|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στην κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου (τέλη του '60), υπήρχαν 78.000 πυρηνικά όπλα ισχύος 12,5 δισεκατομμυρίων τόνων TNT. Η ποσότητα αυτή αντιστοιχούσε σε δυόμισι τόνους πυρηνικών ανά έναν κάτοικο του πλανήτη. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#701 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Νταξει πλεον ολοι σεφ την κυριακη να τους παρουμε εδω και να χτυπησουμε το πεμπτο ματς εχοντας και δικο μας κοσμο.Αν και φοβαμαι πολυ αν η απειρια του θρυλου θα αντεξει το αγχος
ΥΓ:Καθιστε να παρω εγω εισητηρια και μετα πλακωνετε ολοι |
|
|
|
|
|
#702 (permalink) |
|
Death_from_above
Περιοχή: Πειραιάς
![]() |
Δεν ξέρω τι να πώ πλέον.Διάβασα τις αντιδράσεις των ''ομόσταβλων'' μου παραπάνω και πέφτουν ολες μέσα.Ε Λ Ε Ο Σ.Οποιος εχει παίξει μπάσκετ καταλαβαίνει.Μα να σου έρθει η μπάλα ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΙΘΕΙΣ;;;;;Ε Λ Ε Ο Σ Π Ο Ι Α.....Αν και για να μην μας φταινε πάντα οι άλλοι (βαζελοτύχη-διαιτησία-ο Τυφώνας) να πώ και τα κερατιάτικά μου για τα παλικάρια μας..
1) ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΑΚΕΡ , ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΒΛΑΧΑΚΙ ΔΙΘΕΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΟ-ΜΑΜΑΟ Ο ΘΑ-ΚΑΡΦΩΣΩ-ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ-ΓΙΑΤΙ-ΣΝΟΜΠΑΡΩ-ΝΑ- ΚΟΙΤΑΞΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ , ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΑΚΙΑ...ΑΡΡΩΣΤΕ 2) ΒΟΛΕΣ...ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο JUDEN ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΙΣ 05:00' ΟΠΩΣ ΘΑΚΑΝΕ Ο ΞΑΝΘΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ..ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 3000 ΒΟΛΕΣ ΕΥΣΤΟΧΕΣ...ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑΝΘΑΣΤΑ...ΤΕΛΟΣ..ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝ ΦΑΛΤΣΟΣΦΙΡΙΧΤΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...Ο ΟΣΦΠ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΦΕΤΟΣ ''ΜΑΥΤΟΥΣ''....ΞΕΚΟΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Ε....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... Υ.Γ. : Σκούνι Πέν εσύ οτι και να κάνεις εισαι καρκίνος αγόρι μου....Καλά τα είπε ο Ζότς...Εγω εχω 3D κύριε εσύ ποιον έχεις σου λεει...Ετσι είναι μάγκες αυτός είναι το σαρακι.....Συγχαρητήρια στον Παο για το πρωτάθλημα απο τώρα.Θα πάει σε 5ο μάτς και 8α χάσουμε σαν αντε να μιν πω πως πάλι..Αυτα και sorry αν σας κούρασα.. |
|
|
|
|
|
|
#703 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Και το παραλήρημα συνεχίζεται...
![]() |
|
|
|
|
|
|
#705 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#706 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Λοιπόν να παραληρήσω κι εγώ λίγο,τσάμπα είναι.
Ματσάρα μέχρι τα 7 δευτερόλεπτα πριν λήξει. Μετά μας κλέβουν το πρωτάθλημα,ΤΕΛΟΣ. Δηλαδή τι πρέπει να κάνει ο Διαμαντίδης για να δώσουν φάουλ στον Πεν; Να ρίξει μπουνιές,κλωτσιές,να τον πυροβολήσει; Μάτσε για κατασκεύασμα καλός είσαι ρε σαπάκι.Συνέχισε τις δημόσιες σχέσεις. Βασιλόπουλε,Μπουρούση είστε μεγάλες παιχτούρες.Συνεχίστε έτσι. Άκερ άδειασε μας τη γωνιά,πας στην τελευταία φάση για λέι απ αντί να καρφώσεις με τα 2 χέρια.Άψυχε. Πεν για άχρηστος καλά τα πήγες σήμερα. Ντόμερκαντ σε γουστάρω με 1000,μακάρι να σε κρατήσουν. Ρε Γκέρσον τι σκατά μου βάζεις στην τελευταία άμυνα τον Πεν και έχεις τον Μάτσε έξω;Για να πάρει το ριμπάουντ; 1,5 κεφάλι του ρίχνει ο Διαμαντίδης. Φου του έκανε και έβαλε το νικητήριο.Γιατί μου βάζεις μέχρι και τον Μπάρλο σέντερ και ο Σόφο παίζει 3 λεπτά όλα κι όλα; Αλλά το φάουλ στο τέλος θα το έδινε και ο Ομπράντοβιτς. Και επειδή δεν θέλω να λέω γραφικά του στυλ "νίκησε το μπάσκετ":Με νοιάζει όσο δεν πάει που χάσαμε,σαν οπαδός στα μου αν ήταν ματσάρα ή όχι (αν και το ευχαριστήθηκα όσο δεν πάει) αλλά γουστάρω να βλέπω να χρειάζονται τα κοράκια για να χάσω εγώ εκεί που η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης κατ' εμέ (ΤΣΣΚΑ) έχασε στα ίσα.Πλέον δεν ελπίζω για πρωτάθλημα αλλά έστω ας ξαναπάμε εκεί και ας γίνει ό,τι θέλει. |
|
|
|
|
|
|
#707 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Εγω στην αρχη νομιζα πως πηγε για λει απ, αλλα οταν το παρατηρησα καλυτερα σαν να μου φανηκε οτι παει να καρφωσει με το ενα χερι σε στυλ Λεμπρον. Παντως το γεγονος οτι επρεπε να το σιγουρεψει καρφωνοντας και με τα 2 χερια παραμενει.
|
|
|
|
|
|
#709 (permalink) |
|
You know it.
![]() |
Ομως δεν ειναι σιγουρα καλο αυτο. Καποια στιγμη ισως θελησει να παει NBA. 'Η μπορει να τραυματιστει. Τι θα κανετε τοτε? Θελω να δω τον Παναθηναικο μια φορα να παιζει ενα σοβαρο ματς χωρις τον Διαμαντιδη. Εχω περιεργεια πως θα τα παει.
|
|
|
|
|
|
#710 (permalink) | |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Παράθεση:
Δεν είπα πως ο Διαμαντίδης δεν είναι παιχταράς,εννοείται πως είναι,μην τρελαθούμε κιόλας. Και φυσικά δεν φταίει αυτός αν δεν σφυρίζουν τα φάουλ που κάνει... Διαμαντίδης και Μπατίστ είναι οι παίχτες που ζηλεύω από ΠΑΟ. Και μετά Σισκάουσκας,Τσαρτσαρής. | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:05.

μου αν ήταν ματσάρα ή όχι (αν και το ευχαριστήθηκα όσο δεν πάει) αλλά γουστάρω να βλέπω να χρειάζονται τα κοράκια για να χάσω εγώ εκεί που η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης κατ' εμέ (ΤΣΣΚΑ) έχασε στα ίσα.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο