|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ένας κεραυνός χτυπά κατά 6 φορές περισσότερο άντρες από ότι γυναίκες. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() )))πω πω ,σιγα το πραγμα...και γω που νομιζα οτι αλλαξες. ε,ενταξει εχω μεινει λιγακι πισω στις εξελιξεις.εδω δεν ηξερα οτι ο παο θα παιζει στη λεωφορο μεχρι πριν λιγο καιρο θα ηξερα αυτο.. τεσπα,σιγα τις δηλωσεις των παλιο γραφικων... παλι τον πεο θα φαμε και παλι απο τις γνωστες αξιες,,κανενας τζορτζεβιτς θα το βαλει και θα μας το βουλωσει... | |
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Παράθεση:
![]() Πως να αλλαξω εγω; | |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
((( αααααα )))
αν αλλαξες ομαδα η νοοτροπια οπαδου ελεγα,αλλα μπα δεν νομιζω...δεν γινονται τετοια πραγματα τοσο γρηγορα. ![]() τη λεωφορα θα την εχει μονο για φετος ή και του χρονου αν δεν εχει χτιστει το αλλο.; |
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() Εγγραφή: Jun 2006
![]() |
Τα μεγάλα πνεύματα συναντήθηκαν. Jose Mourinho και Paris Hilton, οι δύο προσωπικότητες που έχουν σημαδέψει το χώρο του αθλητισμού και του lifestyle αντιστοίχως τα τελευταία χρόνια, βρέθηκαν κάτω από την ίδια στέγη, στο πλαίσιο του πάρτι που διοργάνωσε η Τσέλσι για την περιοδεία της στις ΗΠΑ.
Η μεγάλη εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια δεν άφησε ασυγκίνητο ένα party animal όπως η Paris Hilton. Αρτι αποφυλακισθείσα γαρ, προσπαθεί να… αναπληρώσει τις χαμένες (ή δημιουργικές κατά την ίδια) ώρες που πέρασε πίσω από τις σιδερένιες μπάρες και έχει οργώσει όλα τα πάρτι των ΗΠΑ. Δεν ήταν δυνατόν να λείψει από αυτό των "μπλε", στο οποίο παρευρέθηκαν και άλλες διασημότητες, όπως η τενίστρια Serena Williams, οι ηθοποιοί Kristin Davis, Chloe Sevigny, Jonny Lee Miller, Tara Reid, Jason Statham, το μοντέλο Kimberly Stewart. Το μπλε χαλί (αντί για το σύνηθες κόκκινο) ήταν να διαβεί και ο τραγουδιστής Robbie Williams, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Οι John Terry, Frank Lampard, Didier Drogba, Michael Essien και Petr Cech βρέθηκαν εκεί και συνομιλούσαν με τους καλεσμένους για το… soccer, για το οποίο η ατραξιόν της βραδιάς, Paris Hilton, τόνισε ότι "είμαι φαν του ποδοσφαίρου". Ιστορικες στιγμες.Να μουν απο μια μερια να βλεπω το Ζοζε να κανει κουβεντα με περιεχομενο με τη Παρις και τι στο κοσμο. |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Ο Σοκρατες εκτος των αλλων ειπε και για το ιταλικο πρωταθλημα:
«Το ιταλικό ποδόσφαιρο είναι μία μαφία. Τα αποτελέσματα διαμορφώνονται, οι παίκτες είναι διεφθαρμένοι. Θυμάμαι ένα περιστατικό πολύ καλά. Μία ημέρα, στα αποδυτήρια, πριν από αγώνα, ήρθε ο αρχηγός της Φιορεντίνα, Εράλντο Πέτσι, και μας είπε: 'Σήμερα θα έρθουμε ισοπαλία'. Εγώ απάντησα: 'Είσαι τρελός;'. Δεν μου εξήγησε. 'Ισοπαλία'. Κι εγώ του είπα να μην με υπολογίζει. Έμεινα στο γήπεδο για τα 45 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και δεν πήρα ούτε μία μπαλιά. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0». |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Από sport-fm.gr:
Διπλή προπόνηση… Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ της Αυστρίας. Ο Τάκης Λεμονής πραγματοποίησε και την Παρασκευή διπλή προπόνηση στους ποδοσφαιριστές του. Το πρωινό πρόγραμμα ήταν και το πιο εξαντλητικό, αφού περιλάμβανε πολύ τρέξιμο σε μεγάλο ύψωμα κα ι εν συνεχεία πολλές ασκήσεις με μπάλα. Το απόγευμα, μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν αλματάκια και εν συνεχεία ακολούθησε ένα περίεργο οικογενειακό διπλό σε τέσσερα τέρματα. Την Παρασκευή προπονήθηκαν κανονικά όλοι οι παίκτες των πρωταθλητών, χωρίς να ακολουθήσει κανείς ατομικό πρόγραμμα, όπως φυσικά και ο Μιχάλης Κωνσταντίνου που την Πέμπτη προληπτικά δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα. Εεεεεε; ![]() ![]() Θέλουμε λεπτομέρειες ΤΩΡΑ!!! Με 4 τερματοφύλακες ή με 2; Πως ακριβώς έπαιζαν; Έφταναν 2 τέρματα στον Φέλιξ για να σκοράρει ή θα βάλουμε και 3ο αύριο; Και κυρίως πόσο ήρθε; |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10 (0 μέλη και 10 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:35.

Υβριδικός τρόπος