Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων
Δεν ξέρω τι να πώ πλέον.Διάβασα τις αντιδράσεις των ''ομόσταβλων'' μου παραπάνω και πέφτουν ολες μέσα.Ε Λ Ε Ο Σ.Οποιος εχει παίξει μπάσκετ καταλαβαίνει.Μα να σου έρθει η μπάλα ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΙΘΕΙΣ;;;;;Ε Λ Ε Ο Σ Π Ο Ι Α.....Αν και για να μην μας φταινε πάντα οι άλλοι (βαζελοτύχη-διαιτησία-ο Τυφώνας) να πώ και τα κερατιάτικά μου για τα παλικάρια μας..
1) ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ ΑΚΕΡ , ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΒΛΑΧΑΚΙ ΔΙΘΕΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΑΟ-ΜΑΜΑΟ Ο ΘΑ-ΚΑΡΦΩΣΩ-ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ-ΓΙΑΤΙ-ΣΝΟΜΠΑΡΩ-ΝΑ- ΚΟΙΤΑΞΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ , ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΑΚΙΑ...ΑΡΡΩΣΤΕ
2) ΒΟΛΕΣ...ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο JUDEN ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΣΤΙΣ 05:00' ΟΠΩΣ ΘΑΚΑΝΕ Ο ΞΑΝΘΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ..ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 3000 ΒΟΛΕΣ ΕΥΣΤΟΧΕΣ...ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑΝΘΑΣΤΑ...ΤΕΛΟΣ..ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝ ΦΑΛΤΣΟΣΦΙΡΙΧΤΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...Ο ΟΣΦΠ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΦΕΤΟΣ ''ΜΑΥΤΟΥΣ''....ΞΕΚΟΛΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Ε....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...
Υ.Γ. : Σκούνι Πέν εσύ οτι και να κάνεις εισαι καρκίνος αγόρι μου....Καλά τα είπε ο Ζότς...Εγω εχω 3D κύριε εσύ ποιον έχεις σου λεει...Ετσι είναι μάγκες αυτός είναι το σαρακι.....Συγχαρητήρια στον Παο για το πρωτάθλημα απο τώρα.Θα πάει σε 5ο μάτς και 8α χάσουμε σαν αντε να μιν πω πως πάλι..Αυτα και sorry αν σας κούρασα..
|