|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το παλιότερο (γνωστό) μηχανικό ρολόι στην Ευρώπη κατασκευάστηκε τον 13ο αιώνα, στην Αγγλία, για τις ανάγκες ενός μοναστηριού. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Περισσοτερα επρεπε να φαει η ΑΕΚ σημερα με τετοια εμφανιση.
Ο Μορετο χαλια,ο Ριμπο αργος,κακος και ο Ζηκος. Οι Ισπανοι χαλαρα πηραν το ματς.Ο Καπελ τι παικταρας ειναι.Ο Ναβας εκανε παρτι στο γκολ.Τελος το Τσαμπιονς Λιγκ τωρα.Δν υπαρχουν πια ελπιδες. |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Λοιπον πρωτα σχολιο για την αεκ...
Το παλεψε αρκετα και της αξιζουν συγχαρητηρια μονο και μονο για αυτον..αλλα ρε παλτο ζηκο τοσα παιχνιδια εχεις κανει στην ευρωπη σε αυτο βρηκες να αναδειξεις την αμπαλοσυνη σου.λες και ηταν πληρωμενος να κανει λαθη και να τους αφηνει να περναν ηταν. Μορετο-ενταξει δεν περιμενα και περισσοτερα.πλακα ειχε παντως στην καφετερια που ημουν πως ξεφυσουσαν ολοι οταν εφευγε η μπαλα απο αυτον και πως κοψοχολιαζονταν οταν τη γυρνουσαν ενσαλιβα-αρκετα καλος παιχτης,καλα ακουστηκε οτι μπορει να πουληθει σε καλη ομαδα αργοτερα. ριμπο-κριμα,επρεπε να τον αφησει μεσα,εχει τοσο πεισμα μεσα του που σιγουρα κατι θα εκανε κατι καλυτερο και ας τον λεγαν παππου αν τα εφτυνε στο 70 λυμπε-σαν να εχει χασει την αιγλη του.. τελικα ισως και να μην παει για πρωταθλημα αυτη η αεκ οπως λεγαν ολοι πριν την κληρωση..καλη τυχη παντως! |
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Η ΑΕΚ ήταν για περισσότερα χτες. Ήθελα πάντως να μπει το δοκάρι του Σέζαρ για να γελάσω με τις φυλλάδες αύριο. ΟΥΕΦΑ τώρα...
Επειδή έχω χάσει επεισόδια,με Σάλπι τι έγινε τελικά; Θα παίξει στην πρεμιέρα ή όχι; Εμείς στόπερ θα πάρουμε καμιά φορά; Για τα φιλικά θα συμφωνήσω με κάτι που είπε ο Τζαντζαράς στον Σπορ φμ πριν κάτι μέρες. Και γιατί να κάτσω να δω τα φιλικά; Όταν θέλω να πάω στα μπουζούκια πάω να δω και τις πρόβες; Respect... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
Εγω παντως ακομα και τωρα πιστευω οτι η αεκ εχει ακομα ελπιδες..αν η σεβιλλη παιξει οπως και στο α ημιχρονο τοτε χαλαρα μια αεκ με τον ριμπο σε τρελη φορμα μπορει να της βαλει 2 γκολακια.
ο Σαλπι,ναι την χανει την πρεμιερα , με τον πιο ηλιθιο κανονισμο που εχω ακουσει ποτε και εσεις μαλλον θα κανετε κανενα μπαμ τελευταιες μερες με κανεναν καλο στοπερ! |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:54.

Υβριδικός τρόπος