|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Την πρωταπριλιά του 1957, πολλοί από τους Βρετανούς πίστεψαν την φάρσα που έστησε ένας παρουσιαστής του τηλεοπτικού δικτύου BBC: Στο ρεπορτάζ, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή του, Ιταλοί "αγρότες" συνέλεγαν από δέντρα την ανοιξιάτικη σοδειά ζυμαρικών. Για τις ανάγκες της φάρσας, ένας κάμεραμαν είχε κρεμάσει, σ' ένα ελβετικό χωριό, ζυμαρικά στα κλαδιά των δέντρων. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#21 (permalink) |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Τρεις Ευρωλίγκες και μάλιστα με Ισραϊλινή ομάδα. Ας πάει κάποιος μεγαλοπροπονηταράς Ιβκοβιτς κτλ. σε Ιτς να πάρει τρια με την Μακάμπι και τα λέμε.
|
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Κατάσκοπος στο Βέλγιο
Στην Αντερλεχτ δεν αποκλείεται να βρίσκεται ο επόμενος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με ανακοίνωση της επίσημης ιστοσελίδας του βελγικού συλλόγου, άνθρωπος του "τριφυλλιού" θα παρακολουθήσει παίκτη στο "Κονστάντ Βάντεν Στοκ". Παρόλο που στον Παναθηναϊκό δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα παραμονής ή όχι του Βίκτορ Μουνιόθ οι ιθύνοντες του συλλόγου παρακολουθούν στενά, όπως φαίνεται τους νέους μεταγραφικούς στόχους. Η ομάδα της Άντερλεχτ, όπως αποκάλυψε άρθρο της επίσημης ιστοσελίδας της βελγικής ομάδας σκάουτερ του Παναθηναϊκού θα παρευρίσκεται στην αναμέτρηση με την Σταντάρ Λιέγης για να παρακολουθήσει κάποιον παίκτη. Εκτός του ανθρώπου της ελληνικής ομάδας με το δημοσίευμα να αναφέρει για "υποδοχή εκπροσώπου του Παναθηναϊκού" θα βρεθούν και αντίστοιχοι σκάουτερ των Μπλάκμπερν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Σοσό, Παρί Σεν Ζερμέν, Μπάγερν Μονάχου, Άαχεν, Αμβούργο, Τότεναμ, Κατάνια, Άλκμααρ, Έβερτον, Ρέιντζερς, Λιλ, Φρανκφούρτη, Γιουβέντους και Λεβερκούζεν. Παρε παικτες Τζιγγ€€€€ρ. Μην κανεις ανυπαρκτες μεταγραφες. |
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#26 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
να μας πεις που τους πουλανε να παρουμε και εμεις αμα υπαρχουν πολλοι
|
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#29 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
ενταξει καλο ειναι να εχεις παιχτες σαν το διαμαντιδη αλλα λιγες ομαδες εχουν τετοιους παιχτες.οπως λιγες ειναι και οι ομαδες που εχουν σοφοκλη και ματσε | |
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Katalanos : 07-04-2007 στις 15:57. |
||
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Από τη στιγμή που η ομάδα δεν έχει αυτή την εποχή ταυτότητα και προσανατολισμό στο παιχνίδι της ο Γκέρσον απέτυχε. Δεν τον κατηγορώ για τον αποκλεισμό αλλά γιατί Απρίλιο μήνα είμαστε σκορποχώρι. Δεν ξέρω τι έκανε με την Μακάμπι (που είχε ΠΑΝΤΑ παιχταράδες και μεγαλύτερο μπάτζετ από το φετινό του Ολυμπιακού) ξέρω πως φέτος δεν παρουσίασε ομάδα έστω ισάξιας της περσινής η οποία μάλιστα είχε χειρότερους παίχτες. Και μην ξεχνάμε πως η Μακάμπι έχει παραδοσιακά την εύνοια της διαιτησίας...
Κι ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο. Διαβάστε ειδικά την τέταρτη παράγραφο. http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=81462 |
|
click to show Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gatoni : 07-04-2007 στις 20:10. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:54.

cker,burn

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο