Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-05-2007, 10:42   #423 (permalink)
Gero-Dhmos
O arxwn ths montas

Το avatar του χρήστη Gero-Dhmos

Περιοχή: Nea Smurnh
Gero-Dhmos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Gero-Dhmos
Προεπιλογή Απάντηση: Το καφενείο των φιλάθλων

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Dionisisp Εμφάνιση μηνυμάτων
Άνοιξα μια συζήτηση με κάποιον συμφορίτη για το τι ανακαλύφτηκε με το θέμα της Γιούβε στην Ιταλία και το τι έγινε σε σύγκριση με εδώ και τις αποκαλύψεις Τριανταφυλόπουλου.

Δυστηχώς το αφήσανε αυτό το θέμα να βαλτώσει κανένας εισαγελέας δεν ασχολήθηκε και τελικά δεν έγινε τίποτε ενώ μάλλον παραγράφηκαν τα όποια αδικήματα διαπράχτηκαν τότε.

Κάποια ονόματα κυρίως πρώην διαιτητών ακούστηκαν. Ότι υπήρχε ένα σύστημα ακούστηκε. Ότι μπλέχτηκαν πολλές ομάδες σε αυτό το κύκλωμα και τέλος το κύκλωμα έλεγχε όλο το πρωτάθλημα και αυτό ακούστηκε.

Το αμίμητο ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδίζουν και άλλοι να πάνε να ακούστηκε

Κάποιος θείος ακούστηκε.

Δεν είχε όνομα όλοι φανατάζονται ποιον αλλά ποτέ αυτοί που το είπαν δεν καλέστηκαν να καταθέσουν για να πουν ονομαστικά ποιος είναι.

Η άποψη μου είναι ότι αφού κάποιοι πρόεδροι είδαν ότι βάλτωσε το θέμα έπρεπε με κάποιο τρόπο νομικός δεν είμαι να το ξεναφέρουν πάλι στην επιφάνεια.

Σκέφτομαι έναν τρόπο. Να πάνε στον Μάκη και μαζί με κάποιον μεγαλοδικηγόρο να πάνε στην δικαιοσύνη να καταθέσουν στοιχεία και να κάνουν μύνηση , αγωγή κάτι νομικίστικο τέλος πάντων ώστε να ξαναανοίξει η υπόθεση να δούμε τελικά τι έγινε τότε να βρει η δικαιοσύνη τα γεγονότα να πάνε φυλακή αυτοί που πρέπει και να υποβιβαστούν οι ομάδες που πρέπει και να τελειώσει τελικά αυτή η καραμέλα για τότε.

Υ.Γ. Ολυμπιακός είμαι. Ναι πιστεύω ότι κάτι έτρεχε τότε αλλά όχι μόνο για τον Ολυμπιακό. Προτίστος για αυτόν αλλά και οι άλλες ομάδες ζητούσαν την βοήθεια της Παράγκας.
Στην Ελλάδα, μάλλον στο Κοκκαλιστάν δε πρόκειται να γίνει ποτέ τίποτα...Άλλο πρωτάθλημα με την βία(βλέπε Ριζούπολη), άλλα με την διαιτησία...Τί το ψάχνεις?Έχεις μάτια και βλέπεις..