|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Στην Ιαπωνία παράγουν τετράγωνα λεμόνια, είναι πιο εύκολο να συσκευαστούν. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) | |
|
ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ
Περιοχή: ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ
![]() |
Παράθεση:
α παρεπιμπτοτος οσφπ ολεε ![]() | |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Μακρης:"Ακυρωσα την προταση Μπεου γιατι θελω να δωσω αλλη μια ευκαιρια στον εαυτο μου."
Ε,αντε και... καραγκιοζη χοντρε! Σηκω φυγε ρε μπιφτεκι. Αλλη μια ευκαιρια να καταστρεψεις την ομαδα θελεις; Παρε ποδι τωρα.Πουλα τη στο Γεωργατο τουλαχιστον αλλα ξεκουμπισου επιτελους. ΣΥΓΓΝΩΜΗ για τα παραπανω!!! |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8 (0 μέλη και 8 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:38.

που δε παιρνω λεφτα ενω γιουχαρω οποιον κανει κακο στον Ολυμπιακο? Εχεις πατησει στο Καραισκακη που τα ξερεις ολα? Ή εισαι απο αυτους ''εχω ενα φιλο μου ολυμπιακο και μου τα λεει''? Εγω λοιπον που ειμαι μελος ειμαι οργανωμενος και εχασα το πολυ 4 ματς φετος, σου λεω οτι στο γηπεδο ολη τη χρονια γελαγαμε μεταξυ μας μ αυτα που βλεπαμε, γιουχαραμε παιχτες προπονητη και προεδρο απ την αρχη. Ειδες εσυ ΝΕΤ μια φορα στο τελος της χρονιας και ξυπνησες. Χαλαρωστε λιγο και κοφτε το παραμυθι με τα χαρτζηλικια γιατι δε παιζει τετοιο πραμα. Κι αν παιζει παιζει για ολους τους συνδεσμους ολων των ομαδων.

Υβριδικός τρόπος