|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι κουκουβάγιες είναι τα μόνα πουλιά που μπορούν να δουν το μπλε χρώμα! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
"H διοίκηση της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης, ανακοίνωσε με περηφάνια την συμφωνία της με τις 2 κατά τεκμήριο κορυφαίες Ελληνικές ποδοσφαιρικές ομάδες, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, για την εξασφάλιση των τηλεοπτικών τους δικαιωμάτων. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμφώνησε στα 14,5 εκατομμύρια Ευρώ για την περίοδο 2006-2008, ενώ ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στα 16 εκατομμύρια Ευρω για το διάστημα 2007-2010. Αυτές οι συμφωνίες αποτελούν μεγάλη επιτυχία της ΕΡΤ και είναι η απαρχή μιας νέας εποχής για το αθλητικό τμήμα της".
Όντως η Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση, δεν έχει τη δυνατότητα... Γι' αυτό σας λέω. Turksat ![]() http://gr.kingofsat.net/sat-turksat2a.php |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
| ||
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Παράθεση:
Σιγά μην πάρει και 50.000.000Ε ρε συ. Ούτε 10.000.000 δεν 8α πάρει σύνολο. Ξεχνάς ο Alpha πόσα εκατομμύρια ζημιά είχε με τις μεταδόσεις του Ολυμπιακού??? Γι'αυτό κουτέ μην μιλάς για τους αεκτζήδες. Εσυ εσυ της μοίρας μου γραφτό μου παίρνεις την καρδιά και το μυαλό. Εσύ μου δίνεις λόγο να υπάρχω και μια ζωή την ίδια τρέλα θα'χω. Τι να σου πούν εσένα ολα'αυτα. ΑΕΚ ολε ολε ΑΕΚ ολε.... | |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
WHAT TO UNDERSTAND...?
![]() |
Παράθεση:
καλα.Φευγω διακοπες και δε θα ασχοληθω.ΡΕ ΝΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΝΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΝΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΤΟΔΕΥΤΕΡΟΙ | |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Παράθεση:
2006-2008= 06/07 - 07/08 = 2 χρονιές = 60 αγώνες + του κυπέλλου νομίζω. 14,5/60= 241 666 ευρά Χωρίς τους αγώνες του κυπέλλου. Παναθηναικός 2007-2010= 07/08- 08/09- 09/10= 3 χρονιές = 90 αγώνες + του κυπέλου 16/90 = 177 000 ευρά. για να μην λέμε τρελά πράγματα. και είναι και χωρίς τους αγώνες του κυπέλλου. | |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:29.

καλα.Φευγω διακοπες και δε θα ασχοληθω.

Υβριδικός τρόπος