|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Περισσότερα χρήματα εκτυπώνονται στο εργαστάσιο της "Monopoly" παρά σε ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Ρε φιλε εγω σου λεω φασεις που αδικηθηκαμε.Εσεις λετε ενα ναι και μετα βαζετε διαφορα smilies.Πες καμια φαση που αδικηθηκατε.Αν δν εχεις τι να πεις η πες οτι αδικηθηκαμε η κανε την κοτα.
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Παράθεση:
προφανως εννοω οτι η ομαδα σας ειναι για αλλη μια χρονια της πιτσας και αν εσυ καθεσαι και μετρας τα λεπτα των καθυστερησεων αντι να δεις οτι δεν κανατε μια κλασσικη ευκαιρια σε ενα ολοκληρο παιχνιδι τοτε να αγνοεις τα ποστ μου και να συνομιλεις με τον προκρουστη που μιλατε την ιδια γλωσσα. | |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Παράθεση:
![]() Ρε φιλε αφου επαιζες με μια ομαδα της πιτσας οπως λες γτ καθυστερουσαν οι παικτες σου;;Γτ εβγαλες επιθετικο για να βαλεις μεσο; | |
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Venom
![]() |
Παράθεση:
και μη με ρωτας για τις μαλ.κιες του λεμονη γιατι προφανως αυτος ειναι ικανοποιημενος με την ισοπαλια ενω εγω δεν ειμαι. Υ.Γ.: Γ@μω τα 30 δευτερολεπτα | |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
Κάθε φορά το ίδιο χάλι με διαφορετικούς χρήστες...Η θα μας πεις πάλι ότι έκανες πλάκα και δε το πιάσαμε ;; Εάν εκνευρίζεσαι και δε μπορείς να κάνεις κουβέντα, ή σου είναι τόσο δύσκολο να χωνέψεις πως κάποιος έχει διαφορετική άποψη από σένα, πάρε δυο ηρεμιστικά και ξαναέλα όταν θα έχεις χαλαρώσει.... | |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
φορ δε λοβ οφ γκοντ, να κάνεις την κότα σου είπε...φαντάσου να σου έλεγε και τπτ πιο βαρύ... Μουσακά κούρασες με τον Άντζα και τις κάρτες. Καλός ήτανε ο ρεφ. Η ομάδα σου απο την άλλη δεν βλεπόταν με τίποτα, ίσως να πρέπει να επικεντρωθείς εκεί, μπας και διορθώσετε το πρόβλημα και δείτε άσπρη μέρα...Γιατί με το να κατηγορείς συνέχεια τους διαιτητές, υπάρχει ίσως μια μικρή πιθανότητα να γίνουν λίγο καλύτεροι, την ομάδα σου πάντως να την κάνουν να παίξει μπάλα ποτέ... Ο λούα λούα πολύ καλός παίκτης μου φαίνεται...Ολισαντέμπε με τεχνική, ελπίζω να μοιάζουν και στο σκοράρισμα. Ο Κωνσταντίνου τι έχει πάθει ρε παιδιά? Τραυματίας απότι ξέρω δεν είναι, προετοιμασία έκανε κανονικά, πως και προτιμάμε έναν 35χρονο για την επίθεση? | |
|
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Venom
![]() |
και εγω τσογλανι ειπα που σημαινει παιδι, δεν καταλαβα δηλαδη
![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:27.

Υβριδικός τρόπος