|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Ο Έλβις Πρίσλεϊ, στην προσπάθειά του να δείξει πολιτικοποιημένος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο Νίξον στις 21 Δεκεμβρίου του 1970. Ο Πρίσλεϊ, αφού αγκάλιασε τον πρόεδρο, του χάρισε ένα όπλο λέγοντάς του πως τα τελευταία 10 χρόνια μελετάει την κουλτούρα των ναρκωτικών. Τότε, ο Νίξον του πρόσφερε το σήμα της Δίωξης Ναρκωτικών! | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Ημουν Αθηνα κ ηθελα να παω στον αγωνα αλλα μπερδευτηκα με την αλλαγη ωρας κ ξυπνησα στις τρεις παρα τεταρτο γμτ.
Ισοφαριστηκαμε στο 89 κ φυγαμε απο την πρωτη θεση.500 Πατρινοι λεει κ επεσαν κ κτ καρεκλες. ------------------------------------ Μας εχει βγαλει την παναγια ο Ηρακλης τα τελευταια χρονια...περυσι απο αυτον χασαμε το πρωταθλημα κ φετος αν νικαγε ο Ολυμπιακος παλι απο αυτον θα το χαναμε. Ο διαιτητης ηταν κακος...ημουν γηπεδο οποτε για τα δυο πεναλτι δν μπορω να μιλησω γτ δν τα χω δει ακομα.Αλλα το λαθος τ ηταν οτι μετα το γκολ τ Ηρακλη ξεσκισε το παιχνιδι.Ζητημα να παιχτηκαν πανω απο 10 λεπτα μπαλας.Κι αυτο δν ηταν μονο θεμα παικτων Ηρακλη π καλα καναν κι επεφταν αλλα κ δικο τ.Σε καθε στημενο εχανε ενα λεπτο φτιαχνοντας το τειχος κ μιλωντας στους παικτες μεσα στην περιοχη.Σε καθε φαση τα ιδια.Επισης,τεραστιο λαθος π εφτασε το 91 για να βγαλει την καρτα στον Κοβαλεφσκι. Στο ματς φανηκαν κ παλι τα πολλα αμυντικα μας κενα...ειδικα στο πρωτο Νιλσον,Σαριεγκι κ Βυντρα παλεψαν πολυ για μην τελειωσουν τη φαση.Στο δευτερο ηταν λαθος τ Τζορβα π βγηκε αλλα κ τ Βυντρα π δν πηγε πρωτος στη μπαλα. Παράθεση:
Θα ναι τρομερο λαθος τ Τεν Κατε αν βγαλει απο την 11αδα Ιβανσιτς,Νινη κ Ρουκαβινα μεχρι να γυρισει ο Σοουζα.Με το π μπηκε ο Νινης αλλαξε το ματς.Πηρε πολλες πασες κ εβγαλε κ την ασσιστ στο γκολ κ θα μπορουσε κ να ειχε σκοραρει αλλα ηταν ατυχος.Ο Μαντζιος δν πρεπει να ξαναπαιξει...ενα ματς στα 10 θα κανει καλο.Σημερα εβαλε το γκολ λογω της σεντρας-διαβητη τ Καρα κ μετα δν εκανε τπτ.Εχασε κ την ευκαιρια στο 1-2 νομιζω π με τον Κοβαλεφσκι κατω δν καταφερε να πετυχει τη μπαλα κ να τη στειλει στα διχτυα. Το μονο λαθος τ Τεν Κατε(εκτος τ αμυντικου διδυμο π το χουμε πει πολλες φορες)ειναι οτι ενω εβλεπε οτι στο πρωτο ημιχρονο παιζοντας με δυο αμυντικα χαφ ειχε παρει το κεντρο κ δν ειχε απειληθει καθολου εβγαλε το Σιλβα(λογω τραυματισμου)κ δν εβαλε αμυντικο χαφ.Ανοιχτηκε χωρις λογο κ οταν εχεις τετοια αμυνα,συνηθως,το πληρωνεις. Επιθετικα δεν εχουμε προβλημα...σημερα βγαλαμε πολλες καλες φασεις αλλα πεσαμε πανω σε εναν πολυ καλο Κοβαλεφσκι. | |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Μια ζωή καταραμένη αυτή η ομάδα...
Παίζεις με το Μινώταυρο, στα 3 χιλιόμετρα απο την έδρα σου. Έχεις 200 οπαδούς που κάνουν το γήπεδο πουτ@να... Και πας ΜΛΚ τερματοφύλακα και πνίγεις το κουνέλι στη κλειστή σου γωνία, τρως το γκόλ, μόλις έχεις κάνει το 0-1. Σαν να μην φτάνει αυτό, χάνεις ευκαιρίες με το τσουβάλι και τρως και δεύτερο (πάλι λάθος της άμυνας στο πρώτο δοκάρι, απο κόρνερ) και γίνεται το 2-1... Χάνεις ευκαιρίες, αποβάλεται παίκτης σου και κάνεις όμως το 2-2. Γίνεται τετ α τετ (έχει κάνει αβαβα οφ σάιντ 3 παικτών σου ο βοηθός απο το φόβο του) και χάνεις το πλασέ σε άδειο τέρμα!!! ΕΛΕΟΣ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! Δε έρω τι γίνεται, αλλά η ομάδα μπάλα δε παίζει. 3 παίκτες βασικοί, Νικηφόρος, Ζιάκας και Βιτεβής δεν έχουν παίξει ακόμη λόγο τραυματισμών. Έτσι όχι πρωτάθλημα, ούτε κούπα απο τα ΤΖΑΜΠΟ δε μας παίρνουμε! Και πάλι όμως... ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ, ΠΑΛΙ ΑΟΧ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ! |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Καλά που υπάρχουν και ο Ρεκόμπα με τον Εστογιάνοφ να δίνουν λίγο χρώμα στο πρωτάθλημα. Ο ένας χειρότερος από τον άλλο είναι οι μεγάλοι, κωμικά πράγματα.
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
AYO TECHNOLOGY
![]() Εγγραφή: Jun 2006
![]() |
greek mousaka συμφωνω με τα γραφομενα σου. Αλλα αφου τα βλεπουμε εγω και συ αυτος γιατι δε τα βλεπει, αυτη την απορια εχω; Ειναι δυνατον σοβαρος προπονητης να εχει το Ρουκαβινα στο παγκο που εχει μπει σε 20 λεπτα εκτος ρυθμου την ωρα που καιει το ματς και εχει βγαλει μια πασα που δεν υπαρχει στο Σαλπιγγιδη, αλλη μια στο Μαντζιο και μια κεφαλια ψαρακι που εβγαλε ο κολοφαρδος.
Ειναι ο μονος ανθρωπος στο γηπεδο που αντεχει να βλεπει το περιπατητη Μαντζιο να κερδιζει ασκοπα φαουλ στη σεντρα και να σπαταλαει τις ευκαιριες. Επισης ειναι δυνατον να μη μου κανεις ροτεισον στα αμυντικα χαφ που εχω τα καλυτερα στo πρωταθλημα; Παιξε Σιμαο-Σιλβα τη τριτη, παιξε Ματος Σιλβα τη Κυριακη, παιξε Σιμαο-Ματος τη Τριτη πετα και κανα τζιωλη που και που. Ο Μελισσης ειναι δυνατον να ειναι χειροτερος του Βυντρα και του Σαριεγκι; Aπλα πραγματα που τα βλεπει ολος ο κοσμος.Τωρα οσον αφορα την αγωνιστικη θα μεινω σε 3 στιγμιοτυπα. Το τελειωμα στο πρωτο γκολ του ρεκομπα που οποιοσδηποτε αλλος θα την ειχε στειλει στα περιστερια εκεινος χωρις να το σκεφτει σημαδευει με 3 παιχτες μπροστα του παραθυρακι, την πασα του Ρουκαβινα στο Σαλπιγγιδη που αδειαζει επιτοπου παιχτη και χωρις να το σκεφτει τσιμπημα μπαλας με το μυτακι και περασμα απ τη τρυπα της βελονας, και τελος το γκολ του Σκοκο που ειναι τοσο αερινο οσο και ο Σκοκο. Στριβει το ποδι στον αερα ωστε να παρει φαλτσο η μπαλα και σκαει ακριβως στο σημειο που πρεπει για να παει στα διχτυα,οποιοσδηποτε αλλος θα την ειχε στειλει στα περιστερια. |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Εγώ πήγα και είδα Θρασύβουλος - ΑΕΚ και χαρηκα πολυ....
![]() Βέβαια χάρηκα γιατί ο Θράσος έδειξε πως ειναι σε ανοδική τροχιά.... Αλλά προβληματίστηκα με την ΑΕΚ.... Η ομάδα έχει σοβαρό πρόβλημα. Το πρόβλημα εντοπίζεται στην ασυνέχεια των εμφανίσεων της ομάδας. Παιζει ενα ημίχρονο καλή μπάλα και μετά μπλακ αουτ. Σε αυτό το θέμα, μεγάλο μερίδιο χωρίς όμως να ναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος έχει και ο Γιώργος ο Δώνης. Με τους πειραματισμούς που κάνει στα σχήματα και τις διατάξεις μπερδεύει την ομάδα. Δεν γίνεται να ξεκινάς με 4-4-2 το οποίο το αλλάζεις μεσα στην διάρκεια του ματς και μετά να το ξαναλλάζεις. Οι παίκτες μπερδεύονται, τα πάντα μπερδεύονται. Επίσης βλέπεις πως ο Σκόκο που αυτή την στιγμή είναι ότι πιο ποιοτικό διαθέτεις στις τάξεις σου, παιζει καλα σε ρολο ακραιου επιθετικου. Δεν γινεται μετα να τον βάζεις μέσα στην περιοχή στην δευτερη αλλαγή συστήματος και στην τρίτη αλλαγή του συστήματος να παίζει σαν 10αρι. Θα μπερδευτεί.... Η ομάδα εχει στηθει τελευταια στιγμη αφου Πελετιερι, Τζιμπούρ, Μπασινάς εντάχθηκαν αργά και αυτό φαίνεται. Το πράγμα μπλέκεται πιο πολυ από την στιγμή που ο Εντίνιο μοιάζει εκτός φόρμας και στραβωμένος δεν ξέρω με τι, ενώ ο Μπλάνκο που ναι φορ της ευκαιρίας δείχνει να ασφυκτιά σε αυτό το σύστημα αφού δεν εχει τον χαμαλη να του δινει μπαλα (ναι Νικο Λυμπεροπουλε παρολο που σαι μεγαλος παικτης πέρσι έκανες τον χαμάλη του Μπλάνκο) και αυτός που κανονικά θα πρεπε να κανει το χαμαλικι (Τζιμπουρ) και να παιρνει παίκτες πάνω του είναι σε τραγική κατάσταση. Αλλά επίσης πιστεύω πως και σε καλή κατάσταση να ναι ο Τζιμπούρ έχει ένα ποδοσφαιρικό εγωισμό από εδώ ως το φεγγαρι.... Ο Μπλανκο μου φαινεται οφ. Ο Τζιμπουρ ακομα προσαρμοζεται. Δεν ξερω και θα θελα να μου πειτε αν έχει τώρα ραμαζάνι. Γιατι οι μουσουλμανοι τον καιρο που χει ραμαζάνι σέρνονται. Τα πραγματα αν γινει καλα ο Τζιμπουρ θα απλοποιηθουν αφου η ομαδα θα χει ενα φορ με ικανοτητα τοσο στο δυνατο παιχνιδι οσο και στο τεχνικο παιχνιδι. Ο Ζορμπας μου άφησε καλές εντυπώσεις και δείχνει πολύ ελπιδοφόρος. Με λιγα λόγια η ομάδα δεν μοιάζει λάθος φτιαγμένη. Απλά είναι ανολοκλήρωτη. Αυτό θα διορθωθεί με μια μεταγραφή στο χωρο του κέντρου... Παιδιά όσο και αν φαίνεται παράξενο εγώ που δα ζωντανά το Πανιώνιος - Άρης έλεγα για το ποσο καλή ομάδα είναι ο Άρης αλλα τονιζα και την αστάθεια στην αποδοσή του. Χθες που κατάφερε να σταθεροποιηθεί η αποδοσή του κέρδισε και μάλλον, εύκολα τον ΟΣΦΠ. Το ΠΑΟ - Ηρακλής ούτε που το δα.... Πάντως απ'οσο μου πε ο αδελφός μου ηταν παραγωγικός ο ΠΑΟ και ισως να μην επρεπε να ταν ετσι το σκορ. Οι μεσοι και οι επιθετικοί κάναν καλή δουλειά αλλά πέσαν σε καλό τερμα.... Για την άμυνα δεν ειπε τπτ. Σημειωσε πως ο Ηρακλής έχει πολύ ταλέντο σαν ομάδα. Περισσοτερο πρόβλημα απο ολους δεν ειχαν τα σεντερ μπακ αλλα ο Σπυρόπουλος που έπρεπε να μαρκάρει τον Μάρκες που ναι παικτούρα και ο Αλεξ ο Τζόρβας.... Βέβαια ο Τζόρβας ειναι φιλος κολλητου μου οποτε στηριζουμε τον Αλεξ. Από τον Γκαλίνοβιτς τον πολίστα καλύτερος είναι. Ο Πανιωνά κάνει την διαφορά. Ο Ρεκομπα με ψηγματα της ποδοσφαιρικής του ιδιοφυίας την οδηγεί στην δόξα αλλά εξακολουθώ να πιστεύω πως μεγαλυτερο "impact" (δεν θυμαμαι την αντίστοιχη ελληνικη λεξη ) κάνει ο Φαμπιάν Εστογιάνοφ. Ο ΠΑΟΚ παει σουπερ. Έχεις Ζλάταν στην επίθεση δεν γινεται να μην πας μπροστά.... |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Κουγια στα τσακιδια!
![]() |
Παράθεση:
Με το κεντρο της αμυνας δν μπορω να καταλαβω τι γινεται... Στο κεντρο ειναι λογικο να βαζει το Σιλβα γτ οπως φανηκε οταν βγηκε κανει μεγαλη δουλεια.Φαινεται να πιστευει περισσοτερο το Σιμαο π μεχρι στιγμης τον εχει δικαιωσει... | |
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:01.

) κάνει ο Φαμπιάν Εστογιάνοφ. 

Υβριδικός τρόπος