|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το πιο γρήγορο ψάρι στον κόσμο μετρήθηκε ότι τρέχει με 109 χλμ/ώρα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Από τη στιγμή που η ομάδα δεν έχει αυτή την εποχή ταυτότητα και προσανατολισμό στο παιχνίδι της ο Γκέρσον απέτυχε. Δεν τον κατηγορώ για τον αποκλεισμό αλλά γιατί Απρίλιο μήνα είμαστε σκορποχώρι. Δεν ξέρω τι έκανε με την Μακάμπι (που είχε ΠΑΝΤΑ παιχταράδες και μεγαλύτερο μπάτζετ από το φετινό του Ολυμπιακού) ξέρω πως φέτος δεν παρουσίασε ομάδα έστω ισάξιας της περσινής η οποία μάλιστα είχε χειρότερους παίχτες. Και μην ξεχνάμε πως η Μακάμπι έχει παραδοσιακά την εύνοια της διαιτησίας...
Κι ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο. Διαβάστε ειδικά την τέταρτη παράγραφο. http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=81462 |
|
click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatoni : 07-04-2007 στις 20:10. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
The Silent Man
![]() |
Παράθεση:
Και δεν είμαι σίγουρος ότι είχε υψηλότερο μπάτζετ από το φετινού του ΟΣΦΠ,που είναι από τα ψηλότερα στην Ευρώπη. Και για το άρθρο: Επειδή έχει κόμπλεξ ένας παίχτης που δεν πάιζει πολύ,δεν σημαίνει ότι έχει δίκιο,ή ότι θα τον ακούσουμε. | |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Υψηλότερο μπάτζετ από το φετινό του Ολυμπιακού σίγουρα είχε.
Έφερε τον Μάτσε φέτος αλλά τραυματίστηκε δυστυχώς. Από εκεί και πέρα έφερε τον Πεν και τον Άκερ που τελικά μας έκαψαν... Φαίνεται πως έχει και πρόβλημα με τους Έλληνες παίχτες, μόνο ο Βασιλόπουλος παίζει,ο Μουρούσης που στην αρχή ήταν εκτός πλάνων και ο Σόφο επειδή το απαιτεί η εξέδρα. Το καλοκαίρι ήταν κλεισμένος ο Πελεκάνος και είπε πως δεν τον θέλει. Δεν λέω πως θα άλλαζε την ομάδα ο Πελεκάνος αλλά σίγουρα θα βοηθούσε και δεν θα τρέχαμε να πάρουμετον Χόσκιν στη μέση της χρονιάς. Και για το άρθρο: Πες μου αν έχεις δει ένα σύστημα του Ολυμπιακού σε επίθεση 5 εναντίον 5 ή μια αλληλοκάλυψη στην άμυνα. Ούτε σκριν στους σουτέρ της ομάδας δεν γίνονται,έλεος... Ανύπαρκτο μπάσκετ παίζουμε όλη τη χρονιά. |
|
click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatoni : 07-04-2007 στις 20:20. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:18.

Υβριδικός τρόπος