|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι πιο νέοι γονείς στον κόσμο ήταν 8 και 9 ετών στην Κίνα το 1910 | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1641 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
δεκτα τα επιχειρηματα.Ισως να χεις και δικιο. Αλλα, το κριτηριο για να μεταδοθει κατι τηλεοπτικα ειναι ή δεν ειναι το προσδοκωμενο πληθος που θα το παρακολουθησει? Καλως ή κακως ειναι περισσοτεροι οι Ολυμπιακοι? Ρε φιλε, ειναι δυνατον να μη κοιτανε τα λεφτακια τους και να κυνηγανε την ΑΕΚ ετσι για να σας κανουν κακο? Δεν εχω ανοιξει τα λογιστικα τους βιβλια, αλλα ειμαι σιγουρος οτι αν δε κερδιζουν απο κατι, δε το κανουν.Πως θα γινει τωρα δηλαδη? Θα χαιρομουν να διαβασω την ευθιξια σου για τα σχολεια που δε χτιζονται, για τους κωλοδρομους, για τα κενα νοσοκομεια κλπ που δεν γινονται απο τα λεφτα που πληρωνουμε εμμεσα και αμεσα στο κρατος. Τωρα το τι ευχεσαι και τι οχι δεν εχει σημασια. Κι αν συμβει κατι αναλογο δε θα κατσω να σκασω και ολη μερα να ψαχνω τα οικονομικα στοιχεια του καθε καναλιου να δω αν υπονομευει την ομαδα μου. Κι αν θες γραψτα στα Ελληνικα αυτα που γραφεις στα Τουρκικα.Δεν εχω σχεση με την κωλοχωρα αυτη. | |
|
|
|
|
|
|
#1642 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Δεν μπορεί να έχει σχέση η αναλογία οπαδών, παρά μόνο η σημαντικότητα του ματς. Δηλαδή το ματς Ιταλία-Γαλλία το 2006 δεν έπρεπε να μεταδωθεί γιατί ούτε πολλοί Γάλλοι υπάρχουν στην Ελλάδα, ούτε τόσοι πολλοί Ιταλοί.
Και αν πιστεύεις ότι το ματς Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης θα είχε μεγαλύτερη τηλεθέαση από το Σεβίλλη - ΑΕΚ ή ότι το ματς Σεβίλλη-ΑΕΚ θα το έβλεπαν μόνο ΑΕΚτσηδες, έχεις πραγματικά μαύρα μεσάνυχτα ![]() EDIT: ΑΚΥΡΟ TO link της uefa που έδωσα. Η uefa δεν έχει σχέση με τους προκριματικούς. |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Karmakosmik : 13-08-2007 στις 20:19. |
|
|
|
|
|
|
#1643 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
ρε φιλε νταξει πες οτι δεν ειναι θεμα τηλεθεασης. Πες μου εσυ γιατι δε το δειχνει. Και ποιος ειπε οτι αν το δειχνε θα το βλεπαν μονο οι Αεκτζηδες? Κι εγω θα το βλεπα. Οπως βλεπεις κι εσυ τα ματς του γαυρου και πανηγυριζεις στα μπαλακια που ρουφαμε. | |
|
|
|
|
|
|
#1644 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Πάνω στην ριμάδα γή θα δείξει κάποιος τηλεοπτικός σταθμός τον αγώνα??? έχω κατεβάσει ένα πρόγραμμα και έχει χιλιάδες κανάλια. Λέγεται JLC's για όποιον ενδιαφέρεται. Αν έχετε ακουσει κάτι πείτε!!!
Βρήκα ένα λίνκ στο οποίο εαν δείξει κάποιο κανάλι τον αγώνα αυτο θα το γράψει πρώτο. Παραθέτω λοιπόν το λίνκ. http://liveonsat.com/daily.php?start...end_yyyy=2007# |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rivaldo21 : 13-08-2007 στις 21:09. |
|
|
|
|
|
|
#1645 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
προσωπικα θα το εβλεπα σιγουρα το ματς αν το ειχε η τηλεοραση την τεταρτη.
μη λεμε οτι να ναι, δεν παιζει τιποτα πιο σημαντικο αυτη την περιοδο στον ελληνικο αθλητισμο και κακως δεν το δειχνει η ερτ. αλλα αυτα εχουν να κανουν με λαθη διαχειρισης και επιλογες της διοικησης της ερτ, μην πιανουμε παλι τον ολυμπιακο γιατι οσο να ναι χανεται η μπαλα. και επειδη και στο παρελθον νομιζω το ματς σεβιλλης-παο ηταν να γινει χωρις μεταδοση και τελευταια στιγμη βρεθηκε λυση, μην απελπιζεστε ακομα. |
|
|
|
|
|
|
#1646 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
13/8/2007 13:22
Ο γρίφος του Σεβίλλη-ΑΕΚ και η πρεμιέρα με Σπόρτινγκ Κρίσιμη μέρα… Την Δευτέρα (13/8) θα ξεκαθαρίσει οριστικά, εάν κάποιο ελληνικό κανάλι θα μεταδώσει την αναμέτρηση Σεβίλλη-ΑΕΚ. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Το Supersport συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τους Ισπανούς, μήπως και καταφέρει να ρίξει την τιμή από τα 300.000 ευρώ, ποσό το οποίο είναι απαγορευτικό για τους περισσότερους τηλεοπτικούς σταθμούς. Από τις διαπραγματεύσεις, αποσύρθηκαν τόσο το Mega, λόγω του υψηλού κόστους, όσο και ο ΣΚΑΙ που έδειξε ένα φιλολογικό ενδιαφέρον. Όσον αφορά την ΕΡΤ, δεν έκανε κίνηση να «δείξει» το ματς, αφού θεωρεί ότι έχουν προτεραιότητα τόσο Supersport, που έχει τα δικαιώματα της Ένωσης στη Superleague, όσο και το Mega, που έχει τα δικαιώματα των «κιτρινόμαυρων» στο κύπελλο UEFA… *Πηγή sportime.gr |
|
|
|
|
|
#1647 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Γεια σου Μουσταφά Razon ο Αλλάχ να σε έχει καλά. Και μην ανησυχείς κάτι θα γίνει.... ![]() Θα την δείξει την ΑΕΚ στις 28 του μήνα.... LOL... Υπομονή..... ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#1648 (permalink) | |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Παράθεση:
2006-2008= 06/07 - 07/08 = 2 χρονιές = 60 αγώνες + του κυπέλλου νομίζω. 14,5/60= 241 666 ευρά Χωρίς τους αγώνες του κυπέλλου. Παναθηναικός 2007-2010= 07/08- 08/09- 09/10= 3 χρονιές = 90 αγώνες + του κυπέλου 16/90 = 177 000 ευρά. για να μην λέμε τρελά πράγματα. και είναι και χωρίς τους αγώνες του κυπέλλου. | |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:30.

) ευρώ, ενώ από το σπουδαιότερο ματς της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, θα μπεί μέσα. Ωραία ο καθένας κρίνεται από αυτά που γράφει και εγώ για το θέμα θα πω την τελευταία μου λέξη που είναι "αυτά παθαίνεις όταν δεν είσαι νταβατζής του κράτους".

άρα βγαίνουν 2πλάσια όντως πολλά χρήματα είναι τελικά.
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο