|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το μόνο φαγητό που δεν τρώνε οι κατσαρίδες είναι τα αγγούρια. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() Εγγραφή: Jun 2006
![]() |
Ρε ανθρωπε ειναι καλος παιχτης,τεχνιτακος,φυσικα θα βαζει γκολ αφου ο οσφπ κανει 650.000 επιθεσεις ανα αγωνα αλλα δε παω συνηθως με το ρευμα για να αποθεωνω οποιον μου υποδυκνειουν τα μμε τι να κανω τωρα.Ειναι μεγας καταδυτης ο ανθρωπος τι να κανουμε τωρα,αρκει να δεις τη φαση με το Μαιστοροβιτς στο 10ο λεπτο που κουτουλαει πανω του,κουτρουβαλιαζεται και βαζει τα χερια στο κεφαλι και ζηταει πεναλντι.Εγω 3 ματς τον ειδα με Ξανθη,Αεκ,Οφη και ολη την ωρα στα χορταρια τον εβλεπα.Φερε μου παιχτες σαν το Γκαλετι,Κοβασεβιτς,Μουσλιμ οβιτς και παρε μου τη ψυχη.
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
3 γκολ με 0 ευκαιρίες,κεντήσαμε πάλι
![]() Θέλω να δω φιλικό Ελλάδα-Ανόρθωση. Θα γίνει μισή οργανωμένη επίθεση και θα έρθει 3-3. Δεν υπάρχει ο όμιλος,πρέπει να το παλέψουμε για να βγούμε πρώτοι με λιγότερους από 5 βαθμούς διαφορά. |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Εκτός έδρας ματς σήμερα στο Μοχό για τον ΑΟ Χανιά. Εαν "κλέψουμε" το πολυπόθητο διπλό απο την πιο ακριβή ομάδα της κατηγορίας, έχουμε το προβάδισμα για το τίτλο.
Εμείς κάνουμε την πρώτη μας εκδρομή-αποστολή εκτός έδρας με 40 άτομα του συνδέσμου. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΑΜΠΟΥΛ 4 |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
Πολύ καλό παιχνίδι εχτές στο Μοχό, με τους φιλάθλους του Μοχού και εμάς να φωνάζουμε μαζί: Π**ΣΤΙΚΟΣ, Π**ΣΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, Γ*ΜΙΕΤΑΙ Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΚΙ Η ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ!
Η φιλοξενία ήταν άψογη, την οποία και θα ανταποδώσουμε. Μόνο μελανό σμείο ο πανηγυρισμός του Ζανταλή στο 2ο γκολ που μας προκάλεσε και χάλασε το όμορφο κλίμα. Ζαντάλη όταν θα έρθεις στα Χανιά θα παρακαλάς πάλι να φύγεις, όπως πέρυσι με τον Ηρόδοτο... ΑΟΧ ΜΕΧΡΙ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
Τελικά νικήσατε ή χάσατε;
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() |
Χάσαμε 2-0 με το πρωτό γκολ να μπαίνει απο μια γκέλα στο 82.
Να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο Κώστα το Γαρεφαλλάκη που αν και Ηρακλειώτης, στην τηλεοπτική του εκπομπή εχτές το βράδυ έκραξ τα μέγιστα των Ζανταλή, τον χαρακτήρισε αλήτη κ.λπ. Και σήμερα ο πρόεδρος του Μοχού του επέβαλλε 1000 ευρώ πρόστιμο και για 2 μήνες θα λάβει το 50% των αποδοχών του. |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() Εγγραφή: Jun 2006
![]() |
Αλλη μια επικη νικη κοντρα στη Μολδαβια.Για να μαι ειλικρινης εριχνα κλεφτες ματιες προτιμησα το Γερμανια-Ρωσια και δικαιωθηκα.Ενταξει στον ομιλο-ντροπη που βρισκομαστε θα ναι κατορθωμα αν κανουμε πανω απο 2 γκελες.Σκοραραν και τα πτωματα και μας καναν παρατηρηση που δε παμε στο γηπεδο να στηριξουμε την εθνικη των δημοσιων υπαλληλων.Αυτο θα πει θρασος.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:08.

Υβριδικός τρόπος