|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι Η.Π.Α. παράγουν το 19% της παγκόσμιας ποσότητας σκουπιδιών, με τον μέσο Αμερικανό να είναι πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη (2 κιλά ημερησίως). | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Δεν λες καλά που ο Διαμαντίδης είναι σαν να μην υπάρχει, λες και βαριέται παίζει...Σε κάποιες φάσεις απορούσα αν έκανε φάουλ επίτηδες για να πάει στον πάγκο. Πάμε ρε Μάτσε!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
You can't step twice into the same river.
![]() |
Σαν τελείως ουδέτερος θεατής του ντέρμπι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟ μπορώ χαλαρά να πω ότι ήταν από τα συναρπαστικότερα ματς της χρονιάς.Το καταευχαριστήθηκα και αν και πίστευα ότι ήταν το παιχνίδι που ο Ολυμπιακός θα έδινε τα πάντα για τη νίκη(σε αυτό δικαιώθηκα) περίμενα στο τέλος να τα φτύσει ο Ολυμπιακός και να μιλήσει η κλάση του ΠΑΟ(αυτό δεν το πέτυχα).
Για τη δεδομένη στιγμή αυτή είναι η καλύτερη εμφάνιση που μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός και για αυτό έχω σοβαρές αμφιβολίες ότι μπορεί να την ξαναπραγματοποιήσει και για δεύτερη φορά.Πιστεύω ότι η σειρά θα λήξει 3-1 υπέρ του ΠΑΟ αλλά ο Ολυμπιακός δείχνει ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο και είναι καθαρά πλέον θέμα χρόνου(για μένα χρειάζονται 3-5 χρόνια) για να μπορεί να διεκδικήσει όλους τους τίτλους στα ίσα. Για τον Ματσιγιάουσκας που λέτε,εντάξει μην το ξεφτυλίσουμε ,δεν είναι δημιούργημα του τύπου,έχει κορυφαίο σουτάκι.Όμως και εμένα δεν μου αρέσει και θα προτιμούσα ένα Ρακόσεβιτς ή τον Σισκάουσκας.Απόψεις είναι όμως αυτές. Και κάτι για το ΝΒΑ.Φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι ΣΠΕΡΣ δεν είναι λούζερς όπως οι ΝΤΑΛΑΣ ΜΑΒΕΡΙΚΣ για να χαρίσουν την κούπα στους ανύπαρκτους τους ΚΛΙΒΕΛΑΝΤ του 1,5 παίκτη,όπως δηλαδή ήταν πέρσι οι ΜΑΙΜΙ ΧΙΤ.Ούτε νίκη τους βλέπω να σταυρώνουν τους άμοιρους. |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη donpaganistis : 12-06-2007 στις 14:38. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() Εγγραφή: Jun 2006
![]() |
Παράθεση:
Κοιμαμαι με κουβερλι και ειμαι ενταξει.Θα ξαναδω το μνημειωδες παιχνιδι του λιθουανiκου κατασκευασματος των media για να πω τα μυστικα του στο ζοτς.Αλλα κατι μου λεει οτι θα το βρει το τροπο μονος του. | |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
You know it.
![]() |
Παράθεση:
Για κοιτα τι εμαθα. Ειναι διεθνης στην εθνικη Λιθουανιας με την οποια ηταν πρωτος σκορερ στο ευρωμπασκετ του 2003, κατεχει το 2ο ρεκορ ολων των εποχων στην ευρωλιγκα με 94 συνεχομενες επιτυχημενες βολες και εχει τελειωσει ολοκληρες σεζον με 50% στα τριποντα. Αν αναλογιστει κανεις και τη γενικοτερη προσφορα του, το τρεξιμο κ.λ.π. σιγουρα θα καταληξει στο συμπερασμα πως ειναι ενα παιχτακι της σειρας. Oh dear god που λενε και οι κυραδες στο χωριο του Κωστα Βαιμακη... | |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:14.

cker,burn

Υβριδικός τρόπος