|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Μισό λίτρο μιας οποιασδήποτε cola περιέχει ποσότητα καφεΐνης ίση με αυτήν που περιέχει μια κούπα καφέ. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#2111 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
καλα...στην Ελλαδα ξερουμε πως τα παιρνει τα πρωταθληματα ο γαυρος........
|
|
|
|
|
|
|
#2112 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Nταξει ανοιξε τα ποδια και ο οφη.Αερα περασε ο θρυλος.Να δουμε ποσο θα τραβηξει η ιστορια με το κρητικο παραμαγαζο του οσφπ
ΠΟΣΑ ΘΑ ΦΑΣ,ΠΟΣΑ ΘΑ ΦΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΑΑΑΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΦΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ.... ![]() |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anthropas : 23-09-2007 στις 21:53. |
|
|
|
|
|
|
#2115 (permalink) | |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Παράθεση:
| |
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
||
|
|
|
|
|
#2117 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Δειτε το εξωφυλλο του πρωταθλητη σημερα. Μιλαμε για ΜΥΘΙΚΟ πρωτοσελιδο. ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΑΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΖΑ?? ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΜΕΣΑ χα χα χα χα
|
|
|
|
|
|
|
#2119 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Ωραιο το ματς του ΟΣΦΠ με τον ΟΦΗ. Ήταν πλούσιο σε φασεις και παίχτηκε καλή μπαλίτσα. Ο ΟΣΦΠ ήταν πολύ καλός ειδικά από την μέση και μπροστά. Ο Γκαλέτι όταν έχει χώρο είναι μανούλα, ο Λουα Λούα είναι αυτός που εγώ περίμενα να είναι, ο Λεντέσμα χθες ήταν καλός αλλα πρέπει να προωθείται λίγο πιο πολύ και ο Κοβάσεβιτς δείχνει αναγεννημένος με πολύ διάθεση....
Παρά τα 6 μου άρεσε και ο ΟΦΗ. Πιστεύω δεν είναι τόσο χάλια ομάδα. Πόποβιτς φαίνεται καλή περίπτωση παίκτη όπως και ο Γκέρμπερ. Πλιαγκας, Μονιάκης μου κάναν καλή εντύπωση όχι για τίποτα άλλo παρά γιατί μετά από αρκετά χρόνια είδα δυο παίκτες που σεντράρουν και η μπάλα πάει σωστά μέσα στην περιοχή.... ΥΓ: Μου φαίνεται ο Ελ Γκορντο (λέγε με και Νούνιες) είναι το κασμιρένιο παλτουδάκι της χρονιάς για τον ΟΣΦΠ.... Ο ΠΑΟ ήταν και αυτός με φόρα από το Ευρωπαικό του ματς. Έπαιξε καλή μπάλα με πολύ σωστούς συνδυασμούς. Ο Ντοι ήταν καταλυτικός για άλλη μια φορά. Μας αποδεικνύει ότι παρόλο που στην αρχή λέγαμε wtf is Ndoye τελικά είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Ο Ελίνι Δημούτσος ήταν και πάλι αποκάλυψη με σωστό κράτημα μπάλας και καλές πάσες. Ο Ρομέρο αναγεννημένος ή μήπως είναι ο δίδυμος αδελφός του? ![]() Ε τώρα γυρίζουν ο Ίβανσιτς και ο Νίνης οπότε ο ΠΑΟ θα εμφανιστεί ακόμα καλύτερος μπροστά.... Καλή εμφάνιση μετά από καιρό και για τον Σαλπιγγιδη. Η ΑΕΚ νίκησε ενώ πήγε να τα μπερδεψει τα πράγματα ας είναι καλά ο Φερέρ με τις εμπνεύσεις του. Ο Μπλάνκο σαν πρώτο δειγμα γραφής έδειξε καλά πράματα. Όχι τίποτα το σπουδαίο αλλα εντάξει το να βάζεις δυο γκολ στο ντεμπούτο σου σε μια ομάδα είναι κατι.... Ο Κονέ είναι παικτάκος καλός, αυτός χθες ήταν όλο το κέντρο της ΑΕΚ και είχαν δίκιο τελικά κάτι φιλοι αλβανοί που έπαιζα μπάλα μαζί τους που μου ορκίζονταν πως ο Κονέ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα. Ο Μανού τελικά θα βγει πολύ καλή μεταγραφή όπως και ο Μαχο. Δόξα τω Θεώ που τους πήραμε έστω και στο τέλος.... Αγαπάμε Μαντούκα γιατί ο άνθρωπος πέρα από καλός παίκτης έχει και τσίπα. Δυο ευκαιρίες έχασε το παιδί και μόλις βγήκε αλλαγή ζήταγε συγνώμη από τον κόσμο για τις ευκαιριες που έχασε. Και προλαβαίνω τον Κάρμα που θα πει: "Ενώ το ρεμάλι ο Σέζαρ 100 φορές μας έχει κρεμάσει ένα συγνώμη δεν έχει ζητήσει η παλιοτσιμούχα" |
|
![]() ![]() click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neacel : 24-09-2007 στις 12:54. |
|
|
|
|
|
|
#2120 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
οπωσδήποτε δεν ταμπουρώθηκε ο οφη και έτσι συνέβαλε ώστε να δούμε σκορ και θέαμα. μπράβο του αλλά δεν νομίζω ότι θα το δούμε και από πολλούς αυτό φέτος. ο παο μετά από χρόνια αρχίζει να θυμάται πως παίζουν μπάλα. να είναι καλά αυτοί που κοροιδεύαμε το καλοκαίρι. την αεκ δεν την είδα, είχε πολλές απουσίες και παραδοσιακά δυσκολεύεται με τον ατρόμητο αλλά στο τέλος με κάποιο χαρτί παίρνει την παρτίδα. κουρασμένη η λάρισα δεν μπορεσε να το γυρίσει και με μια δόση ατυχίας. ο πανιώνιος εξελίσεται στην πολύ ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και η ξάνθη φαίνεται προς το παρόν πολύ σταθερή ομάδα. νομίζω ότι το φετινό ξεκίνησε με καλύτερους οιωνούς και ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:57.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο