκολα βέβαια αλλά του έχει κάνει φάουλ, διαμαρτύρεται σε ένα πλάγιο που μαλιστα κρατά το κεφάλι του ο ίδιος και ο Σέριτς τραβά την φανέλα του και την έχει βάλει στο κεφάλι. Διαμαρτύρεται γιατί λήγει νωρίς το ημίχρονο πριν εκτελεσει μια φάση. Δηλαδή αυτό που έκανε σε όλο το ματς ήταν μια διαμαρτυρία..... Και μπορώ να θυμηθώ και άλλες φάσεις..... Δεν λεω για την φάση για τον Φερέρ γιατί όντως εκεί μπορεί να προκλήθηκε και τον έχω τον Φερέρ για πονηρούλη.....

Όσο για τον Εντοι τι να σου πω.... Τον απωθει ο Δέλλας με το σώμα και εκείνος πιάνει το κεφάλι του.... Ποιος ξερει ίσως να έπαθε το παλικάρι αντανακλαστικο πονο. Συμβαίνει. Με την ίδια λογική μπορει να τον κλωτσας στα και να του πονάν τα δόντια....
Παλιά 15-11-2007, 21:35   #2497 (permalink)
Evil Nazi

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel Εμφάνιση μηνυμάτων
Κάτσε μάστορα, κάτσε.....

Δηλαδή επειδή πήρε Εuro 2004 o Kαρα τον νομιμοποιει να κάνει καραγκιοζιλικια?.... Διαμαρτύρεται για την κάρτα του Σέριτς (την πρώτη κίτρινη), διαμαρτυρεται εκει που κανει φαουλ στον Παπασταθοπουλο και ο Σοκρατες βουτά λίγο εύκολα βέβαια αλλά του έχει κάνει φάουλ, διαμαρτύρεται σε ένα πλάγιο που μαλιστα κρατά το κεφάλι του ο ίδιος και ο Σέριτς τραβά την φανέλα του και την έχει βάλει στο κεφάλι. Διαμαρτύρεται γιατί λήγει νωρίς το ημίχρονο πριν εκτελεσει μια φάση. Δηλαδή αυτό που έκανε σε όλο το ματς ήταν μια διαμαρτυρία..... Και μπορώ να θυμηθώ και άλλες φάσεις..... Δεν λεω για την φάση για τον Φερέρ γιατί όντως εκεί μπορεί να προκλήθηκε και τον έχω τον Φερέρ για πονηρούλη.....

Όσο για τον Εντοι τι να σου πω.... Τον απωθει ο Δέλλας με το σώμα και εκείνος πιάνει το κεφάλι του.... Ποιος ξερει ίσως να έπαθε το παλικάρι αντανακλαστικο πονο. Συμβαίνει. Με την ίδια λογική μπορει να τον κλωτσας στα και να του πονάν τα δόντια....
δεν με λενε μπομπ

ειναι ασκοπο να γραφω αφου μεταφραζετε οτι θελετε

υγ. μπαλα δεν βλεπεις? βλεπεις μονο διαμαρτυριες, διαιτησιες, κους κους στα σπορ και μιζεριες?
Παλιά 15-11-2007, 21:53   #2498 (permalink)
Flamboyant....

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Xavier Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν με λενε μπομπ

ειναι ασκοπο να γραφω αφου μεταφραζετε οτι θελετε

υγ. μπαλα δεν βλεπεις? βλεπεις μονο διαμαρτυριες, διαιτησιες, κους κους στα σπορ και μιζεριες?
Ας μην σε λένε Μπομπ Μαστορα....

ΥΓ: Μπάλα βλέπουν όλοι. Εγώ βλέπω τις διαμαρτυρίες, τις διαιτησίες και τα κους κους. Κάποιος πρέπει να ασχολείται και με αυτά. Ο Καρπετόπουλος και γω δλδ...

Εντάξει είπαμε το ματς θα ερχόταν άσσος λόγω εμφάνισης των ομάδων αλλά γιατί μου αφαιρείτε το δικαιωμα να κλ@ψομουνιάσω και να διαμαρτυρηθώ....?
Παλιά 15-11-2007, 21:56   #2499 (permalink)
Evil Nazi

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Neacel Εμφάνιση μηνυμάτων
Εντάξει είπαμε το ματς θα ερχόταν άσσος λόγω εμφάνισης των ομάδων αλλά γιατί μου αφαιρείτε το δικαιωμα να κλ@ψομουνιάσω και να διαμαρτυρηθώ....?
Παλιά 15-11-2007, 22:02   #2500 (permalink)
Flamboyant....

1ο ημίχρονο
http://www.youtube.com/watch?v=CgQnGAGFmUg
2o ημίχρονο
http://www.youtube.com/watch?v=vtCABTfz00M

Ορίστε εγώ εδώ τελειώνω την αναφορά στο ντέρμπι

ΥΓ: Και πείτε μου. Μπαίνει ή δεν μπαίνει με τον αγκωνα ο Ντόι. Αυτό μόνο τέλλλλλλλλλος....
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7 (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές