|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το παλιότερο (γνωστό) μηχανικό ρολόι στην Ευρώπη κατασκευάστηκε τον 13ο αιώνα, στην Αγγλία, για τις ανάγκες ενός μοναστηριού. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
You can't step twice into the same river.
![]() |
Αφού αυτή η ομάδα κέρδισε και χθες,τι να πω δυο πιθανότητες υπάρχουν.Στείλαμε τον Μητσοτάκη στη Λιουμπλιάνα ή ο Οtto ήρθε στην Μαδρίτη άλλη πιθανότητα δεν υπάρχει.
Μετά το χάλι του Α ημιχρόνου και το απόλυτο αίσχος 14 λεπτών καταφέραμε και γυρίσαμε ένα ματς τελείως ξεγραμέννο.Η μεγαλύτερη μπασκετική ανατροπή που έχω δει μέχρι τώρα.Πάντως όλοι οι Γιουγκοσλάβοι δεν έχουν αποβάλλει αυτή τη γελοιότητα που ανέκαθεν τους χαρακτήριζε. Χωρίς άγχος πάμε και ότι κάτσει με τους Ισπανούς,οι οποίοι σε καμιά περίπτωση δεν είναι Σλοβένοι,ούτε σε ποιότητα αλλά ούτε και σε χαρακτήρα.Άποψη μου είναι (δυστυχώς) ότι θα επαναληφθεί το σκηνικό του περσινού τελικού,απλά ελπίζω σε ηπιότερη μορφή. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Παράθεση:
Δεν πειράζει πάμε για την τρίτη θέση να πάμε και αμέσως Πεκίνο. | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:21.

Υβριδικός τρόπος