|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στην Κίνα γιορτάζουν τα γενέθλια μόνο κάθε δέκα χρόνια. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1963 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Με 2 στόπερ ανάγκης έπαιζε (άσχετα αν τα πήγαν καλά σε αυτό το ματς) και με κορυφή τον Κοβάσεβιτς που αν και έδινε μάχες δεν μπορεί να κυνηγήσει μπάλα. Ο Λούα(2) μια χαρά είναι αλλά θεωρώ πως δεν είναι από τους παίκτες που μπορείς να στηριχθείς μια χρονιά. Αν δεν βγεί ο Νούνιες θα υπάρχει πρόβλημα. Ο Γκαλέτι νομίζω πως είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα αυτή την στιγμή. Ο Τοροσίδης χάνεται εκεί που είναι. Από τους πράσινους φάνηκε πόσο χρήσιμος είναι ο Σαλπιγγίδης μπροστά. Καλός ο Μάτος αλλά για να παίξει μπάλα η ομάδα πρεπει να γυρίσει ο Γκονζάλες και να δέσει κάπου ο Νίνης. Άσε που δεν ξέρω πόσο καιρό έχω να δω μπακ αυτής της ομάδας να βγαίνει μπροστά. Το σίγουρο είναι πως στο ματς του δευτέρου γύρου στο Καραισκάκη θα παίξουν άλλες ομάδες. | |
|
|
|
|
|
#1964 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Λοιπον ας πω και εγω λιγα για το ντερμπι (αφου τα περισσοτερα τα ειπε ο μαθητης μου
)! Εσεις που βιαστηκατε να βγαλετε συμπερασματα σκεφτητε μονο αυτο! Απο αυτους που οπως φαινεται θα ειναι βασικοι δεν ξεκινησαν (ή δεν επαιξαν) : Νινης, Εντογιε, Σαλπιγγιδης, Ιβανσιτς, Γονζαλες, Μορις, Δαρλας(ισως), Σεριτς!!! Επισης βγηκε και ο (εκπληκτικος κατ'εμε) Λεοντιου! Αντιθετα ο ΟΣΦΠ απο σημαντικες απουσιες ειχε μολις δυο (αν δεν κανω λαθος), τον Τζολε και τον Μπραβο! Στο δευτερο παιχνιδι θα δουμε ποια θα ειναι ομαδα πιτσας και ποια οχι!ΥΓ1: Για να πω την γραφικοτητα μου (που την ειπα και στο "με τιμει που...") δεν σας χαλασε γαυρακια το 2-1 στην Παιανια ![]() ΥΓ2: Μαλλον 6 μηνες εκτος ο Λεοντιου... Κριμα το παλικαρι πανω που ειχε αρχισει να βρισκει την φορμα του ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1966 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Ήμαρτον...
Οι γαύροι προσπαθούν να πείσουν τους βάζελους ότι είναι για τα πανηγύρια και οι βάζελοι προσπαθούν να τα ρίξουν σε διαιτησία και όπου αλλού βολεύει... Χιλιοπαιγμένο εργάκι... Εντάξει οι βάζελοι δεν έκαναν ευκαιρίες, είναι γτπ κτλ κτλ κτλ... Εφόσον οι γαύροι είναι τέτοια υπερδύναμη και φέτος, γιατί δεν έβαλαν 5-6 γκολάκια να καθαρίσουν το ματσάκι να τελειώνουμε ;; Γιατί, γιατί, γιατί ;; ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1967 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ρε που ναι οι βαζελοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ε |
|
|
|
|
|
|
#1968 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#1970 (permalink) |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
ο γαυρος δεν εβαλε 5-6 γκολ γιατι απ το 50 και μετα ψοφησε και γιατι θελει κανα 6μηνο να στρωσει και γιατι το συστημα που επαιζε χτες δε το χει παιξει ποτε. Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ? μιση φαση κι αυτη με φαουλ> ασε που αμα εδινε τα 87 ΦΑΟΥΛ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ στον ολυμπιακο θα μιλαγαν ολοι για σφαγη με το μπαμπακι.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:39.

)! Εσεις που βιαστηκατε να βγαλετε συμπερασματα σκεφτητε μονο αυτο! Απο αυτους που οπως φαινεται θα ειναι βασικοι δεν ξεκινησαν (ή δεν επαιξαν) : Νινης, Εντογιε, Σαλπιγγιδης, Ιβανσιτς, Γονζαλες, Μορις, Δαρλας(ισως), Σεριτς!!! Επισης βγηκε και ο (εκπληκτικος κατ'εμε) Λεοντιου! Αντιθετα ο ΟΣΦΠ απο σημαντικες απουσιες ειχε μολις δυο (αν δεν κανω λαθος), τον Τζολε και τον Μπραβο! Στο δευτερο παιχνιδι θα δουμε ποια θα ειναι ομαδα πιτσας και ποια οχι!

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο