|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η καλντέρα στη Σαντορίνη είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο. Έχει 300 μέτρα ύψος και 11 χιλιόμετρα διάμετρο. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#1301 (permalink) |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() Εγγραφή: Jun 2006
![]() |
Τυχαια ανοιξα στο τριτο ματι χθες.Αεκτζης ανω των 40 με την κλασικη καφενειακη αναλυση."Γιωργο υπαρχουν πολλα δεξια μπακ σαν το Ραμος στην Ελλαδα μια χαρα ηταν το παληκαρι που μας λεγανε για παλτα.Και η αμυνα μια χαρα πηγε Γιωργο εγω πιστευω ζητημα του χρονου να φαμε 14-15 γκολ ολα και ολα.'Ειχα κλεισει ραντεβου για κουρεμα και το ακυρωσα.Αυτες τις μερες ειναι ν απολαμβανεις τις αναλυσεις για τα καινουρια αποκτηματα απ τους εγκυρους αρθρογραφους και οπαδους στα ραδιοφωνα.Εντωμεταξυ παντα τα συμπερασματα ειναι θετικα η ειναι πολυ αρνητικα δεν υπαρχει μεση οδος.Ενα αλλο κλισε ειναι οτι ο αντιπαλος ειναι παντα μπροστα στη προετοιμασια.Δε πα να ξεκιναει το πρωταθλημα 23 οκτωμβριου ειναι πιο μπροστα τελειωσε.Ακομα ο οσφπ παιζει παντα 3 φιλικα με μικρομεσαιες ισπανικες τον Αυγουστο και ενα συνηθως με την προτελευταια ισπανικη πριν ξεκινησει το πρωταθλημα στο Καραισκακη ενω εμεις παιζουμε με καφενειο αγγλικη που και που με Ιταλικη και στανταρακι με Χαλκηδονα.
|
|
|
|
|
|
|
#1302 (permalink) | |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#1303 (permalink) |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() |
Τα μεγάλα πνεύματα συναντήθηκαν. Jose Mourinho και Paris Hilton, οι δύο προσωπικότητες που έχουν σημαδέψει το χώρο του αθλητισμού και του lifestyle αντιστοίχως τα τελευταία χρόνια, βρέθηκαν κάτω από την ίδια στέγη, στο πλαίσιο του πάρτι που διοργάνωσε η Τσέλσι για την περιοδεία της στις ΗΠΑ.
Η μεγάλη εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια δεν άφησε ασυγκίνητο ένα party animal όπως η Paris Hilton. Αρτι αποφυλακισθείσα γαρ, προσπαθεί να… αναπληρώσει τις χαμένες (ή δημιουργικές κατά την ίδια) ώρες που πέρασε πίσω από τις σιδερένιες μπάρες και έχει οργώσει όλα τα πάρτι των ΗΠΑ. Δεν ήταν δυνατόν να λείψει από αυτό των "μπλε", στο οποίο παρευρέθηκαν και άλλες διασημότητες, όπως η τενίστρια Serena Williams, οι ηθοποιοί Kristin Davis, Chloe Sevigny, Jonny Lee Miller, Tara Reid, Jason Statham, το μοντέλο Kimberly Stewart. Το μπλε χαλί (αντί για το σύνηθες κόκκινο) ήταν να διαβεί και ο τραγουδιστής Robbie Williams, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Οι John Terry, Frank Lampard, Didier Drogba, Michael Essien και Petr Cech βρέθηκαν εκεί και συνομιλούσαν με τους καλεσμένους για το… soccer, για το οποίο η ατραξιόν της βραδιάς, Paris Hilton, τόνισε ότι "είμαι φαν του ποδοσφαίρου". Ιστορικες στιγμες.Να μουν απο μια μερια να βλεπω το Ζοζε να κανει κουβεντα με περιεχομενο με τη Παρις και τι στο κοσμο. |
|
|
|
|
|
|
#1305 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Ο Ζιλμπερτο Γκοντόι Φίλο "Τζιμπα" είναι παικταράς και είναι στάνταρ ο Πελέ του βόλει..... Έχει βέβαια το κουσούρι να καπνίζει μπάφο αλλά δεν πειράζει εμείς τον πάμε....
|
|
|
|
|
|
|
#1306 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Βασικα ειναι το πρωτο βιντεο που βλεπω να κανει κατι ο Νουνιες. Μεχρι προτινος το μονο που ειχα δει ηταν εκεινο το γκολ απ'του διαολου τη μανα. Ε αν βγει και αυτος Borja να μην ξαναπαρουμε παικτη απο Λατινικη Αμερικη.
Και πρεπει να πω οτι ειδα αυτο και στεναχωρηθηκα πολυ. Το wikipedia επεσε πολυ στα ματια μου. Γιατι τοσες λιγες γραμμες για μια τοσο τεραστια μορφη κυριοι? Ντροπη. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΡΕ ΛΑΡΑ? ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝΕ??? |
|
|
|
|
|
#1307 (permalink) | |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Παράθεση:
Αναφέροντας το πλήρες όνομα του Τζίμπα μου δείχνεις ότι ξέρεις πολύ καλά σε τι αναφέρομαι και ότι βλέπεις βόλεϊ. Δεν ξέρω πόσο συχνά αλλά βλέπω ότι το ψιλοκατέχεις ( όπως και εγώ ειδικοί δεν μπορούμε να είμαστε μόνο να λέμε την άποψη μας ) άρα θα σου πω μια γνώμη που έχω να δω αν συμφωνείς. Πιστεύω πως η ομάδα της Βραζιλίας στο βόλεϊ αυτήν την στιγμή ίσως για μένα σίγουρα με βραζιλία του 70 στο Ποδόσφαιρο. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ. Τώρα για τον τελικό του Κόπα Αμέρικα είμαι πολύ χαρούμενος και περίμενα τόσο πολύ αυτή την νίκη μόνο για να δω τι θα λέτε όλοι οι οπαδοί την Αργεντινής που όπως άκουγα στο ραδιόφωνο το είχαν σίγουρο ότι θα το πάρουν χωρίς να παίξουν. Δεν πειράζει. Όποτε υπάρχουν ομάδες σαν την Βραζιλία και Αργεντινή κανένας δεν πρέπει να τις ξεγράφει με όποιους και αν έχουν στην 11άδα. | |
|
|
|
|
|
|
#1308 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Απλά όταν ο ΠΑΟ είχε φέρει τον Νασιμέντο είχα αρχίσει να βλέπω Βραζιλία και από τότε γουσταρα γιατί παίζαν και παίζουν ακομα σπουδαίο βόλει. Και αυτή η Βραζιλια πρέπει να είναι μια από τις τοπ ομάδες που έχει βγάλει η χώρα του καφέ σε όλα τα ομαδικά σπορ. Τζιμπα, Ροντριγκαο, Νταντε, Νασιμέντο, Χέλερ είναι ογκόλιθοι σαν παίκτες.... | |
|
|
|
|
|
|
#1309 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Ο Σοκρατες εκτος των αλλων ειπε και για το ιταλικο πρωταθλημα:
«Το ιταλικό ποδόσφαιρο είναι μία μαφία. Τα αποτελέσματα διαμορφώνονται, οι παίκτες είναι διεφθαρμένοι. Θυμάμαι ένα περιστατικό πολύ καλά. Μία ημέρα, στα αποδυτήρια, πριν από αγώνα, ήρθε ο αρχηγός της Φιορεντίνα, Εράλντο Πέτσι, και μας είπε: 'Σήμερα θα έρθουμε ισοπαλία'. Εγώ απάντησα: 'Είσαι τρελός;'. Δεν μου εξήγησε. 'Ισοπαλία'. Κι εγώ του είπα να μην με υπολογίζει. Έμεινα στο γήπεδο για τα 45 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και δεν πήρα ούτε μία μπαλιά. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0». |
|
|
|
|
|
#1310 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Από sport-fm.gr:
Διπλή προπόνηση… Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ της Αυστρίας. Ο Τάκης Λεμονής πραγματοποίησε και την Παρασκευή διπλή προπόνηση στους ποδοσφαιριστές του. Το πρωινό πρόγραμμα ήταν και το πιο εξαντλητικό, αφού περιλάμβανε πολύ τρέξιμο σε μεγάλο ύψωμα κα ι εν συνεχεία πολλές ασκήσεις με μπάλα. Το απόγευμα, μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν αλματάκια και εν συνεχεία ακολούθησε ένα περίεργο οικογενειακό διπλό σε τέσσερα τέρματα. Την Παρασκευή προπονήθηκαν κανονικά όλοι οι παίκτες των πρωταθλητών, χωρίς να ακολουθήσει κανείς ατομικό πρόγραμμα, όπως φυσικά και ο Μιχάλης Κωνσταντίνου που την Πέμπτη προληπτικά δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα. Εεεεεε; ![]() ![]() Θέλουμε λεπτομέρειες ΤΩΡΑ!!! Με 4 τερματοφύλακες ή με 2; Πως ακριβώς έπαιζαν; Έφταναν 2 τέρματα στον Φέλιξ για να σκοράρει ή θα βάλουμε και 3ο αύριο; Και κυρίως πόσο ήρθε; |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:24.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο