|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Περισσότερα χρήματα εκτυπώνονται στο εργαστάσιο της "Monopoly" παρά σε ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#722 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#724 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Σωστο αυτο με τις βολες.Εγω δεν ειπα οτι δεν χασαμε και απο δικα μας λαθη
Παρ ολα αυτα ετσι οπως εξελιχθηκε το παιχνιδι η συγκεκριμενη φαση επαιξε τεραστιο ρολο γιατι εγινε 4 δευτερολεπτα πριν τελειωσει το ματς και αμα δινοταν φαουλ ο οσφπ θα πηγαινε στις βολες ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΣΕΦ αμα βρειτε εισητηριο ![]() |
|
|
|
|
|
#725 (permalink) |
|
FM Maniac
![]() |
Anthropas έχεις κάποια απόδειξη ότι ο διαιτητής έιχε κάποιο συμφέρον με το να ευνοήσει τον παο ή να αδικήσει τον ολυμπιακό??Αν ναί, προσκόμισε την παρακαλώ, και εφόσον εξετασθεί, μπορούμε να μιλήσουμε για κλοπές...
Όσο για την εργολαβία, ναι υπάρχει. Το μπάσκετ και κάθε άθλημα ανήκει στους φιλάθλους και σε αυτούς που το γνωρίζουν...Όσοι απλά πάνε στο γήπεδο για να τονώσουν το οπαδικό τους φρόνημα, καταστέφουν το άθλημα, και ευτυχώς είναι ελάχιστοι στο μπάσκετ και ακόμα πιο ελάχιστοι στο βόλευ...και είναι τυχαίο ότι ουσιαστικά αυτά είναι τα ομαδικά αθλήματα (μαζί και το πόλο) μας βγάζουν ασπροπρώσοπους στην ευρώπη??? Εμένα αυτό με χάλασε από την σειρά πλέι οφ, η μαγκιά και το οπαδιλήκι που πουλάνε στα ραδιόφωνα... Όσο για την διαιτησία, σιγά την σφαγή, όποιος έχει παρακολούθησει μπάσκετ έχει δει και χειρότερα...Τι να κάνουμε λάθη συμβαίνουν ή όπως λένε στο χωριό μου, shit happens (με το παρδόν)... ΥΓ: anthropas μην το πάρεις προσωπικά, δεν αναφέρομαι σε σένα, εκτός από την 1η παράγραφο! |
|
|
|
|
|
#727 (permalink) |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Ρε άνθρωπας μας δουλεύεις ρε φιλαράκι στις σειρές των τελικών μας έχει δώσει ήδη δύο τεχνικές ποινέςμία σε κάθε παιχνίδι και μην μου πεις ότι ο Γκέρσον είναι πιο νορμάλ από τον ομπράντοβιτς γιατί τον έχω δει άπειρες φορές να φτάνει μέχρι το κέντρο του γηπέδου και να του κάνουν μόνο συστάσεις.Στο τελευταίο μας έδωσε αντιαθλιτικό και στη συνέχεια γίνονται ίδιες φάσεις και δεν δίνει τίποτα μάλιστα ο άκερ τις είχε κάνει...
Και όλες οι φάσεις είχαν δοθεί όταν πέρναμε διαφορά. Έλεος μιλάτε κιόλας ας με παίξουν μέσα στο σεφ όπως σε παίξαν εδώ και δεν θέλω τίποτα άλλο. |
|
|
|
|
#728 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
Άστον εκεί στο παραμύθι του ότι θα έπαιρνε φάουλ, θα έβαζε τις βολές και θα τελείωνε το πρωτάθλημα... Ότι να 'ναι... | |
|
|
|
|
|
|
#729 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Μην τρελαινεστε για λαθη στη διαρκεια του αγωνα. Τετοια λαθη συμβαινουν, ομως καταλαβαινετε οτι ενα λαθος που κρινει τον αγωνα ειναι σημαντικο. Φανταστειτε απλα στο ματς του ΣΕΦ που κερδισατε στο τελος, να εδινε φαουλ οταν ο Διαμαντιδης εκλεβε τη μπαλα απ'τον Μουλαομεροβιτς. Ειμαι σιγουρος οτι πολλοι απο σας θα παραπονιουνταν. Για τις τεχνικες ποινες, ο Γκερσον προχωραει αρκετα εξω απ'το οριο αλλα ο Ομπραντοβιτς παραπονιεται σε καθε φαση.
|
|
|
|
|
|
#730 (permalink) | |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Παράθεση:
Αν μου τα έδινε αυτά που σου λέω δεν είχε νόημα να σου δώσει το φάουλ που ζητάς και δεν θα πηγαίναμε και σε παράταση. Στο μπάσκετ έχουν σήμασία όλα τα φάουλ γιατί πας σε μια επίθεση πιο νωρίς στις βολές. ΤΕΛΟΣ | |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:07.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο