|
|||||||
| Μεγάλες Αλήθειες | |
| Κάθε χρόνο 10.000 πουλιά πεθαίνουν από χτυπήματα σε παράθυρα. | |
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
#1 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Ακυρώνεται ο αγώνας και μηδενίζεται η Καλαμαριά;
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Venom
![]() Εγγραφή: Sep 2005
![]() |
Ουτε εγω θελω βαθμους στα χαρτια. και καλυτερα να χαναμε 3-0 σημερα για να μαστε σιγουροι οτι θα σφιξουν οι κωλοι.
και το 1-0 καλο ειναι παντως. ετσι οπως παιζαμε στο πρωταθλημα θεμα χρονου ηταν να γινει η ζημια. μπορει να ειναι και καλο που εγινε τωρα. επισης ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΟΡΣΕ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ χα χα χα χα |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
World Wide Poster
![]() Εγγραφή: Nov 2007
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
![]() |
Έτσι είναι..
Κι εμείς σήμερα πήγαμε ισοπαλία απο την χανιώτικη ομάδα του Ικάρου (που στο ματς με τον μεγάλο αντίπαλο Χερσόνησο, έστησε κώλο κι έχασε 6-0) και ήμουν ο μόνος που τα έβαλα με 2-3 δικούς μας μαλάκες που προκαλούσαν τους φιλάθλους του Ικάρου, λέγοντας ας είχαμε καλύτερη ομάδα και περισσότερα να κερδίζαμε με την αξία μας.Δεν μ'ενδιαφέρει που στήνει κώλο ο Ίκαρος. Εγώ είμαι ΑΟ Χανιά και θέλω η ομάδα μου να παίζει μπάλα βαρβάτη, κι όχι να παίζουμε τη θρούμπα 90 λεπτά μες το γήπεδο. Τα ίδια και ο γαύρος, αν και δεν είδ τον αγώνα. |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
ΠΑΛΙΟΣ,αλήτης κ αμαρτωλός!
![]() |
Απ' ό,τι είπε τώρα ο Μαζιάς που τα κατέχει τα θέματα ο παίχτης μπορούσε να πάρει μεταγραφή αλλά δεν είχε δικαίωμα να παίξει τη φετινή χρονιά.
Ο Νικολακόπουλος πάντως είπε πως στον Ολυμπιακό δεν σκέφτονται να κάνουν ένσταση. Από την άλλη μπορεί να κάνει και 3η ομάδα. Μύλος... Τραγικά πράγματα. Αφήστε το πρωτάθλημα να κριθεί στο γήπεδο και όχι στον αθλητικό δικαστή,τέλος. |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Flamboyant....
![]() Εγγραφή: Jun 2005
Περιοχή: Ίλιον, κάπου στα δυτικά....
![]() |
Αν δικαιούται να κάνει ένσταση ο ΟΣΦΠ ας την κάνει. Αν υπήρξε παρατυπία είναι λογικό να κάνει....
Από αυτά τα ματς φαίνεται αν η ομάδα έχει άντερα.... Δυστυχως δεν τα έδειξε. Γι' αυτο μαλλον δεν θα πάρει τον τίτλο. Λάθη απο Φερερ, διαιτητή κοστισαν.... Πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε κάτι με τα ακραια μπακ. Πονάμε εκεί και μας γλεντάνε κάθε φορά από την άκρη.... Και η έλλειψη αμυντικών χαφ φάνηκε. Ο Μάκος με τον Νικολάου φαίνονταν πως ήταν ο Βιειρα με τον Μακελελέ μπροστά στον Νσαλίβα και τον Καφέ. Κακά τα ψέματα σχήμα ο Φερέρ για την ομάδα δεν έχει βρει. Παλεύει και κάνει αλχημείες με την 11αδα και προσπαθει να τους χωρέσει όλους. Το ότι έπαιξε ο Καλον με μόλις τρεις προπονήσεις ειναι αστείο για μια ομαδα σαν την ΑΕΚ (τοση αναγκη τον είχαμε?) και απο την άλλη δείχνει με το γκολ που έβαλε δειχνει το επίπεδο του ελληνικου πρωταθλήματος. Με τρεις προπονησεις γκολ στην πρωτη του εμφανιση και με αποχη 7 μηνων. Δλδ ποσο για το πεος ειναι το πρωταθλημα? Χάθηκε ευκαιρία σήμερα. Ο Πανιώνιος ήταν πολύ καλός ειδικά από την μέση και μπροστά. Μετά πιέστηκε και έφαγε λογικα 2 γκολ που ομως δεν του κοστισαν Για τις αλλες ομαδες δεν εχω να πω κατι. Ο ΠΑΟ σε ένα ματς απο οτι μου παν αιμα και άμμος έβαλε γκολ προς το τελος και καθαρισε.... Ο ΟΣΦΠ λενε ηταν αδιάφορος. Έλλειψη ενδιαφεροντος και παθους απο καποιους παίκτες πλην των Λεντέσμα και Στολτίδη.... |
|
|
|
![]() |
«
Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα
»
| Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6 (0 μέλη και 6 επισκέπτες) | |
| Εργαλεία Θεμάτων | |
| Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:00.

να κερδίζαμε με την αξία μας.
Υβριδικός τρόπος