|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Υπάρχουν 31.622.400 δευτερόλεπτα σε ένα χρόνο. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#421 (permalink) |
|
O arxwn ths montas
![]() |
Ο Ολυμπιακός είναι καλοπληρωτής...
Οι παίχτες του οσφπ επί Κόκκαλη ποτέ δε φεύγουν μουτζώνοντας.. Και στο ματς με την Κέρκυρα κανονικά παίξαμε, απλά είμαστε ανίκανοι να κερδίσουμε...Για περίεργα αποτελέσματα δείτε την Ξάνθη και την ΑΕΚ που κατέβηκε με Έμερσον σέντερ μπακ... |
|
|
|
|
|
|
#422 (permalink) |
|
Όχι και τόσο Καινούργιος Χρήστης. Όυτε και τόσο παλιός.
![]() Εγγραφή: Mar 2007
Περιοχή: Αθήνα , Αττική
![]() |
Άνοιξα μια συζήτηση με κάποιον συμφορίτη για το τι ανακαλύφτηκε με το θέμα της Γιούβε στην Ιταλία και το τι έγινε σε σύγκριση με εδώ και τις αποκαλύψεις Τριανταφυλόπουλου.
Δυστηχώς το αφήσανε αυτό το θέμα να βαλτώσει κανένας εισαγελέας δεν ασχολήθηκε και τελικά δεν έγινε τίποτε ενώ μάλλον παραγράφηκαν τα όποια αδικήματα διαπράχτηκαν τότε. Κάποια ονόματα κυρίως πρώην διαιτητών ακούστηκαν. Ότι υπήρχε ένα σύστημα ακούστηκε. Ότι μπλέχτηκαν πολλές ομάδες σε αυτό το κύκλωμα και τέλος το κύκλωμα έλεγχε όλο το πρωτάθλημα και αυτό ακούστηκε. Το αμίμητο ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και άλλοι να πάνε να ακούστηκεΚάποιος θείος ακούστηκε. Δεν είχε όνομα όλοι φανατάζονται ποιον αλλά ποτέ αυτοί που το είπαν δεν καλέστηκαν να καταθέσουν για να πουν ονομαστικά ποιος είναι. Η άποψη μου είναι ότι αφού κάποιοι πρόεδροι είδαν ότι βάλτωσε το θέμα έπρεπε με κάποιο τρόπο νομικός δεν είμαι να το ξεναφέρουν πάλι στην επιφάνεια. Σκέφτομαι έναν τρόπο. Να πάνε στον Μάκη και μαζί με κάποιον μεγαλοδικηγόρο να πάνε στην δικαιοσύνη να καταθέσουν στοιχεία και να κάνουν μύνηση , αγωγή κάτι νομικίστικο τέλος πάντων ώστε να ξαναανοίξει η υπόθεση να δούμε τελικά τι έγινε τότε να βρει η δικαιοσύνη τα γεγονότα να πάνε φυλακή αυτοί που πρέπει και να υποβιβαστούν οι ομάδες που πρέπει και να τελειώσει τελικά αυτή η καραμέλα για τότε. Υ.Γ. Ολυμπιακός είμαι. Ναι πιστεύω ότι κάτι έτρεχε τότε αλλά όχι μόνο για τον Ολυμπιακό. Προτίστος για αυτόν αλλά και οι άλλες ομάδες ζητούσαν την βοήθεια της Παράγκας. |
|
|
|
|
|
|
#423 (permalink) | |
|
O arxwn ths montas
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#425 (permalink) |
|
O arxwn ths montas
![]() |
Λες ε???
Μάλλον έχεις δίκιο... Όλα και τα 10 καθαρά ![]() ![]() ![]() ! Τιμή και δόξα στον Ολυμπιακό, που δε χρησιμοποίησε παράνομες μεθόδους για να βρίσκεται στην κορυφή... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#426 (permalink) | |
|
Evil Nazi
![]() |
Παράθεση:
Δεν ντρέπεσαι Ρίμπο που έπαιρνες 2 Μ και λες ότι σου χρωστάνε 390 Κ ? (Που να ντραπεί 17 γκολ έβαλε φέτος και 6 ματς τα γύρισε μόνος του, έχει και άλλον τέτοιο παίκτη ο Κόκκαλης ?) Χτες στη φιέστα άκουγα "Αντε γαμ Κόκκαλη" και "Ρίμπο, Ρίμπο", όταν βγήκε ο Σωκράτης όμως ακουγόταν μόνο ο ύμνος. Επίσης δεν τιμεί Τσώχο και Παπαδημητρίου καθόλου που λέγανε βλακείες και παίζανε βίντεο για να μην ακούγεται ο κόσμος... | |
|
|
|
|
|
|
#427 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Ρε με τι ασχολείστε πάλι? Πόσο πρέπει να ξεπέσει η ομάδα σας για να σταματήσετε να ασχολείστε με τους άλλους και κοιτάξετε τα απίστευτα χάλια σας? Το έχετε πάρει χαμπάρι ότι γίνατε ομάδα της πλάκας και της φάπας? Αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα 2-3 αγωνιστικές δε θα βγαίνατε ούτε 6οι…Ακόμη και εγώ που είμαι Ολυμπιακός δε μπορώ να το χωνέψω την κατάντια σας. Αλλά εσείς εκεί τον χαβά σας…
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:25.

ακούστηκε

Κόκκαλη" και "Ρίμπο, Ρίμπο", όταν βγήκε ο Σωκράτης όμως ακουγόταν μόνο ο ύμνος. Επίσης δεν τιμεί Τσώχο και Παπαδημητρίου καθόλου που λέγανε βλακείες και παίζανε βίντεο για να μην ακούγεται ο κόσμος...

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο