WORLD.gr
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Connect

WORLD.gr > Φιλοξενούμενες κοινότητες > Fight Club @ SuperSport FM 94.6
Μεγάλες Αλήθειες
Τα μήλα είναι αποτελεσματικότερα από την καφεΐνη στο να κρατούν τους ανθρώπους ξύπνιους το πρωί.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-09-2007, 21:53   #2091 (permalink)
You know it.

Το avatar του χρήστη Slipknot

Περιοχή: C:\Universe\Earth\Europe\ Greece\Home\Chair\Me
Slipknot is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Slipknot
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Εδω δειτε διαιτητικο λαθος... Η φαση που αλλαξε το παιχνιδι. Εκει που οι Τουρκοι πιθανοτατα θα ετρωγαν το γκολ και θα εμεναν με 10 παικτες, το κορακι αποβαλλει τον Ουγγρο με δευτερη κιτρινη για θεατρο.

Ο χρήστης Slipknot δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-09-2007, 13:35   #2092 (permalink)
You can't step twice into the same river.

Το avatar του χρήστη donpaganistis

Περιοχή: 0048
donpaganistis is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην donpaganistis
Lightbulb Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Αφού αυτή η ομάδα κέρδισε και χθες,τι να πω δυο πιθανότητες υπάρχουν.Στείλαμε τον Μητσοτάκη στη Λιουμπλιάνα ή ο Οtto ήρθε στην Μαδρίτη άλλη πιθανότητα δεν υπάρχει.
Μετά το χάλι του Α ημιχρόνου και το απόλυτο αίσχος 14 λεπτών καταφέραμε και γυρίσαμε ένα ματς τελείως ξεγραμέννο.Η μεγαλύτερη μπασκετική ανατροπή που έχω δει μέχρι τώρα.Πάντως όλοι οι Γιουγκοσλάβοι δεν έχουν αποβάλλει αυτή τη γελοιότητα που ανέκαθεν τους χαρακτήριζε.
Χωρίς άγχος πάμε και ότι κάτσει με τους Ισπανούς,οι οποίοι σε καμιά περίπτωση δεν είναι Σλοβένοι,ούτε σε ποιότητα αλλά ούτε και σε χαρακτήρα.Άποψη μου είναι (δυστυχώς) ότι θα επαναληφθεί το σκηνικό του περσινού τελικού,απλά ελπίζω σε ηπιότερη μορφή.
Παλιά 16-09-2007, 01:31   #2093 (permalink)
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.

Το avatar του χρήστη Dionisisp

Περιοχή: Αθήνα , Αττική
Dionisisp is on a distinguished road

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο donpaganistis Εμφάνιση μηνυμάτων
Αφού αυτή η ομάδα κέρδισε και χθες,τι να πω δυο πιθανότητες υπάρχουν.Στείλαμε τον Μητσοτάκη στη Λιουμπλιάνα ή ο Οtto ήρθε στην Μαδρίτη άλλη πιθανότητα δεν υπάρχει.
Μετά το χάλι του Α ημιχρόνου και το απόλυτο αίσχος 14 λεπτών καταφέραμε και γυρίσαμε ένα ματς τελείως ξεγραμέννο.Η μεγαλύτερη μπασκετική ανατροπή που έχω δει μέχρι τώρα.Πάντως όλοι οι Γιουγκοσλάβοι δεν έχουν αποβάλλει αυτή τη γελοιότητα που ανέκαθεν τους χαρακτήριζε.
Χωρίς άγχος πάμε και ότι κάτσει με τους Ισπανούς,οι οποίοι σε καμιά περίπτωση δεν είναι Σλοβένοι,ούτε σε ποιότητα αλλά ούτε και σε χαρακτήρα.Άποψη μου είναι (δυστυχώς) ότι θα επαναληφθεί το σκηνικό του περσινού τελικού,απλά ελπίζω σε ηπιότερη μορφή.
Ευτυχώς βγήκε λάθος η άποψη σου αν και είχες δίκιο. Παίξαμε το καλύτερο αγώνα στην διοργάνωση και ητηθήκαμε αξιοπρεπέστατα και με αρκετή βοήθεια διαιτησίας και τους μπήκαν όλα μέσα και ήταν πιο ξεκούραστοι.

Δεν πειράζει πάμε για την τρίτη θέση να πάμε και αμέσως Πεκίνο.
να του μιλήσω εγώ.

Αντώνης Βαρδής.
Ο χρήστης Dionisisp δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-09-2007, 13:58   #2094 (permalink)
You can't step twice into the same river.

Το avatar του χρήστη donpaganistis

Περιοχή: 0048
donpaganistis is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην donpaganistis
Lightbulb Τι έμαθα μετά το φετινό Ευρωμπάσκετ

Μετά το τέλος του Ευρωμπάσκετ και αφού παρακολούθησα όλους τους αγώνες που έδειξε η ΕΤ1(όχι το ΣΠΟΡ+) νομίζω δίκαια μοιράστηκαν τα μετάλλια και οι θέσεις 5-8.Η Ισπανία θα έπρεπε βάση ομάδας και κόσμου να έπαιρνε το χρυσό αλλά τόσο λούζερ που είναι ποιός της φταίει;Καλύτερη ομάδα από την Ελλάδα έδειξε η Λιθουανία και η Ελλάδα πολύ σοβαρότερη από τους Σλοβενο-Κροάτες.
Απογοητεύσεις:
1.Τουρκία:Ήρθε με Οκούρ και Τούρκογλου αλλά τα κάναν σαν τα μούτρα τους.Κυριολεκτικά άθλια.
2.Σερβία:Γιατί ρε Σερβία μου το κάνεις αυτό;Αποφασίστε έστω σε μια διοργάνωση κάθε 2 χρόνια να μαζεύεστε οι σωστοί παίκτες και προπονητές να τα σαρώνετε όλα και μετά κατεβάζετε τη δεύτερη ομάδα.
Γαλλία:Προσωπικά την αντιπαθώ και δεν την θεωρώ μπασκετική ομάδα αλλά ομάδα στίβου.Καλά να πάθει,ας κοιτάξουν να φέρουν στην ομάδα κανένα που να σκαμπάζει 5 δράμια μπάσκετ που μου θέλουν και μετάλλιο.
Οι Παικταράδες του Τουρνουά:
1.Ντιρκ Νοβίτσκι :Πρώτος και με διαφορά,έβγαλε μόνος 5η τη νεκρή τη Γερμανία και στα τελευταία ματς κατάταξης είχε κανά 25 πόντους μ.ο. Μεγάλη μορφή καλύτερος μπασκετμπολίστας στον κόσμο αυτή τη στιγμή(κατά τη γνώμη μου) και μαζί με Γκάλη οι 2 αγαπημένοι μου Ευρωπαίοι.
2.Αντρέι Κιριλένκο :Με την μπάλα ψηλά δεν έχει αντίπαλο.Τα 4άρια είναι κοντά ή δεν έχουν το άλμα να τον μαρκάρουν και τα 5άρια χάνουν στην ταχύτητα.Όποτε δεν τράβηξε πολύ στην επίθεση έκανε θραύση στην άμυνα.Είναι για μένα ένας ψηλός Διαμαντίδης,τρομερός στις τάπες και λόγω χεριών απίστευτος στα κλεψίματα.Δίκαια MVP της διοργάνωσης.
3.Παού Γκασόλ :Αν και δεν πάω τους σέντερ,ομολογώ ότι είναι μακράν ο καλύτερος Ευρωπαίος Σέντερ με τρομερή τρίπλα για το μπόι του.Φόβητρο στη ρακέτα και σιγουριά στην επίθεση καθώς όταν δεν ήξεραν τι να κάνουν την μπάλα οι Ισπανοί την πάσαρα στον Γκασόλ και το λιγότερο που κέρδιζε ήταν Φάουλ.
4. Χοσέ Καλντερόν : Τι τρίποντο είναι αυτό;όποτε έμενε ελεύθερος το μπουμπούνιζε.Πολύ γρήγορος και με μυαλό.Προβλέπω να βελτιώνει και άλλο τα νούμερα του στο ΝΒΑ
5.Ραιμούνας Σισκάουσκας : Υπάρχουν πολλοί παίκτες που τους δίνεις την μπάλα έξω από τα 6.25 τους κάνεις και ένα σκριν και όλα μετά είναι δικιά τους υπόθεση.Χωρίς τις γκρίνιες και τα καραγκιοζιλίκια του Γιασικεβίτσιους και βεντετισμούς ήταν η κολόνα των Λιθουανών και του χρωστάνε το χάλκινο μετάλλιο.
Οι παικτες που τώρα έμαθα και μου άρεσαν :
1.Γκόραν Ντράγκιτς : Δεν τον είχα ξανακούσει και μου άρεσε πολύ.Γρήγορος, έξυπνος, με καλό σουτάκι και μπάσιμο.Με Λάκοβιτς κάνουν γερό δίδυμο στα guard
2.Λίνας Κλέιζα :Τερατάκι ο Κλέιζα με ύψος λίγο πάνω από 2 μέτρα και σκοτώνεται μέσα στη ρακέτα ενώ και καλό 3ποντο διαθέτει.
3.Αντρέα Μπαρνιάνι : Δεν ήταν σταθερός,αλλά έκανε μερικά εξαιρετικά παιχνίδια.Ίδιο στυλ με Νοβίτσκι αλλά πρέπει να βελτιωθεί λίγο μέσα στη ρακέτα γιατί δε γίνεται συνέχεια να παλεύει με σουτάκια.
4.Μίλος Τεόντοσιτς: Βγάζει μάτια το επιθετικό του ταλέντο και μακάρι να προοδεύσει.Έχω μια μικρή αμφιβολία για το αν κάνει για πλέι-μέικερ ή σουτέρ γιατί λίγο που τον έιδα μου έδωσε την εντύπωση του εκτελεστή και όχι του οργανωτή.
Παλιά 19-09-2007, 13:44   #2095 (permalink)
Αλέξανδρος

Το avatar του χρήστη greekfansws

Περιοχή: Κλειστή Λόγω Έργων
greekfansws is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην greekfansws

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=101806

και καλάα...

And Nothing else matters...
Ο χρήστης greekfansws δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-09-2007, 19:36   #2096 (permalink)
AYO TECHNOLOGY

Το avatar του χρήστη mesi13

mesi13 is on a distinguished road

Δε μπορεις να πεις οτι ειχαμε καποια αποκαλυψη απ τους πιτσιρικαδες.Ενταξει ο Κλειζα ειναι ετοιμος παιχτης,ειναι στη γενια του Βασιλοπουλου και εκανε εκπληκτικο τουρνουα.Ο Μπαρνιανι εκανε μετριο τουρνουα,οπως και ο Μπελινελι.Απο κει και περα απ τους 20αρηδες εκανα το σκαουτινγκ μου στο Ντραγκιτς και στο Τεοντοσιτς.Ο πρωτος εχει καλο ντραιβ,ειναι αλτικος και γρηγορος,ο δευτερος ειναι κοψια Γιασικεβιτσιους.Αργος,δε πηδαει εφημεριδα αλλα βλεπει εκπληκτικα το γηπεδο,δε του παιρνεις τη μπαλα και εχει καλο σουτ.
Παλιά 20-09-2007, 05:41   #2097 (permalink)
Venom

Το avatar του χρήστη Commando7hh

Commando7hh is on a distinguished road

Τελος ο Mourinho απο την Chelsea. Εφυγε νυχτα στην κυριολεξια.
Παλιά 20-09-2007, 05:56   #2098 (permalink)
Badabing, badaboom I am Vladimir Putin!

Το avatar του χρήστη Arkadios

Περιοχή: My bedroom
Arkadios is on a distinguished road

Ελα ρε... πηγη? Τι νυχτα? Πρωι πρωι...
Παλιά 20-09-2007, 06:46   #2099 (permalink)
Venom

Το avatar του χρήστη Commando7hh

Commando7hh is on a distinguished road

απο το www.sportime.gr το ειδα. το λενε και στο πρωινο της ΝΕΤ που βλεπω τωρα.
Παλιά 20-09-2007, 13:11   #2100 (permalink)
WHAT TO UNDERSTAND...?

Το avatar του χρήστη TALOS

Περιοχή: κάτω στον Πειραιά...
TALOS is an unknown quantity at this point
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην TALOS

αντε ρε μαλακα κοκκαλη...κανε κινηση ματ

Πριν ερωτευτείς δυο λαμπερά μάτια, σιγουρέψου οτι δεν είναι ο ήλιος που φωτίζει πίσω από ένα άδειο κεφάλι.
Ο χρήστης TALOS δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές