|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι νυχτερίδες πάντα στρίβουν αριστερά μόλις βγαίνουν από μια σπηλιά. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#4311 (permalink) | ||
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() | ||
|
|
|
|
|
#4314 (permalink) | |
|
belluschi-mania
![]() |
Παράθεση:
Πως ερχομαι στα λογια σου οταν μετα το ματς με νορτζελαντ σου λεω οτι δεν περιμενα εκεινο το ματς για να τον κρινω,απλα σ εκεινο το ματς αρχισαν να το βλεπουν και οι υπολοιποι? Εγω το ελεγα εξαρχης οτι ειναι παιχταρας Εσυ μου λες πως ειδα τον μπελουτσι με τη νορτζελαντ και τον εβγαλα παιχταρα | |
|
|
|
|
|
#4316 (permalink) |
|
Viva Fidel!
![]() |
εγω παντως για τον μπελουτσι καποτε ελεγα οτι αμα ερθει στην ελλαδα , το πρωταθλημα θα το παιρνει στο χαλαρο ο ολυμπιακος..βεβαια ,τοτε τον εκρινα απο τα παιχνιδια του στην αργεντινη..τωρα αυτο που βλεπω ειναι οτι ποτε δεν θα κανε αυτα που εκανε στην παλια του ομαδα, αλλα δεν παυει να ειναι ενας πολυ καλος παιχτης...κατι σαν τον ανρι στην μπαρτσα δλδ, που παρολο που ξερεις οτι ειναι ο ανρι δεν κανει αυτα που εκανε με την αρσεναλ , ασχετως ευκαιριων η συστηματος που δεν του ταιριαζει
|
|
|
|
|
#4317 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να είναι ποτέ καλύτερο τόσο που σφύριζε ο Βασσάρας. 45' καθαρού παιχνιδιού, ΗΜΑΡΤΟΝ.
Μου άρεσε πολύ ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Του πήρε κανα 10λεπτο να μπει στο κλίμα αλλά μετά ήταν πολύ καλός. Θα προσφέρει πολλά. Έχει και σουτάρα αυτός. Αν τον Λέτο τον πάρει ποτέ η Λίβερπουλ για να παίξει, την ίδια μέρα θα με πάρει με υποτροφία το ΜΙΤ. Απίστευτα φλύαρος. Μπελούτσι δεν βρήκε χώρους σήμερα,λογικό με 7 παίχτες της ΑΕΚ μέσα και κοντά στην περιοχή. Επίσης είναι κατεξοχήν παίχτης ρυθμού τον οποίο το ματς δεν είχε λόγω Βασσάρα όπως προείπα. Ο Ντάρκο είναι απλά ο Ντάρκο,τι άλλο να πεις. Ο Ντιόγο χλωμό το κόβω να μένει και του χρόνου. Αν παίζαμε cl δεν υπήρχε καμία περίπτωση,τώρα είναι απλά πανδύσκολο. Σαν τον Τουρέ είναι η φάση,βγάζει μάτι πως είναι για πολύ παραπάνω. Επίσης παρακαλούμε τους εξωγήινους που έχουν απαγάγει τον Ντομί να τον κρατήσουν και να μας αφήσουν αυτόν που έστειλαν στη θέση του. Από την ΑΕΚ μου άρεσε πολύ ο Πελετιέρι και ο Κυργιάκος αν και θα έπρεπε να έχει βγει από το 10'. Προσπερνώντας όμως αυτό ήταν εξαιρετικός. |
|
|
|
|
|
|
#4318 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
Ωραίος κι ο Ντομί, αλλά ακόμη κι εμένα μου έλειψε ο Πάντος!!! ![]() | |
|
|
|
|
|
|
#4319 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Καλα κανει και σουταρει γιατι εχει ποδι. Καλυτερα να μη κωλωνει κι ας σκοτωσει και κανα φιλαθλο
λειπει το μακρινο σουτ απο το ρεπερτοριο του ολυμπιακου. Κατι εκανε ο Στολτιδης παλιοτερα αλλα τα χει κοψει πια. |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:31.

λειπει το μακρινο σουτ απο το ρεπερτοριο του ολυμπιακου. Κατι εκανε ο Στολτιδης παλιοτερα αλλα τα χει κοψει πια.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο