|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Οι ΗΠΑ αγόρασαν την Αλάσκα από την Ρωσία προς 2,5 δεκάρες το στρέμμα και το Mανχάταν από τους Ινδιάνους με 24 δολάρια. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3552 (permalink) | |
|
παμε ρε γαυρε
![]() Εγγραφή: Dec 2006
Περιοχή: στον κοσμο μου
![]() |
Παράθεση:
παντως ο παο ηταν καλυτερος σε ολη τη διαρκει εκτος απο το τελευταιο πενταλεπτο αρα αξιζε να το παρει. ΥΓ παντως εριξα πολυ γελιο με τον ομπραντοβιτς οταν εκανε πως ειχε χτυπησει με την πετρα και κουτσενε λες και ειχε σπασει το ποδι του ενω στη συνεχεια το ειχε ξεχασει τελειως.περαστικα ![]() | |
|
|
|
|
|
#3553 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Κοίτα πιό πολύ προβληματίζομαι που βγήκαν τόσα ελεύθερα τρίποντα και που συνέχεια με ένα πικ εν ρολ Σπανούλη-Μπατιστ μας έκαναν την άμυνα ανω κάτω και δεν βρήκαμε τρόπο να το σταματήσουμε (μόνο όταν πήγε ο Μάτσε στον Σπανούλη περιορίστηκε κάπως) και δευτερευόντως για τη διαιτησία. Κάποιες αποφάσεις ήταν όντως τραγικές (τεχνική ποινή στον Τεόντοσιτς,αντιαθλητικό στον Σπανούλη από τον Τζάκσον ενώ σε αντίστοιχες φάσεις υπερ μας δεν δόθηκαν) αλλά ο ΠΑΟ δεν τις εκμεταλέυτηκε (έχασε τις επιθέσεις και κάποιες από τις βολές) και γι' αυτό λέω πως δεν έκρινε αποτέλεσμα η διαιτησία.
|
|
|
|
|
|
|
#3554 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() |
εγω αυτο που ξερω ειναι πως δεν θα τους κερδισουμε αν δεν ειμαστε με διαφορα καλυτεροι.και στους τελικους κατσε να δεις που θα ειμαστε παλι στο οριο και θα το παρουν και παλι θα εχουμε παραπονα απο τη διαιτησια.οταν η διαφορα ειναι στον ενα ή στους δυο ποντους και ενα αντιθετο φαουλ ειναι αρκετο για να κρινει το παιχνιδι.το καλο παντως ειναι πως παρολα αυτα δεν τα παρατησαμε ως το τελος ενω ανετα θα μπορουσαμε να ειχαμε συμφιλιωθει με τη μοιρα μας
|
|
|
|
|
|
#3555 (permalink) |
|
![]() |
Εγώ ξέρω πως όπως η πλειοψηφία των βάζελων στη μπάλα έτσι και η πλειοψηφία των γαύρων στο μπάσκετ συνέχεια κλαίγεται και δεν κοιτάει ποτέ την καμπούρα της. Έτσι δεν πάμε μπροστά...
Χτες στο τελευταίο λεπτό έδωσε και ένα φάουλ στον Γκριρ που δεν ήταν και αν δεν το έδινε θα είχαμε χάσει το ματς ευκολότερα άσχετα με το τι σφύριξαν πριν. Αν ήθελαν να καθορίσουν αποτέλεσμα απλά δεν έδιναν το φάουλ. Όπως έκαναν πέρυσι στον 3ο τελικό που είναι το μόνο ματς που θεωρώ πως χάσαμε καθαρά απο διαιτητική απόφαση. |
|
|
|
|
|
|
#3556 (permalink) |
|
παμε ρε γαυρε
![]() |
καμια σχεση με αυτο που λενε οι παναθηναικοι για το ποδοσφαιρο.εγω ποτε δεν ειπα οτι ειμαστε καλυτεροι σαν ομαδα και χανουμε εξαιτιας της διαιτησιας.στο ποδοσφαιρο τα περισσοτερα ματς παιζονται στα ισια και πολλες φορες εχει τυχει να παρει ο παο τα σφυριγματα ενω στο μπασκετ οχι
|
|
|
|
|
|
#3557 (permalink) |
|
![]() |
Ζωγραφιά Καρπετόπουλου σήμερα...
Θωμά, είσαι city; Γιατί σε παίρνω και μιλάει. Μη μου πεις ότι μιλάς πάλι με τον "περίεργο"… Respect... |
|
|
|
|
|
|
#3558 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Λέγεται πως δεν θα προλάβει το ντέρμπι ο Άντζας αλλά εγώ δεν το πιστεύω.
Ο Κωστένογλου προσανατολιζεται να παιξει χωρίς Μπλάνκο βασικό με τον Λύμπε να παίρνει την θέση του.... Άντε να δούμε τι θα γίνει.... |
|
|
|
|
|
#3559 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Κυριακή ο ΑΟ ΧΑΝΙΑ δοκιμάζεται στα Ανώγεια με την ομάδα του Αετού.
Εννοείτε πως αμα πάμε θα είμαστε Παναγίες γιατί με τους Ανωγειανούς λαλακίες δεν μας παίρνουν ![]() Θα πάμε πρώτα για φαγητό στον "Αετό" στου Πασπαράκη, να πιούμε να έρθουμε στα ίσια μας και μετά γήπεδο! Ενναλακτική λύση να πάμε στις Μουρνιές που έρχεται ο Ηρόδοτος να παίξει με τον Ίκαρο... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:50.

cker,burn

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο