|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Η πρωτεύουσα της Βολιβίας, Λα Πας, η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο 4.000 μέτρων, είναι σχεδόν άφλεκτη. Η περιεκτικότητα του αέρα σε οξυγόνο είναι τόσο μικρή, που μόλις και μετά βίας μπορεί να συντηρήσει τη φωτιά. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
#3251 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Λιγο δωστε και σωστε η κινηση με την εταιρεια η μου φαινεται??
Ειμαι περιεργος να δω τι θα γραφουν οι βαζελοφυλλαδες που γουσταρουν τζιγγερ αυριο. Που ειρωνευονταν την κινηση με τα μελη η οποια(τουλαχιστον θεωρητικα) χρηματοδοτει τον ερασιτεχνη. |
|
|
|
|
|
|
#3252 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Τον Ιανουάριο του 2005, λίγες μέρες μετά την έκδοση της πρωτοβάθμιας απόφασης για τα επεισόδια που είχαν γίνει στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε δώσει μια μεγάλη συνέντευξη Τύπου και είχε δηλώσει τα εξής: «Είναι λυπηρό οι αγώνες να κρίνονται στις αίθουσες των δικαστηρίων. Το πρωτάθλημα πρέπει να κρίνεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Δεν μπορεί μια ομάδα να χάνει βαθμούς που έχει κερδίσει με τον ιδρώτα της. Ο Ολυμπιακός ζητάει να παίζονται τα ματς στα γήπεδα και να κερδίζει ο καλύτερος, διότι πιστεύει ότι είναι καλύτερος».
Μαζί σου πρόεδρε και εμείς αυτό λέγαμε τότε και ευτυχώς και δίκαια πιστεύω αθωωθήκαμε. Πολύ θα ήθελα να δω την φάτσα σου καθώς θα διαβάζεις την συγκεκριμένη δήλωση τώρα γιατί ο Ολυμπιακός που πάντα ζητάει να παίζονται τα ματς στα γήπεδα και να νικάει ο καλύτερος, πριν λίγες μέρες έπαιξε το ματς στο γήπεδο ήτανε χειρότερος και έχασε...Γα&$ την υποκρισία σας, λίγο φιλότιμο δεν βλάπτει. Αν υπάρχει είμαι σίγουρη ότι προλαβαίνετε να την αποσύρετε και να αποκατασταθούν τα πράγματα… |
|
|
|
|
|
|
|
#3253 (permalink) |
|
Νέο Μέλος
![]() |
Kallia μου, οι δηλώσεις είναι για να ξεχνιούνται οταν συμφέρει. Ο ΟΣΦΠ θα κανει την ένσταση, μαλλον θα την κερδίσει, η Καλαμαρια θα κανει ένσταση στην απόφαση θα προσφύφει στην FIFA, και μεχρι το καλοκαίρι θα αναλύουμε σεναρια.
Ουτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά ειναι που συμβαίνει κάτι ανάλογο. Μπροστά στο κέρδος δεν μπαίνει τίποτα. Μπορεί αν τώρα ο Ολυμπιακός ήταν άνετα μπροστά να μην γινόταν τίποτα, αλλα πιστεύεις οτι θα το ρισκάρει; |
|
|
|
|
|
#3254 (permalink) |
|
Planet girl > all
![]() Εγγραφή: Jul 2006
Περιοχή: Κηφισιά
![]() |
Δεν με νοιάζει τι θα γίνει. Δεν με ενδιαφέρει να κερδίσουμε ή να χάσουμε την ένσταση και ένα πρωτάθλημα λιγότερο ή περισσότερο δεν μου λέει τπτ. Αυτές οι αποφάσεις γράφουν ιστορία και είναι θέμα τιμής και αξιοπρέπειας του Συλλόγου που στα μάτια μου μετράει πολύ περισσότερο από έναν τίτλο.
|
|
|
|
|
|
|
|
#3255 (permalink) | |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Παράθεση:
| |
|
|
|
|
|
|
#3256 (permalink) | |
|
Αλέξανδρος
![]() |
Παράθεση:
Το μόνο που τον νοιάζει είναι να μείνει πρόεδρος και φάνηκε από την εταιρεία που θέλει να κάνει. | |
|
|
|
|
#3259 (permalink) |
|
belluschi-mania
![]() |
Tι 17-3 ρε ανυπαρκτοι στο πολο...μονο 17 γκολ στους ναυαγους
![]() Κι οχι μονο αυτο,φαγαμε και 3 απο την ομαδα που ο πιο καλος παιχτης φοραει μονο το ενα μπρατσακι και ειναι μονο 200 κιλα παραπανω απο το φυσιολογικο Για σοβαρευτειτε λεω εγω |
|
|
|
|
|
#3260 (permalink) | |
|
Super Moderator
![]() Εγγραφή: Nov 2004
Περιοχή: LonDoN
![]() |
Παράθεση:
![]() | |
|
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 07:32.

Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο