|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι πεταλούδες μυρίζουν με τα πόδια τους. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Χαλάλι το πρωτάθλημα στην ομάδα της ένστασης.
Υ.Γ. Ετσι και αρχίσουν αυρίο και οι κίτρινες εφημερίδες τις διπλές βαθμολογίες θα είναι γ.τ.π. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Την απονομή του τίτλου στον ΟΣΦΠ θα την κανει ο Μπακαγιοκο?
![]() Ο Νικοπολίδης δεν έπρεπε να βγει.... Σωστά έμεινε γιατί πως αλλιώς θα νικάγατε. Μήπως να έκάνε ένσταση ο ΟΣΦΠ γιατί πήρε κόκκινη ο Πάντος ΥΓ: Μπα δεν κλαίω Μάνο. Είστε τυχεροί που θα πάρετε πρωτάθλημα γιατι αν παίζαμε μπαραζ πάλι ντορτια θα τρώγατε.... |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Neacel : 07-04-2008 στις 01:33. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
ΡΕ ΜΗ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ. ΟΥΕΦΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΣ. Εμάς μας πονάει η εικόνα της ομάδας (που δεν τον πολυνοιάζει) αυτόν να τον πονέσει η τσέπη του (που τον νοιάζει). | |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() |
Παράθεση:
Ρε δεν χρειάζεται να απολογείσαι για την ομάδα σου. Ομάδα σου είναι ότι θες την κάνεις. Αλλά εγώ που δεν στηρίζω αυτή την ομάδα μπορώ να λέω ότι θέλω. Να κράξω όσο θέλω.... | |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Ηλεκτρικός Θησέας
![]() |
|
|
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία - Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Ξερω, σε προφανή θέση για γκόλ με τον ολυμπιακό σημαίνει, οτι πρέπει να εισαι στο κέντρο της μικρής περιοχής με αδειο το τέρμα και να σε ανατρέψει αμυντικός απο πίσω. Δεν είμαστε πικραμένοι, αφελείς είμαστε που ακόμα πιστεύουμε...
Υ.Γ.Ο Νικοπολίδης δεν αποβαλλεται.... |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ??? Στο ματς της ΑΕΚ δεν έχει ανοίξει την μπάλα,είναι στην ευθεία του τέρματος και κατευθείνεται κάθετα προς αυτό (5ο δευτερόλεπτο του βίντεο). Στο χθεσινό έχει ανοίξει ΠΟΛΥ το κοντρόλ,είναι στην ευθεία της πλάγιας γραμμής της μικρής περιοχής και κατευθύνεται προς τα έξω (40ο δευτεόλεπτο στο βίντεο).
Καλά ρε,είστε τυφλοί, άσχετοι ή μας κάνετε πλάκα; Ντάξει,ας μιλήσουμε για κυνήγι και βολβούς καλύτερα. Εγώ λέω να πάω για αγριογούρουνο φέτος και να φυτέψω καρότα, εσείς; Δεν το πιστεύω πως με κάνετε να ασχολούμαι με αυτό το μπ**ρδέλο με τις κόκκινες φανέλες με αυτά που λέτε. Νίσελ δεν απολογούμαι για τίποτα. Αυτά τα πράγματα τα έκραξα τη μέρα που δίωξανε τον Λεμονή,πολύ πιο πριν από εσένα δηλαδή και οποιονδήποτε εκτός Ολυμπιακού (και πολλούς εντός φυσικά). Τα τωρινά είναι φυσικό επακόλουθο και απόλυτα αναμενόμενα (από μέρους μου τουλάχιστον). Στην τελική εγώ Ολυμπιακός είμαι, σιγά μην κάτσω να απολογηθώ για τον Κοκκαλιακό... |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() | |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:41.

Υβριδικός τρόπος