|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Με την ονομασία "Μάχη της Καμήλας" έμεινε στην ιστορία η ενδοαραβική σύγκρουση στη Βασόρα, το 656 μ.Χ. Ο λόγος; Στην μάχη αυτή σκοτώθηκαν και οι 70 άντρες που κράτησαν διαδοχικά τα χαλινάρια της καμήλας, στην οποία επέβαινε η χήρα του Μωάμεθ, Αϊσά. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#481 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
δεν γινεται να συνεχισει να βελτιωνεται με αυτον το ρυθμο στα επομενα χρονια.θα βελτιωθει αλλα λιγο.αν και δεν με χαλαει καθολου ναι ετσι οπως ειναι σημερα | |
|
|
|
|
|
#482 (permalink) | |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() Εγγραφή: Jun 2006
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
|
#483 (permalink) | |
|
You can't step twice into the same river.
![]() |
Παράθεση:
Για την κωλοφαρδία της Ρεάλ,τι να πω;Μέχρι και το Θεό έχουν λαδώσει για να τους κρατάει,όταν δεν μπορούν όλοι οι υπόλοιποι!Αλλά μεγάλο ρόλο έπαιξε και η μεταγραφή-χρυσάφι του Nisterloy,ο μόνος παίκτης τους που ζηλεύω. Για την ανυπαρξία λύσεων πίσω από τον ΕΤΟ διαφωνώ.Καλά ο Γκουντγιονσεν και ο Σαβιόλα λίγοι είναι;Μπορεί να μην είναι ακριβως ΦΟΡ αλλά δεν τους χρησιμοποίησαμε καθόλου σωστά.(α ρε άτιμε Ράικαρντ) Ο Πουγιόλ δεν είχε καλή χρονιά-για τα δεδομένα του- τον Τζαμπρότα μπορώ να πω ότι δεν τον είδα να φοράει την φανέλα της Μπάρτσα.Όμως και πάλι τα χώνω στον Ράικαρντ που δεν κάνει κάτι να καλύπτει τον άμοιρο τον Πουγιόλ και παλεύει μόνος του,για αυτό και όταν κάνει κάποιο λάθος κατευθείαν το πληρώνουμε με γκολ. Ο Ρόνι κάνει φέτος με διαφορά την χειρότερη χρονιά του,όμως μπορώ να τον δικαιολογήσω αφου κάνει μαγικά εδώ και 3 χρόνια και τα έφτυσε. Θέλουμε όπωσδήποτε 3-4 καλές μεταγραφές και να κρατήσουμε τον ΕΤΟ-Γκολ Ράικαρντ πάρε δρόμο και στο ορκιζόμαστε όλοι οι φίλοι της Μπάρτσα θα ψάξουμε ομάδα,αντάξια της κλάσης σου,να σε αποκαταστήσουμε!!! | |
|
|
|
|
|
|
#485 (permalink) | |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Παράθεση:
Είναι Ρεάλ, είσαι Μπάρτσα. Μην το τραβάμε.... | |
|
|
|
|
|
|
#486 (permalink) |
|
Look out Below
![]() Εγγραφή: Apr 2005
![]() |
Η Εσπανιόλ έφαγε γκολ στο '90 και προηγούνταν μέχρι και 1-3.
Η Ατλέτικο, απλά έκατσε και έχασε 0-6. Έπαιξε και με τα δεύτερα, αν δούμε τις συνθέσεις. Τώρα η Μπαρτσελόνα καλά έκανε και τους έριξε 6, αφού έκατσαν να τα φάνε. |
|
|
|
|
|
#488 (permalink) | |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Παράθεση:
Εμένα μου μοιάζουν όλοι αυτοί για τα πρώτα και όχι τα δεύτερα. Υποσημείωση : Ούτε η Εσπανιόλ πιστεύω ότι έκατσε και έχασε. | |
|
|
|
|
|
|
#489 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
Η Ατλέτικο μπορούσε να δείξει λίγη αξιοπρέπεια να φάει 1-2 και κανείς δε θα έλεγε τίποτα. Εδώ φτάσαμε στο σημείο να μη θέλει ούτε ο Ετό να συνεχιστεί το ρεζιλίκι χάνοντας με επιδεικτικό τρόπο ευκαιρίες για το 7-0… | |
|
||
|
|
|
|
|
#490 (permalink) | |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Παράθεση:
Δεν ξέρω για σένα αλλά έτσι όπως τα είδα εγώ τα δύο ματς ήταν τελείως διαφορετικά ασχέτως αν στο τέλος είχαμε τα «λογικά» αποτελέσματα και για τις δύο ομάδες. Δεν το πάλεψαν το ίδιο η Εσπανιόλ με την Ατλέτικο. Βασικά τι λέω, η Ατλέτικο δε βγήκε καν στο γήπεδο… | |
|
||
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:30.

cker,burn

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο