|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Το ανθρώπινο σώμα έχει 45 μίλια νεύρα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#4541 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Αν δεν ήταν τόσο προκλητικοί και άφηναν να πάει το ματς λάου-λάου μπορεί να τσίμπαγαν το ποντάκι γιατί μέχρι το 1-0 μάλλον καλύτερα στεκόντουσαν. Αλλά έκανε την π@παριά ο Γκαρσία να ανάψει τα αίματα (αλήθεια ρε Κονσεϊσάο που ξέρεις πως τα παίρνουμε τόσα χρόνια ΜΗΠΩΣ αγόρι μου ήταν κόκκινη αυτό; Μήπως λέω...) οπότε για άλλη μια φορά το μενού έγραφε μπουγάτσα με κ**λι. Καλοχώνευτη...
|
|
|
|
|
|
|
#4542 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Όλοι οι προπονητές της μετά-μπάγεβιτς εποχής
Πέτρος Ραβούσης Ντουμίτρου Ντουμιτρίου Αντώνης Μήνου Ντράγκοσλαβ Στεπάνοβιτς Τάκης Καραγκιοζόπουλος Όλεγκ Μπλαχίν Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς Γιάννης Παθιακάκης Τόνι Σαβέφσκι Ίλιε Ντουμιτρέσκου Φερνάντο Σάντος Λορέντσο Σέρα Φερρέρ Νίκος Κωστένογλου Γιώργος Δώνης Πόσο γτπ είμαστε? Και τώρα ποιος έχει σειρά? |
|
|
|
|
|
|
#4544 (permalink) | |
|
Viva Fidel!
![]() |
Παράθεση:
:wor ship:![]() αν το καταλαβουν και βαλουν και τον θαναηλακη να περιγραφει , τελος.- | |
|
|
|
|
#4545 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Γκαρσια αγορι μου πλεον εισαι ο αγαπημενος μου παικτης και ας μην ειμαι ΠΑΟΚτζης.... Εισαι θεουλης τελλλλοςςς...... Το τι γελιο μου χαρισες δεν περιγραφεται... Οχι απλως ριχνει μπουνια στον Ντιογκο αλλα τον κρατα απο την φανελα για να του τη ριξει και καλη... Και μετα οταν παει να φυγει παει να κλωτσησει παλι τον Ντιογκο, δεν τον πετυχε, κατι του λεει ο Ντουντου και αυτος ο θεουλης ξεκινα να τον κυνηγησει..... ΘΕΟΣ απλα.... Τιμας την καταγωγη σου.... Τετοιες ομορφιες μονο απο εναν Ουρουγουανο μπορεις να δεις.....
|
|
|
|
|
|
|
#4547 (permalink) | |
|
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4548 (permalink) |
|
Skouliki
![]() |
Ο Καστιγιο τα εκανε υπουλα.... Και ειχε και την προστασια διαιτητων, κοσμου κλπ.... Ο καστιγιο δεν νομιζω οτι θα τα εκανε μεσα σε μια τοσο καυτη (εναντιον του) εδρα... Ο Γκαρσια αυτα τα εκανε μεσα στο καραισκακη......
|
|
|
|
|
|
|
#4550 (permalink) |
|
![]() |
O Καστίγιο τα έκανε στην Νίκαια που στα κόρνερ και στα πλάγια ο οπαδός φτάνει να ρίξει σφαλιάρα στον αντίπαλο. Και αυτό φυσικά δεν τον κάνει μάγκα. Μλκας ήταν κι αυτός. Αλλά το να λέμε μάγκο,θεούλη κλπ τον Γκαρσία επειδή χτύπησε στα μουλωχτά τον Ντιόγκο είναι λίγο αστείο...
|
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:30.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο