|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το 1608, ο Τζώρτζ Κένταλ ήταν ο πρώτος κρατούμενος που εκτελέστηκε στις Η.Π.Α. Έκτοτε, έχουν εκτελεστεί 19.200 άνθρωποι. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#491 (permalink) | |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Το ξέρετε ότι στην Ισπανία θεωρήτε θεμιτό να πληρώσει πριμ κάποια ομάδα για να καρδίσει κάποια άλλη;
Π.Χ. Η Ρεάλ είναι θεμιτό να έδινε πριμ στην Ατλέτικο για να κερδίσει την Μπαρτσελόνα και το αντίστοιχο η Μπάρτσα στους αντιπάλους της Ρεάλ. Παράθεση:
Μήπως ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας ( Ο Πρώτος ήταν τραυματισμένος ) είναι πιο άχρηστος και από τον Λέμενς; | |
|
|
|
|
|
|
#492 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
![]() Εγώ δεν είπα ότι δε θα νίκαγε η Μπάρτσα και ας βγαίνανε οι άλλοι για το ματς της ζωής τους. Κανείς δε είχε τέτοια απαίτηση, απλά όχι τέτοιο ρεζιλίκι...Φαινότανε ρε παιδί μου, δεν ξέρω άμα το είδες το ματσάκι, αδιαφορούσαν οι άλλοι πλήρως, βαριόντουσαν να πιέσουν μπροστά πράγμα που κάνει σχεδόν πάντα η Ατλέτικο. | |
|
||
|
|
|
|
|
#493 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Να το πω άλλη μια φορά μήπως το ακούσετε
Η ομάδα με τα ιδανικά (Μπαρτσελόνα) που πολεμούσε το κατεστημένο (Ρεάλ) έχει γίνει χειρότερο και μεγαλύτερο κατεστημένο από εκείνους που πολεμούσε. Γίνετε Σεβίλλη και αφήστε τους τραγικούς να τρώγονται... |
|
|
|
|
|
|
#494 (permalink) | |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Παράθεση:
Κέρδισε δίκαια 0-6; RIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIGHT Εγώ λέω, προσέξτε λίγο το ματς με την Χετάφε... | |
|
|
|
|
|
#495 (permalink) | |
|
Evil Nazi
![]() |
Παράθεση:
* Αν όντως είναι επιλογή Πεσέιρο τότε δεν έπρεπε να έχει κλείσει και ο Πεσέιρο τουλάχιστον 2 μήνες πριν ? * Αν ο Πεσέιρο έχει κλείσει εδώ και τουλάχιστον 2 μήνες στον ΠΑΟ τότε το Μουνιόθ ποιος τον έστηνε κανονικά για να χάνει ? * Μήπως είναι επιλογή Βέλιτς ο Ντογιέ ? Μήπως είναι επιλογή Τζίγγερ ? Δεν το ξανασκέφτεστε ? * Μήπως για όλα αυτά όλοι οι βάζελοι έπρεπε να τουμπανιάσουν στο ξύλο κυριολεκτικά την υποτιθέμενη διοίκηση ? | |
|
|
|
|
|
|
#496 (permalink) | |
|
O arxwn ths montas
![]() |
Παράθεση:
Αν έκατσε και έχασε η Ατλέτικο για να μη το πάρει η Ρεάλ, η Μπάρτσα φταίει?? ![]() Δε βλέπω κάτι παράλογο...Δείτε τι γίνεται στην Ελλάδα...Με όλες τις ομάδες του Πειραιά, τις τελευταίες αγωνιστικές με Ξάνθη,Άρη κτλ... ![]() Άντε γεια!!! ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#497 (permalink) |
|
Evil Nazi
![]() |
Σκατά στα μούτρα τους θα απαντήσουν. Θα βγει ο Γκόντζος να υπερασπιστεί τον πρόεδρό του μέσω της εκπομπής. Να το στείλουμε στον Καρπετόπουλο που αγαπάει τις συνομωσίες, δεν έχεις άδικο...
|
|
|
|
|
|
|
#499 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Αρνείται να κατοχυρώσει στον Ρομάριο το ρεκόρ επίτευξης 1.000 τερμάτων η FIFA. H παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου προσμετρά στις επιδόσεις των ποδοσφαιριστών μόνο τα τέρματα που έχουν σημειώσει σε επίσημες διοργανώσεις και όχι σε φιλικούς αγώνες, πρωταθλήματα Νέων ή παιχνίδια επίδειξης, όπως συμβαίνει στην περίπτωση του 41χρονου Βραζιλιάνου φορ.
Με βάση τα επίσημα στοιχεία της FIFA, το γκολ που σημείωσε ο Ρομάριο την Κυριακή με τη φανέλα της Βάσκο Ντα Γκάμα απέναντι στη Σπορτ Ρεσίφε είναι μόλις το… 928ο, πράγμα που σημαίνει πως χρειάζεται ακόμη τον διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό των 72 τερμάτων για να τα «χιλιάσει». Σύμφωνα με την παγκόσμια ομοσπονδία, ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που μέχει σήμερα έχει σπάσει τα φράγμα των 1.000 γκολ είναι ο Πελέ, ο οποίος έχει πετύχει 1.281 γκολ σε 1.363 επίσημους αγώνες. Μένει να φανεί αν ο πεισματάρης Ρομάριο αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του μέχρι τα βαθιά γεράματα για να φτάσει σε τετραψήφιο αριθμό γκολ και με βάση τους υπολογισμούς της FIFA. sport-fm.gr Κατοχυρώστε τα ρε παιδιά,δεν τον λυπάστε τον καημένο; Χαρίστε του και 10-15 παραπάνω να σταματήσει σίγουρα,κρίμα να ταλαιπωρείται ο παππούς... |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:30.

Η ομάδα με τα ιδανικά (Μπαρτσελόνα) που πολεμούσε το κατεστημένο (Ρεάλ) έχει γίνει χειρότερο και μεγαλύτερο κατεστημένο από εκείνους που πολεμούσε. Γίνετε Σεβίλλη και αφήστε τους τραγικούς να τρώγονται...

Γιατί εμείς εδώ στο Star κάνουμε ρπορτάζ...

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο